Ce diferență de vârstă este între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Cei doi participă la Asia Express 2024

.

Betty Salam (23 ani) și Cătălin Vișănescu sunt căsătoriți de cinci ani, iar în urmă cu trei ani au devenit și părinți. Cei doi sunt împreună de pe vremea când ea avea 15 ani, însă nimic nu a stat în calea dragostei lor. Nici măcar diferența mare de vârstă dintre ei. Acum, Betty și Cătălin vor putea fi văzuți cum reacționează în diferite situații tensionate și pe Drumul Zeilor, în cel mai nou sezon Asia Express.

Ce diferență de vârstă este între Betty Salam și Cătălin Vișănescu, soțul ei

Betty Salam era minoră când l-a cunoscut pe Cătălin Vișănescu și, deși el era mult mai mare ca ea, nu a fost niciodată deranjată de acest lucru. Mai mult, artista a vorbit de fiecare dată deschis despre acest subiect.

Concurenta de la Asia Express a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că soțul ei este mai mare ca ea cu 10 ani. Cătălin Vișănescu a văzut-o mai întâi la televizor și din acea clipă a zis că ea îi va fi soție.

„Cătălin se uita la televizor și m-a văzut pe mine la televizor și i-a spus mamei lui: ‘Ea o să fie nevasta mea’. Eu aveam 15 ani, el avea 24-25. Asta a fost înainte ca noi să ne cunoaștem”, a povestit Betty, în 2023, despre momentul în care s-a cunoscut cu actualul partener, pentru Playtech.

În cadrul emisiunii „În Oglindă”, tânăra a precizat că diferența de vârstă dintre ea și Cătălin Vișănescu este de 10 ani și din această cauză i-a fost teamă că tatăl ei nu îl va accepta.

„Prima întrebare a fost câți ani are. E mai mare cu 10 ani, dar hai să îl cunoști prima dată. Hai să facem cumva să îl cunoști și apoi îmi spui ce părere ai. A văzut că mă iubește, că este un bărbat sincer”, a afirmat Betty Salam.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024. Ce vedete pornesc pe Drumul Zeilor

Citește și: Cosmin Cernat pleacă împreună cu soția și fiul la filmările show-ului “Insula de 1 milion”, de la Kanal D: “Abia așteaptă”

Cum s-au cunoscut Betty Salam și Cătălin Vișănescu

Deși s-a îndrăgostit de ea la prima vedere, din fața micului ecran, Cătălin Vișănescu și-a cunoscut soția ceva mai târziu, la un spectacol de stand-up. Artista a mărturisit că pentru ea nu a fost dragoste la prima vedere din cauza faptului că era mai retrasă.

„Apoi ne-am cunoscut la un StandUp, nu pot spune că la mine a fost dragoste la prima vedere, eu eram foarte fricoasă, îmi era frică de oameni. El m-a scos în mare parte din asta, din stările alea, el m-a ajutat pe mine, nu psihologul”, a mărturisit Betty Salam pentru publicația menționată anterior.

Totodată, Betty Vișănescu a precizat că soțul ei o susține nu doar pe plan personal, ci și pe cel profesional, în proiectele ei muzicale. Cei doi au împreună un băiat, pe care l-au numit Matthias.

Citește și: Florin Dumitrescu, noi declarații despre procesul cu Antena 1: „Ne-am îndeplinit toate obligațiile” / Video

Citește și: Sean ”Diddy” Combs, dat în judecată pentru agresiune sexuală. I se cer daune de 30 milioane dolari

Cuplul va participa la Asia Express, Drumul Zeilor

Deși Cătălin Vișănescu este o persoană care preferă să își trăiască viața departe de luminile reflectoarelor, acesta a acceptat să participe împreună cu soția lui la cel mai nou sezon al Asia Express. Astfel, cei doi vor pleca împreună pe Drumul Zeilor, în Thailalnda, Malaezia și Indonezia.

Înainte de începerea filmărilor, soțul lui Betty Salam a dezvăluit că vede participarea la acest show ca pe o provocare, mai ales că îi plac adrenalina și competițiile.

„Am ales să concurăm la această emisiune, deoarece este o nouă provocare pentru noi şi este şi prima dată când suntem la un astfel de reality show. Este o ocazie pe care nu o întâlneşti de multe ori în viaţă şi asta înseamnă foarte mult pentru mine. Îmi place adrenalina, competiţia şi implicarea, iar în acest concurs sigur voi avea parte de aceste sentimente. Este o oportunitate de a descoperi locuri noi, de a înfrunta provocări şi de a crea amintiri de neuitat alături de soţia mea. Abia aşteptăm să pornim în această aventură şi suntem hotărâţi să mergem până în finală.

„Ne-am propus de acasă ca acest drum pe care îl vom parcurge împreună să fie cu o stare de bine, de distracţie”

Totodată, ne-am propus de acasă ca acest drum pe care îl vom parcurge împreună să fie cu o stare de bine, de distracţie, dar să fim şi concentraţi cât de mult putem şi să dăm totul în această competiție!”, a afirmat Cătălin Vișănescu înainte de a pleca în Asia.

Filmările pentru Asia Express, sezonul 7, vor începe în luna martie, echipele fiind gata de plecare. Concurenții vor porni spre prima țară, cea unde se va da startul competiției, pe data de 2 martie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton