Ce familie superbă are Denis Drăguș. Atacantul echipei naționale a României este tată de fete. „Asta mi-am dorit!”

.

Prima Partidă de la EURO 2024 a adus României o victorie de 3-0 în fața Ucrainei, iar cel de-al treilea gol a fost dat de Denis Drăguș.

Denis Drăguș este tată de fete

În vârstă de 25 de ani, Denis Drăguș a jucat pentru România după un sezon reușit la Gaziantep, iar după a contribuit la înfrângerea Ucrainei, a fost transferat la Trabzonspor.

Fotbalistul este căsătorit cu Vanessa Mara, iar împreună au două fetițe, Gloria (3 ani) și Derya-Sarah (7 luni). Vanessa i-a fost alături sportivului la meciul cu Ucraina.

După ce a devenit tată, Denis a declarat că își dorea extrem de mult să fie un părinte tânăr.

După ce-am trăit prima naștere, a Gloriei, deja, la 24 de ani, mă simțeam mai mult decât pregătit pentru al doilea copil. Eu mi-am dorit mereu să am copii de tânăr, ca să fiu cât mai apropiat de vârsta lor.

Să crească alături de un tată tânăr, să ne putem înțelege mai ușor poate, să mă pot adapta. Iar apoi, pe viitor, să fiu în putere cât mai mult ca să îmi pot ajuta copiii. Asta mi-am dorit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că a dat să fie așa!”, spunea Denis Drăguș, acum câteva luni, potrivit prosport.ro.

Soția lui Denis Drăguș a născut în apă

La sfârșitul anului trecut, Vanessa și Denis au devenit părinți pentru a doua oară. Soția fotbalistului a născut în apă, la o clinică din Constanța. Ea a vorbit ulterior despre cât de grea a fost nașterea, dar și cât de fericită este că are o familie frumoasă.

„Îngerașul nostru este aici, în sfârșit! Derya-Sarah… Când am ales acest nume, la începutul sarcinii, eram încă în Genova, ne plăcea așa mult cum suna Derya, iar Sarah a fost dorința surioarei ei, Gloria. Dumnezeu ne-a trimis apoi niște semne conturând încă o dată protecția și căldura pe care o pune asupra familiei noastre, asupra iubirii dintre noi și a construit o poveste divină în jurul acestui nume. Nu ne gândeam cu luni înainte, când l-am ales, că tati va ajunge să joace în Turcia, la o echipă așa minunată, când ea se va naște, numele ei fiind de origine turcă.

Citeşte şi: Cum a cunoscut-o Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, pe soţia lui, Andreea: „M-am îndrăgostit când am văzut-o. Eu aveam 19 ani, ea avea 16 ani”

Citeşte şi: Pasiunea ascunsă care îl calmează pe Adrian Mutu după fiecare meci pierdut: „Mă apuca 5 dimineața”

Citeşte și: Ce mănâncă şi beau românii la meciuri. Tradiţiile şi ritualurile culinare pentru Campionatul European de Fotbal 2024

De asemenea, nu ne gândeam că ea va alege să se nască la mare, cum s-a născut și sora ei, numele ei având ca semnificație chiar marea/oceanul. Derya=mare, Sarah=bucurie. Ea este marea noastră de bucurie! Tot incredibil a fost și locul nașterii, ales în ultimele două săptămâni de sarcină, Constanța, unde a început povestea de iubire dintre mami și tati. Copiii sunt mâinile cu care atingem cerul și astăzi mulțumim bunului Dumnezeu că ne-a completat dragostea cu cele mai frumoase minuni!

Am ales la Constanța, fiindcă aici am avut sprijinul unui înger, la cel mai minunat spital. Nașterea a fost intensă, grea, dar extrem de împlinitoare, în apă și cu multă căldură. Infinite mulțumiri!” – a transmis Vanessa Drăguș în mediul online.

Denis Drăguș are o relație rece cu părinții săi

Denis Drăguș nu are o relație apropiată cu părinții săi. Se pare că problemele au apărut când în viața lui Denis a venit Vanessa și se spune că părinții fotbalistului nu ar fi fost de acord cu relația lor care a început în urmă cu șase ani.

În 2001, când a avut loc botezul primei fete a sportivului, părinții lui nu au fost invitați la eveniment. La momentul respectiv, verișoara lui Denis a transmis un mesaj dur în mediul online cu privire la decizia fotbalistului.

Îmi pare rău că scriu această postare despre verișorul meu, Denis Drăguș, pe care-l iubeam cu toții și ne bucuram de reușitele lui de fiecare dată, care doar noi, cei din neam știm câte eforturi a depus unchiul meu, Mihai Drăguș, ca să ajungă unde este el acum!

Aș vrea să ajungă acest mesaj și la iubita lui, Vanessa. Oare tu, ca iubită, fiind alături mereu de el, nu ai simțit că îi lipsește ceva pentru a fi pe deplin fericit și împlinit în seara botezului? Lipsa părinților lui la cel mai important eveniment din viata voastră de până acum… foarte trist!

Nu mă așteptam să ne invitați pe noi, verișorii, bunicii… Dar părinții?…Oare ai fi ajuns persoană publică fără ajutorul părinților, fără suportul și munca lor? Sau te-a crescut Vanessa de mic copil și noi am trăit altă realitate?”, a transmis verișoara sportivului în 2021.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton