Ce este nevoit Mihai Albu să facă toată viaţa, după ce a fost diagnosticat cu cancer

.

Diagnosticul de cancer este o veste devastatoare pentru oricine, iar pentru Mihai Albu acest verdict a venit într-un moment deja extrem de dificil. În luna mai a acestui an, la vârsta de 61 de ani, celebrul designer de pantofi a fost diagnosticat cu cancer de prostată, o veste ce l-a lovit ca un trăsnet. În aceeași zi, fratele său a murit, iar această dublă lovitură a făcut ca lumea cunoscutului designer să se prăbușească. De atunci, viața sa a căpătat o nouă dimensiune, una în care fiecare zi este trăită cu prudență și speranță.

Ce este nevoit Mihai Albu să facă toată viaţa, după ce a fost diagnosticat cu cancer

După ce a primit diagnosticul crunt, Mihai Albu a fost nevoit să urmeze un tratament agresiv cu chimioterapie, un proces dificil care i-a testat puterea fizică și mentală. În ciuda fricii și incertitudinii, el a reușit să treacă peste această etapă critică, iar la trei luni după începerea tratamentului, analizele sale au ieșit bine, semn că boala este sub control pentru moment.

Chiar dacă Mihai Albu a reușit să scape de citostatice și să își reia o parte din activitățile normale, viața sa nu mai este aceeași. De acum înainte, va trebui să își monitorizeze starea de sănătate cu o rigurozitate extremă.

Citeşte şi: Cum se înţelege Iulia Albu cu părinţii ei, după ani de zile în care nu și-au vorbit: „Îmi pare rău că nu m-au iubit”

Citeşte şi: Reacţia părinţilor Iuliei Albu, după ce au aflat că Mihai Albu are cancer. Ce au făcut foştii socri ai designerului

Toată viața trebuie să repet analiza o dată la trei luni”, a declarat designerul pentru fanatik.ro, conștient că orice abatere de la valorile normale poate indica o recidivă. Această monitorizare constantă nu este doar o simplă formalitate, ci un aspect esențial al luptei sale împotriva cancerului, o luptă care va continua toată viața.

Deși a scăpat, cel puțin deocamdată, de chimioterapie și de tratamentele invazive, Mihai Albu trebuie să fie pregătit pentru orice eventualitate.

Dacă rezultatele nu sunt în grafic, va trebui urmat un anumit tratament” a mai spus Mihai Albu pentru sursa menţionată anterior, indicând că riscurile nu au dispărut complet. Acest regim de monitorizare continuă nu este ușor de suportat, dar este singura cale prin care designerul poate spera la o viață cât mai lungă și sănătoasă.

Ce relaţie există acum între Mihai Albu şi fosta lui soţie, Iulia Albu

În ciuda provocărilor personale, Mihai Albu a reușit să mențină un echilibru în relațiile sale de familie, în special cu fosta soție, Iulia Albu, și cu fiica lor, Mikaela. De-a lungul anilor, relația cu Iulia a fost marcată de suișuri și coborâșuri, dar acum, cei doi par să fi găsit un teren comun, cel puțin în ceea ce privește creșterea și educația fiicei lor. Mikaela, care a trecut recent prin examenul de capacitate și a fost repartizată la un liceu de prestigiu, este o sursă de mândrie pentru ambii părinți.

Mihai Albu a subliniat că relația sa cu Iulia este acum stabilă, cel puțin în privința copilului lor.

„Mikaela a susținut examenul de capacitate, a fost bine, s-a repartizat la un liceu foarte bun, totul este ok”, a declarat el pentru fanatik.ro, lăsând să se înțeleagă că, deși drumurile lor s-au despărțit pe plan personal, cei doi părinți continuă să colaboreze pentru binele fiicei lor.

„În primul rând să fie sănătoasă, să învețe bine, să fie armonie în viața ei”, a mai spus designerul, exprimând dorința ca fiica sa să aibă o viață cât mai liniștită și fericită.

După toate încercările prin care a trecut, Mihai Albu și-a permis o scurtă pauză pentru a se reface. Recent, designerul a petrecut câteva zile de concediu în Moldova, alături de partenera sa, fiica acesteia și Mikaela. Această escapadă a fost pentru el o oportunitate de a se reconecta cu cei dragi și de a se bucura de momente de liniște și relaxare.

„Am fost deja vreo 3 zile în Moldova… Acum am revenit în București și o să vedem ce mai e de făcut”, a mai spus Mihai Albu.

Sursa foto: Instagram şi Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton