Ce face Dana Rogoz cu hainele pe care nu le mai poartă? La fel o învață și pe fiica ei, Lia: “E acest schimb continuu”/ Exclusiv

.

Dana Rogoz este atentă la imaginea pe care o afișează atât în viața de zi cu zi, cât și pe plan profesional, iar un aspect important îl reprezintă outfiturile, actrița din serialul Groapa fiind felicitată pentru alegerile pe care le face în materie de îmbrăcăminte. Dana Rogoz a povestit, pentru Unica.ro, ce se întâmplă cu hainele pe care nu le mai poartă. Aplică aceeași metodă și în cazul fiicei sale, Lia, în vârstă de 4 ani, care are, de asemenea, o garderobă impresionantă.

Dana Rogoz se numără printre norocoasele care și-au păstrat intacte formele din adolescență, chiar dacă este mamă a doi copii: Vlad și Lia. Prin urmare, în garderoba actriței se regăsesc inclusiv lucruri pe care le purta în perioada liceului.

Ce face Dana Rogoz cu hainele pe care nu le mai poartă? La fel o învață și pe fiica ei, Lia: “E acest schimb continuu”/ Exclusiv

Dana Rogoz: “Lia primește foarte multe haine de la alte mame și merg mai departe către alte mame de fetițe”

La fel ca și celebra ei mamă, Lia, fetița ei și a regizorului Radu Dragomir are multe outfituri. Unele se încadrează în categoria investiții, iar altele sunt primite.

“Lia are oricum o garderobă impresionantă pentru vârsta ei. Hainele pe care nu le mai port, le dau mai departe. De fapt, uite, și Lia primește foarte multe haine de la alte mame și merg mai departe către alte mame de fetițe. E acest schimb continuu. Cu hainele mele se întâmplă tot la fel. Le dau mai departe și primesc foarte multe de la brandurile cu care colaborez și dau mai departe către prietene, colege, către asociații care ar avea nevoie de haine, merg mai departe”, ne-a povestit actrița Dana Rogoz despre acest circuit care se dovedește util.

Citește și: Motivele care au determinat-o pe Dana Rogoz să meargă la terapie: „Era ceva foarte acut” / Exclusiv

Dana Rogoz a sărbătorit 12 ani de căsnicie. Cum arăta actrița în ziua cununiei civile cu Radu Dragomir / Galerie foto

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, tentați să se mute în altă țară: „Există toate opțiunile” / Exclusiv

Dana Rogoz, dezvăluiri despre căsnicia cu Radu Dragomir, carieră și rolul de mamă: „Trec și prin vină” / Exclusiv

Ce face Dana Rogoz cu hainele pe care nu le mai poartă? La fel o învață și pe fiica ei, Lia: “E acest schimb continuu”/ Exclusiv

Actrița recunoaște că în dressingul ei sunt anumite obiecte pe care le păstrează de ani buni și la care niciodată nu va renunța. Este vorba, pe de o parte, de haine care i-au fost dăruite de persoane dragi și care continuă să îi amintească de ele, dar și de o altă parte care denotă evoluția ei profesională, personaje care i-au rămas în memoria, care au ocupat un loc important într-un anumit capitol din  viața ei profesională și pe care a simțit dorința de a le păstra.

Dana Rogoz: “Sunt haine care îmi aduc aminte de un anumit rol și pe acelea sigur nu le voi da niciodată”

De asemenea s-au strâns și haine din adolescență, care i se potrivesc, întrucât are o siluetă trasă prin inel. “Încă mai am multe haine din liceu sau anumite ținute care au o amintire emoțională foarte puternică asociată lor și evident că pe acelea le țin acolo în dressing și le port în anumite ocazii.  Sunt haine care au devenit, la un moment dat, haine de personaj, de scenă și iarăși îmi aduc aminte de un anumit rol și pe acelea sigur nu le voi da niciodată”, ne-a spus Dana Rogoz.

“E și un noroc și un dezavantaj (n.r. că are aceeași siluetă) pentru că ajungi să ai foarte multe haine la un moment dat. Inclusiv în categoria celor pe care le-ai purtat în anumite ocazii speciale și care îți trezesc o amintire anume sau pe care le ai de la cineva drag ție și la care nu vrei să renunți și atunci alea devin foarte multe”, a adăugat ea despre outfiturile care s-au strâns de-a lungul timpului.

Ce face Dana Rogoz cu hainele pe care nu le mai poartă? La fel o învață și pe fiica ei, Lia: “E acest schimb continuu”/ Exclusiv

În ceea ce privește costumele de personaje, Dana Rogoz ne-a mărturisit  că o dată purtate sunt asociate cu un anumit rol.

“Am în continuare costumul lui Mo, de exemplu, personajul Mo, în casă. Am costumele de la teatru pe care le și joc și le țin tot timpul și am foarte multe bagaje deja pentru fiecare spectacol în parte. Sunt haine pe care dacă le-am purtat o dată într-un personaj, nu le mai pot vedea altfel și așa rămân: ale personajului!”, a spus ea.

Citește și: Liviu Vârciu a anulat nunta cu Cătălina Gramă (Jojo), după ce l-ar fi înşelat. Horia Brenciu trebuia să le fie naş: „Nu am putut trece peste”

Regele Charles, scrisoare emoționantă, la trei luni de la moartea Prințesei Diana: „Acum vedem printr-un pahar întunecat”

Irina Rimes, dezvăluiri despre relația cu David Goldcher și concertul „Descântatele”. Cum împacă profesionalul cu personalul: „Iese cu scandal câteodată” / Exclusiv

Diana Bart, despre experiența din televiziune și online: „La început a fost frustrant”. Cum gestionează comentariile negative / Exclusiv

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton