Ce fac și cum arată acum Loredana și Hamude de la „Insula Iubirii”, sezonul 2

.

Loredana și Hamude și-au testat relația în show-ul „Insula Iubirii”, sezonul 2, în urma căruia s-au și despărțit, din cauza infidelității Loredanei. Deși Hamude a băgat mâna în foc, la propriu, că nu v-a fi înșelat de Loredana, tânăra s-a lăsat sedusă de ispita Sorin, punând astfel capăt unei relații de 1 an și 3 luni.

Loredana s-a căsătorit și este mama a trei copii

În prezent, Loredana este căsătorită cu Alin Săndulescu, alături de care are trei copii, Serena și gemenii Sarah și Matthias, născuți în ianuarie 2023. Loredana s-a schimbat mult și din punct de vedere fizic, fiind greu de asociat cu tânăra din 2016. Acum, Loredana este șatenă și, deși are același zâmbet, rinoplastia pentru care a optat i-a schimbat mult înfățișarea.

Citește și: A fost într-o relație de patru ani cu Alexandra Stan, iar acum este ispită la Insula Iubirii 2023. Cine și-a făcut apariția în show

La 7 ani de la participarea la „Insula Iubirii”, Hamude dă startul unei serii de interviuri cu participanți din sezoanele anterioare. În aceste interviuri, foștii participanți mărturisesc cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat, ce a însemnat pentru ei această experiență și cum a contribuit la evoluția lor.

Citește și: Hannelore, de la Insula Iubirii, sezonul 4, a ajuns de nerecunoscut. Cât s-a schimbat în ultimii cinci ani

Hamude, despre trădarea Loredanei: „S-a rupt ceva în mine”

Despre momentul în care a aflat că a fost înșelat, dar și despre revederea cu Loredana de după, Hamude a mai spus: „A durut al naibii de tare. (…) Orice vine în viață, bine sau rău, trebuie să-l trăiești. (…) S-a rupt ceva în mine. Nu mi se părea că are logică. Când s-a pus lângă mine la ultimul bonfire nu vedeam persoana cu care am venit. Eram dezamăgit că nu mai era persoana cu care am venit”.

Citește și: Primele imagini de la Insula Iubirii. Concurenţii au vizitat resortul în care partenerii lor vor locui alături de ispite

„Această emisiune a fost un punct în viața mea în care s-au schimbat toate. M-am regăsit pe mine. Dacă aș avea posibilitatea să schimb ceva, n-aș schimba nimic. Nu e vorba că am iertat-o. A fost o experiență. A trebuit să trecem amândoi prin ea și să ne învățăm amândoi lecțiile. Așa că nu am dreptul să spun că am iertat-o pentru că nu mi-a greșit cu absolut nimic. Îi doresc tot binele din lume”, a încheiat.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 7. Când începe emisiunea la Antena 1

Pline de încredere și pornind de la premisa că #cineiubeștenulasă, cinci noi cupluri au luat decizia să se supună celui mai dur test al relației, în cel de-al șaptelea sezon „Insula Iubirii”, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări și tentații. În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanență celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentației să le distrugă relația, la „Insula Iubirii”.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii, sezonul 7. Anunțul surpriză făcut de Antena 1

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton