Ce face Alex Velea de Crăciun? Cum îl răsfață Antonia: „Frumoasa mea soție…” / Exclusiv

.

Alex Velea își adună, în fiecare an, întreaga familie la masă. Mama lui și Antonia gătesc bunătăți pentru masa de Crăciun, iar el participă la împodobirea bradului și privește emoționat nerăbdarea celor mici în așteptarea Moșului.

Alex Velea și Antonia au doi băieți, pe Akim și Dominic, iar artista mai are o fiică din mariajul cu Vincenzo Castellano. Artistul ne-a declarat că își încarcă bateriile de Crăciun, în sânul familiei, iar în noaptea dintre ani urcă pe scenă. Alex Velea va putea fi urmărit și la Protevelion, alături de alți artiști, unde se anunță o seară cu multă distracție, muzică, veselie, umor și râsete.

Alex Velea, Crăciun magic în familie

Cum arată sărbătorile de iarnă ideale pentru tine și ce vei face anul acesta de Crăciun și Revelion? Cum arătau aceste sărbători în copilărie?

Cele mai frumoase sărbători le simți în timpul copilăriei! Când te bucuri de venirea Moșului și de toate jocurile de iarnă. De la bătăile cu bulgări de zăpadă, la „datul pe gheață” în niște ghete vechi cu talpă „lucioasă” și construirea oamenilor de zăpadă.

Acum frumusețea sărbătorilor arată diferit. Sunt tată, soț și fiu. Iar cel mai mult mă bucură să fiu alături de cei dragi cu toate pregătirile, de la împodobirea bradului și nerăbdarea celor mici.

„În fiecare an ne strângem toți de Crăciun și ne bucurăm unii de alții”

Mirosul de brad și de portocale, plus toate aromele cu care se joacă atât mama, cât și frumoasa mea soție. În fiecare an ne strângem toți de Crăciun și ne bucurăm unii de alții. De Revelion, mă ocup de bucuria altora. Merg la cântări și abia apoi mă pot gândi la o vacanță.

Ce tradiții de Crăciun și Anul Nou respecți cu sfințenie?

Încercăm să îl mulțumim pe Domnul și să îl cinstim în fiecare zi. Ne rugăm și încercăm să fim mai buni. Nașterea lui Iisus o sărbătorim ca tot românul. Îi mulțumim pentru tot și ne închinăm în numele Lui.

„În 2024 îmi doresc foarte mult să fac un turneu. Ceva ce nu s-a mai văzut în România”

Citește și: Cum arată Antonia după liposucție. Imaginile publicate de iubita lui Alex Velea: „Am născut trei copii, simțeam că vreau mai mult”

Citește și: Antonia și Alex Velea, 11 ani de iubire: „Sunt binecuvântată că te am. M-ai cucerit definitiv”. Imaginile publicate de artistă

Citește și:  Alex Velea, show senzațional la Unica Urban Party 2023, ediția „Ani de liceu”

Citește și: Alex Velea, dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cine vor fi nașii: „Suntem prieteni de-o viață”

Obișnuiești să îți faci rezoluții pentru anul nou? Dacă da, ce ți-ai propus pentru 2024?

Cred că toată lumea își face noi planuri la final de an… nici eu nu fac excepție. Mereu mi-am dorit să am puterea să muncesc mai mult, să fiu mai înțelept și să mă autodepășesc. Încă încerc și sper să-mi reușească. Vă dau un singur detaliu. În 2024 îmi doresc foarte mult să fac un turneu. Cu mulți dansatori. Ceva ce nu s-a mai văzut în România.

Te rog să ne transmiți o urare pentru cei de acasă în legătură cu noul an.

Vă urez „La mulți ani fericiți”. Dumnezeu să vă aibă în pază și să aveți parte de tot ce e mai frumos pe pământ.

Raluka și Pavel Bartoș, prezentatorii Protevelionului!

Ce face Alex Velea de Crăciun? Cum îl răsfață Antonia: „Frumoasa mea soție...” / Exclusiv

Raluka și Pavel Bartoș te invită la încă un PROTEVELION de neuitat, la Pro TV. Cei mai iubiți artiști din țară și cele mai carismatice vedete vor sărbători noaptea dintre ani cu spectacol, distracție, umor, divertisment și multă, multă emoție.

„Revenim și în acest an, la sfârșit de an, cu o seară ce nu trebuie ratată! Avem voie bună, energie, momente care nu ar trebui ratate și invitație pe care sunt sigur că abia îi așteptați! Ne vedem la PROTEVELION!”, spune Pavel Bartoș, în comunicatul transmis de postul tv.

Despre ce clipe emoționante și momente distractive vor trăi românii în noaptea de dintre ani, Raluka declară: „Chiar dacă mai avem puțin până la finalul lui 2023, vă spun sincer că sunt entuziasmată! Pe 31 decembrie, pentru al treilea an la rând, ne vom revedea în cea mai tare petrecere dintre ani. Ne-am distrat copios la filmări și abia aștept să vă aducem și vouă starea de bine, muzica, dansurile și momentele speciale. V-am pregătit multe surprize și sunt sigură că nu veți vrea să ratați niciun minut, așa că ne vedem la PROTEVELION!”.

Nu ratați PROTEVELION 2024, cea mai mare petrecere a sfârșitului de an, duminică, 31 decembrie, de la ora 20:00, la PRO TV. Show-ul va fi disponibil, în același timp, și pe VOYO.

Foto: Instagram, Facebook, Pr Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton