Melisa Antonesi, decizie surprinzătoare. Anunțul făcut de finalista din echipa Theo Rose și Horia Brenciu de la Vocea României / Exclusiv

.

Melisa Antonesi, finalista la Vocea României 2023, sezonul 11, își trăiește visul pe scena competiției de la Pro TV. Concurenta din echipa Theo Rose și Horia Brenciu s-a născut în Suceava, are 23 ani și lucrează ca recepționeră în Manchester. Înainte de finala emisiunii prezentată de Pavel Bartoș, vineri, 15 decembrie, de la ora 20:30, Melisa dezvăluie că marele premiu, în valoare de 100 000 de euro, reprezintă pentru ea șansa de a reveni în țară.

Dacă în fața audițiilor pe nevăzute i-a mărturisit lui Tudor Chirilă că nu vrea să se întoarcă în România, succesul avut în competiția vocilor pare că i-a schimbat viziunea în privința viitorului. Exclusiv pentru UNICA.ro, concurenta din echipa antrenată de Theo Rose și Horia Brenciu vorbește despre traseul ei în show-ul Vocea României și dezvăluie cum i-ar schimba viața câștigarea trofeului și premiul de 100 000 de euro.

Melisa Antonesi, finalista Vocea României 2023: „Marele premiu ar însemna întoarcerea mea acasă”

În ciuda aspectului angelic, Melisa Antonesi se caracterizează ca fiind „un spirit de aventurier pe care sper din tot sufletul să le pot reflecta în creațiile mele artistice din viitor”.

Felicitări, ești în finala Vocea României, sezonul 11! Ce înseamnă pentru tine această realizare?

Este visul devenit realitate al micuței Melissa, care performa pe scena comunei Berchisești pentru consătenii ei, sperând ca într-o zi să poată cânta pe scene mari, pentru o țară întreagă.

Citește și: Ce familie frumoasă are Alex Maxim, finalist în echipa Smiley la Vocea României! „Sunt un om simplu, căsătorit și am o fetiță”

Citește și:  Vlad Musta, finalist Vocea României, dezvăluiri neștiute despre familia lui: „A fost ca o palmă peste față, o lecție din partea universului” / Exclusiv

Citește și: Alexandra Căpitănescu a dezvăluit ce face cu premiul de 100 000 de euro dacă va câștiga Vocea României: „Este activitatea noastră preferată” / Exclusiv

„Dorința mea de a mă autodepăși si de a evolua este mai puternică decât orice impediment”

A existat vreun moment pe parcursul show-ului în care ai simțit că vrei să renunți?

Cu siguranță am întâmpinat obstacole de-a lungul experienței mele la Vocea României care mi-au cauzat sentimente copleșitoare de incertitudine, însă nu am simțit niciodată că vreau să renunț. Dorința mea de a mă autodepăși si de a evolua este mai puternică decât orice impediment.

Faptul că am avut în jurul meu oameni care m-au susținut și o echipă de antrenori care au crezut în mine a fost ceea ce m-a determinat să merg mai departe. Dar, mai presus de toate, credința în Dumnezeu și gândul că ce e al meu e pus deoparte mă linistesc și mă ajută să cred în șansa mea.

„Cele 3 momente din finală vin la pachet cu o balanță între emoție, spectacol, entuziasm și nostalgie”

Ce poți să dezvălui despre momentele din marea finală, de vineri, 15 decembrie? La ce să ne așteptăm și de ce să te voteze telespectatorii Pro TV?

Cele 3 momente din finală vin la pachet cu o balanță între emoție, spectacol, entuziasm și nostalgie. Versatilitatea este elementul care va defini prestațiile mele și care sper să îi surprindă pe telespectatori și să îi capteze în povestea mea, convingându-i astfel să mă voteze.

Dacă vei câștiga, ce plănuiești să faci cu marele premiu?

Marele premiu ar însemna întoarcerea mea acasă și posibilitatea de a-mi începe o carieră în România. Totodată, câștigul premiului ar fi un mare suport financiar pe care l-aș investi în a-mi fructifica talentul și a-mi ajuta familia.

Ce nu se știe despre tine și ar fi surprinși să afle cei de acasă?

Dincolo de aspectul meu fizic care a fost de foarte multe ori asociat cu o personalitate plăpândă și liniștită se ascunde o doză de nebunie și un spirit de aventurier pe care sper din tot sufletul să le pot reflecta în creațiile mele artistice din viitor.

Melisa Antonesi luptă în finala Vocea României cu Alex Maxim, Alexandra Căpitănescu și Vlad Musta

Finaliștii Vocea României 2023 sunt Alex Maxim, din echipa lui Smiley, Melisa Antonesi, din echipa Theo Rose – Horia Brenciu, Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă și Vlad Musta, din echipa Irinei Rimes.

Cei de acasă decid câștigătorul trofeului Vocea României, sezonul 11, și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro. Favoritul poate fi votat pe voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site. Emisiunea Vocea României, sezonul 11, poate fi urmărită LIVE, vineri, de la 20:30, pe PRO TV și pe VOYO.

Foto: PR Pro TV, Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton