Ce este „dieta Barbie” cu care Margot Robbie a slăbit pentru rolul din celebrul film

.

Margot Robbie a devenit una dintre cele mai populare și mai iubite actrițe în urma rolului ei din filmul „Barbie”, care are încasări de peste un miliard de dolari la nivel mondial. Vedeta de la Hollywood, care arată impecabil la cei 33 de ani ai săi, a ținut și o dietă specială, numită „dieta Barbie” pentru a se asigura că va arăta exact ca binecunoscuta păpușă Mattel.

Astfel, dieta la care Robbie a apelat a primit numele de „dieta Barbie” și este una dintre cele mai căutate de internauți.

Ce este „dieta Barbie”, folosită de Margot Robbie

Jasmina Vico, specialist în îngrijirea pielii, a dezvăluit cum arată această dietă și care sunt alimentele pe care Margot Robbie le-a consumat pentru a arăta ca o Barbie.

Potrivit specialistei, „Margot a mâncat alimente fermentate pentru kimchi, kefir, varză murată și toate alimentele amare”.

Lucrând îndeaproape cu make-up artistul producției, Ivana Primorac, Vico ajutat la obținerea rezultatelor pielii pentru aspectul dorit al filmului, care era, în esență, perfecțiunea. De la Margot Robbie la America Ferrera, Emma Mackey și Hari Nef, ea le-a tratat pe Barbie cu tratamentele ei personalizate pentru piele și bunăstare pe parcursul filmărilor de una până la două ori pe săptămână.

Totul are de-a face cu „promovarea vindecării și reducerea stresului din organism”, explică ea, motiv pentru care a pus-o pe actriță să bea ceai organic de armurar.

Potrivit specialistei, acest ceai are proprietăți antioxidante, efecte antiinflamatorii și sprijină digestia.

„Nu avea niciun sens să tratez pielea. Pielea este conectată cu corpul tău. Trebuie inclusă dieta și stilul de viață. Cei mai mulți dintre actori nu au fost niciodată conștienți de axa intestin-piele. De cele mai multe ori atunci când au un tratament pentru piele îl folosesc pe acela și atât”, a afirmat Vico pentru Harper’s Bazaar.

Citește și: Margot Robbie, la premierele filmului „Barbie”. Actrița a recreat cele mai cunoscute ținute ale celebrei păpuși

Citește și: Ce intervenții estetice are actrița Margot Robbie, protagonista din „Barbie”, cel mai așteptat film al verii

Citește și: Barbie din viața reală. Cine este artista pe care un producător a vrut să o cumpere

Citește și: Vedetele au făcut spectacol pe covorul roșu la premiera filmului „Barbie”. Dua Lipa, într-o ținută fără inhibiții

Cum arată mesele principale ale actriței

De asemenea, Margot Robbie a dezvăluit într-un interviu acordat recent revistei Vogue, că la fiecare mic dejun a consumat toast cu avocado, brânză halloumi la grătar și bacon în stil australian.

Actrița a mărturisit că în această perioadă a ales să mănânce mâncare gătită acasă, în locul cinelor de la restaurant.

Proteinele sunt o prioritate pentru prânzul lui Margot Robbie. Unele dintre mâncărurile ei preferate sunt pui cu lămâie și orez brun sau macrou, combinate cu roșii și castraveți, notează Hello Magazine.

Pieptul de pui și macroul sunt considerate ambele proteine complete care conțin toți cei nouă aminoacizi esențiali, ceea ce le face opțiuni excelente pentru recuperarea și creșterea mușchilor.

Orezul brun este un cereal integral considerat a stimula metabolismul, în timp ce roșiile și castraveții conțin un conținut ridicat de apă, care menține organismul hidratat.

Cina actriței constă în proteine și carbohidrați, precum fripturi de ton și cartofi dulci sau o porție de legume cu tăiței de orez.

Tonul nu numai că are un conținut scăzut de grăsimi, dar este și bogat în proteine și conține o mulțime de nutrienți precum vitamina A și fier.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Margot Robbie

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton