Ce diferență de vârstă este între Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean. „Iubirea trebuie să fie pe primul loc!”

.

Laura Cosoi a fost mereu deschisă când a venit vorba despre viața sa private și nu s-a ferit niciodată să vorbească public despre familia ei. Cine este soțul ei, Cosmin Curticăpean, cu ce se ocupă și de diferență de vârstă există între ei?

Despre actriță, care pe 2 ianuarie a împlinit 42 de ani, știm că este mama a trei fetițe – Rita (5 ani), Vera (3 ani) și Lara (1 an și jumătate) și că îl așteaptă pe cel de-al patrulea copil anul acesta. Dar cine este tatăl copiilor ei, bărbatul cu care își împarte viața? Și ce diferență de vârstă este între cei doi?

Laura Cosoi, despre soțul ei: „Toate drumurile ne-au adus împreună, fără niciun fel de greșeală”

Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi, s-a născut în Târgu Mureș, se ocupă cu diverse afaceri, de la business development, la vânzări și marketing, România, Austria și Germania și preferă să stea departe de atenția publicului.

Cosmin Curticăpean este cofondator și CEO-ul al iFactor, o platformă de finanţare alternativă pentru IMM-uri.

„Înfiinţat în 2016, start-up-ul a ajuns până acum la investiţii totale de 3,5 milioane de euro, din care 2 milioane euro au venit din fonduri proprii ale fondatorilor, iar restul din finanţări atrase (1 milion euro prin rundă de finanţare şi 0,5 mil. euro printr-un grant)”, spunea Cosmin Curticăpean într-un interviu pentru Ziarul Financiar.

În plus, de câțiva ani, soțul Laurei Cosoi a deschis un lanț de brutării artizanale, cu produse inedite, inspirate din patiseria traditional românească.

„Din pasiunea lui Cosmin pentru sănătate, mâncare naturală, gustoasă şi tradiţii, a apărut în vieţile noastre o brutărie artizanală unde găseşti pâine tradiţională cu maia, produse de patiseria tradiţională românească, umplute cu legume şi fructe neconservate, totul copt la cuptor cu lemne folosind făină neameliorată”, a explicat actrița în mediul online, acum ceva vreme.

Ce diferență de vârstă este între Laura Cosoi și soțul ei

Cosmin Curticăpean va împlini în această vară 47 de ani, așadar este mai în vârstă decât soția sa celebră cu 5 ani.

Citeşte şi: Laura Cosoi, despre viața cu trei copii: „Mai răbufnesc uneori”. Cât de implicat este soțul actriței

Citeşte şi: Laura Cosoi dezvăluie cum a schimbat-o relația cu soțul ei, Cosmin Curticăpean: „Aveam aceste apucături destul de bine înrădăcinate”/ Exclusiv

Citeşte şi: Laura Cosoi își sărbătorește soțul pe Coasta de Azur: „Mă bucur când ni se oferă șansa să descoperim locuri altfel”

Citeşte şi: Laura Cosoi, anunț despre cel de-al patrulea copil: „Cosmin își dorește foarte mult” / Exclusiv

Cosmin și Laura au aniversat 11 ani de relație pe 25 mai 2023, iar povestea lor de dragoste a început cu o amiciție de un deceniu.

„În cei 10 ani în care noi am fost amici nu s-a întâmplat niciodată – în ceea ce mă privește aș putea spune 100% – să îl văd ca potențial iubit. Nu se potrivea nimic cu nimic din ceea ce îmi trebuia mie ca bărbat, soț, viitor tată pentru copii. Și s-a produs un declic la un moment dat.

„Sunt perioade pe care le poți depăși mult mai ușor dacă iubești”

Mi se pare că destinul, dacă ar fi să credem în ceva ce ne este scris dinainte, așa a fost să fie pentru noi. Toate drumurile ne-au adus împreună, fără niciun fel de greșeală. Am construit o relație foarte frumoasă, dincolo de pasiune și iubire care s-a instalat destul de repede, pentru că orice căsnicie are, evident, perioade bune, perioade mai puțin bune.

Mi se pare că, dincolo de pasiune și iubire, clar iubirea trebuie să existe altfel nu ai cum să salvezi nimic. Iubirea trebuie să fie pe primul loc, să faci în așa fel încât să-ți păstrezi iubirea, că apoi se rezolvă restul. Sunt perioade pe care le poți depăși mult mai ușor dacă iubești”, ne-a spus Laura Cosoi, anul trecut, în emisiunea FRESH by UNICA.

„Mi se pare că sunt imbatabilă, nemuritoare pentru că-l am pe Cosmin alături”

Invitată la Fresh by Unica, Laura Cosoi a mai spus că soțul ei este un sprijin important în viața ei, iar în creșterea copiilor se completează de minune.

„A contat enorm, enorm de mult în cei unsprezece ani de când sunt cu Cosmin, faptul că mie mi se pare că sunt imbatabilă, nemuritoare pentru că-l am pe Cosmin alături. Îmi dă această forță și această libertate, inclusiv faptul că pot să fac ce-mi place. Că nu-și pune niciodată problema în ceea ce mă privește, că ar trebui să stau acasă cu copiii în loc să lucrez. Atunci am găsit acest echilibru frumos în doi, evident copiii și, iarăși, mintea, că ți se ocupă mintea cu lucruri cu adevărat importante” – ne-a mai dezvăluit actrița.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton