Ce face și cum arată acum Andrei Zaharescu, la 10 ani de la divorțul de Andreea Berecleanu

.

Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu au decis să divorțeze, în urmă cu 10 ani. De atunci, fostul prezentator de știri s-a retras din viața publică și chiar s-a mutat din România.

15 ani a durat căsnicia celor doi, care au împreună o fată, Eva, și un băiat, Petru. În momentul în care au decis să meargă pe drumuri separate, Andreea și Andrei au ajuns la tribunal pentru a rezolva problema bunurilor comune, precum și pe cea a pensiei alimentare pe care jurnalistul trebuia să o plătească copiilor săi.

Ce face Andrei Zaharescu, la 10 ani de la divorțul de Andreea Berecleanu

Andrei Zaharescu s-a mutat, în urma separării de Andreea Berecleanu, în Africa de Sud, unde locuiește cu actuala lui soție și fiul lor. Acesta a renunțat de tot la televiziune și ocupă funcția de consul al României în Africa.

Soția sa, Cosmina, care este cu 20 de ani mai tânără decât fostul prezentator de la Antena 1, i-a dăruit acestuia și un băiat, acum în vârstă de 9 ani. Băiețelul își însoțește deseori părinții la evenimentele organizate de Consulat.

Actuala soție a lui lui Andrei Zaharescu, Cosmina Ionescu, este avocat și, conform informațiilor obținute de Fanatik, aceasta lucrează tot la consulatul român din Cape Town.

Citește și: INTERVIU. Andreea Berecleanu, despre copilăria ei: „Comunismul a fost ca o boală”

Citește și: Ce a declarat Andrei Zaharescu despre divorţul de Andreea Berecleanu

După ce a părăsit țara, Andrei Zaharescu a reușit să își păstreze viața privată și familia departe de luminile reflectoarelor. Acesta nu mai are nici pagină personală pe rețelele de socializare, însă apare frecvent în postările de pe pagina de Facebook a Consulatului României la Cape Town. După cum se observă din imaginile de pe rețeaua de socializare, de fiecare dată când are ocazia, fostul jurnalist poartă costumul tradițional românesc.

Potrivit Cancan, Zaharescu ar câștiga anual, din poziția pe care o ocupă în Africa de Sud, suma de 83.750 de dolari.

Conculul României în Africa mai are un băiat, din prima sa căsătorie.

Andreea Berecleanu și fostul ei soț s-au luptat ani de zile prin tribunale

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au luptat timp de mai mulți ani prin tribunale, după ce au ajuns la divorț.

În anul 2022, Judecătoria Sectorului 1 a dat decizia definitivă. Atunci, cererea făcută de Andreea Berecleanu pentru a primi banii rezultați de la fosta firmă cu soțul a fost respinsă.

Citește și: Motivul divorţului dintre Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, dezvăluit chiar de frumoasa prezentatoare

Citește și: INTERVIU. Andreea Berecleanu ne-a spus care este secretul pielii sale lipsite de imperfecțiuni

„Respinge cererea principală, ca prescrisă. Respinge cererea reconvenţională, ca neîntemeiată. Respinge capătul subsidiar al cererii principale, ca rămas fără obiect. Respinge cererile de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiate”, s-a arătat în decizia judecătorilor.

După divorțul de Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu și-a refăcut viața alături de Constantin Stan, unul dintre cei mai buni medici estetician din România.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată acum Andrei Zaharescu și familia sa

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton