Ce familie frumoasă are Alex Maxim, finalist în echipa Smiley la Vocea României! „Sunt un om simplu, căsătorit și am o fetiță”

.

Alex Maxim, finalist Vocea României 2023, este surpriza sezonului 11. Concurentul are 29 de ani, vine din Iași, lucrează ca solist vocal şi inginer de sunet, iar Smiley, antrenorul său în competiția vocilor de la Pro TV, spune despre el că reprezintă în totalitate mottoul ediției din acest an – The joy of singining. În plan personal, Alex Maxim este căsătorit și a devenit tatăl unei fetițe, în urmă cu nici un an.

La audițiile pe nevăzute, Alex Maxim a cântat piesa „Kingston Town”, a întors trei scaune și a izbucnit în lacrimi când a devenit conștient de reușita sa. Irina Rimes, Smiley și echipa Horia Brenciu&Theo Rose s-au luptat pentru el, dar concurentul a ales să meargă mai departe cu Smiley, antrenor care l-a ales în faza confruntărilor. Ulterior, a devenit preferatul publicului dintre concurenții echipei Smiley și astăzi, 15 decembrie, va urca pe scenă în finala Vocea României.

Alex Maxim, finalistul din echipa Smiley, la Vocea României: „Nu am cuvinte să descriu cât de fericit sunt”

Exclusiv pentru UNICA.ro, Alex Maxim a recunoscut că simte că a bifat cea mai mare realizare din cariera muzicală și speră ca momentele pregătite pentru marea finală să fie pe placul celor care votează câștigătorul.

Citește și:  Ce planuri are Smiley după finala Vocea României, cu Gina Pistol și Josephine: „Îmi doresc să dau mai departe tradițiile” / Exclusiv

Citește și:  Irina Rimes s-ar vedea în scaunul dublu cu Tudor Chirilă la Vocea României. Dezvăluirile artistei înainte de marea finală / Exclusiv

Citește și:  Greșeala pe care Theo Rose i-a avertizat pe concurenții de la Vocea României să nu o facă: „Avem toate uneltele la îndemână” / Exclusiv

Citește și: Tudor Chirilă, despre cea mai grea decizie luată la Vocea României. „E un proces pentru care aș renunța la emisiune” / Exclusiv

Felicitări, ești în finala Vocea României, sezonul 10! Ce înseamnă pentru tine această realizare?

Pentru mine este cea mai mare realizare din cariera mea muzicală, nu am cuvinte să descriu cât de fericit sunt.

A existat vreun moment pe parcursul show-ului în care ai simțit că vrei să renunți?

Nu am avut niciun moment în care am vrut să renunț, de 11 sezoane încerc la Vocea României și nu m-am descurajat nici de la castingurile pe care nu le-am trecut. Pur și simplu iubesc muzica și nu a existat ceva să mă facă să renunț de-a lungul show-ului.

Alex Maxim de la Vocea României este căsătorit și are o fetiță

Ce poți să dezvălui despre momentele din marea finală, de vineri, 15 decembrie? La ce să ne așteptăm și de ce să te voteze telespectatorii Pro TV?

Vor fi momente speciale, cel puțin așa le consider eu, și un pic diferite.

Telespectatorii vor vota cum vor simți, eu voi încerca doar să fac momente cât mai frumoase și sper doar ca oamenilor să le placă.

Dacă vei câștiga, ce plănuiești să faci cu marele premiu?

Aș investi.

Ce nu se știe despre tine și ar fi surprinși să afle cei de acasă?

Nu cred ca am omis să spun un lucru despre mine în exclusivitate. Sunt un om simplu, căruia îi place să cânte, sunt căsătorit și am o fetiță mică.

Cum îți votezi favoritul în finala Vocea României 

Finaliștii Vocea României 2023 sunt Alex Maxim, din echipa lui Smiley, Melisa Antonesi, din echipa Theo Rose – Horia Brenciu, Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă și Vlad Musta, din echipa Irinei Rimes.

Cei de acasă decid câștigătorul trofeului Vocea României, sezonul 11, și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro. Favoritul poate fi votat pe voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site. Emisiunea Vocea României, sezonul 11, poate fi urmărită LIVE, vineri, de la 20:30, pe PRO TV și pe VOYO.

Foto: Pro TV / Instagram / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton