Ce fel de tată este Daniel Pavel. Prezentatorul Survivor are un fiu de 19 ani, student la Drept în Viena: „Simt că vorbesc cu mai mult decât un prieten” / Exclusiv

.

Daniel Pavel (46 ani) a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori de televiziune din momentul în care a acceptat să facă parte din proiectul „Survivor”. Domnul Dan, așa cum este cunoscut, a fost invitat la Fresh by Unica, unde a vorbit deschis despre viața sa profesională, dar și cea personală. Nu mulți știu că acesta este tatăl unui băiat de 19 ani, care este student la Viena. Cum este Daniel Pavel în postura de tată, ne-a povestit chiar el.

Cum este Daniel Pavel în postura de tată

Daniel Pavel a devenit, în ultimii ani, unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Toată lumea îl știe pe „Domnul Dan” de la Survivor România, dar nu mulți știu cum este el în postura de tată. Prezentatorul TV are un fiu în vârstă de 19 ani care a rămas să studieze la Viena, unde Daniel a locuit timp de mai mulți ani.

Invitat la Fresh by Unica, acesta a povestit despre fiul lui, Antoniu, care a ales să studieze Dreptul și cu care are o relație strânsă. Pe de altă parte, Daniel Pavel mărturisește că între el și fiul său nu există o relație de prietenie, ci una mult mai strânsă.

„Sunt un tată la granița dintre protectiv și modelul ăsta mai occidental, mai euroatlantic. Am trăit ani buni la Viena unde de altfel am și stat cu băiatul meu. El a venit acum 7 ani în Viena, opt ani chiar. Sunt un tată implicat, dar nu caut să fiu prieten. E ideea asta în parenting. Nu suntem prieteni pentru că băiatul meu, înainte să vin la voi l-am sunat, simt că vorbesc cu mai mult decât un prieten. Este un camarad și câteodată băiatul meu, și cred cu tărie că, copiii născuți mai ales în epoca asta nouă, dincolo de structura socio-umană, simt că este un spirit evoluat. Adică învăț de la el în măsura în care sunt tată și alături de mămica lui întotdeauna am încercat să îi dăm valorile, să îi dăm reperele”, a afirmat Daniel Pavel, la Fresh by Unica.

Citește și: Daniel Pavel, prezentatorul Survivor All Stars, și Ana Maria Pop, nuntă cu 400 de invitați: „Va fi lux. Dar lux în limba latină înseamnă lumină” / Exclusiv

Citește și: Daniel Pavel, afectat de comentariile negative din online. Cum l-a temperat iubita lui: „Mi-a luat telefonul de câteva ori”/ Exclusiv

Prezentatorul Survivor România s-a căsătorit cu Ana maria Pop și își dorește să devină din nou tată

Daniel Pavel s-a căsătorit în acest weekend cu Ana Maria Pop, cu care speră să mai aibă un copil, de data aceasta o fetiță. Marele absent de la nuntă a fost chiar fiul prezentantorului Survivor România.

„Probabil că tatăl Daniel acum, la această vârstă, cu o mămică cum e Ana, o să fie mult mai calm, mai ponderat, mai ascultător în sensul etimologic al cuvântului. Ne gândeam, asta e în proiecția noastră, să fie o fetiță. Să îi dau băiatului meu o surioară. Dar cum vrea Dumnezeu”, a precizat Daniel, la Fresh by Unica, interviu în cadrul căruia a oferit detalii exclusive din culisele pregătirii nunții cu 400 de invitați.

Fiul lui Daniel Pavel este student în primul an de facultatea la Drept din Viena și vorbește mai multe limbi străine.

Citește și: Mira a trecut printr-o intervenție chirugicală la nivelul feței. „Sunt fericită!” Ce și-a făcut artista

Citește și: Cum arată Oana Vincu, la 23 de ani de la destrămarea trupei Genius. Ce s-a întâmplat cu membrii formației

„E fluent în franceză, germană, engleză. Vorbește germană de mic, l-am avut aici la școala franceză și vorbea germană. A intrat într-o elită a Dreptului austro-german, să vedem cum va continua. Și se adaptează. Băiatul meu a dat BAC în limba franceză și examenul de maturitate în sistem austriac. Acestea fiind spuse, clar generația asta are nevoie de mai mult. Sper ca anii următori ai acestei facultăți să-i ofere mai multe provocări psihologice, cognitive”, a precizat Daniel Pavel.

Antoniu este fiul lui Daniel Pavel din căsnicia cu Anca Pîrvuțoiu. Deși au divorțat, cei doi au rămas în relații de prietenie și și-au crescut împreună fiul.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Daniel Pavel și fiul lui, Antoniu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton