Ce destinații de vacanță au ales vedetele la început de an: „Am visat 15 ani să ajung aici. E paradis!”

.

Au avut un an cu multe activități, dar acum își iau partea de răsfăț. Vedetele se relaxează în vacanțe fabuloase la începutul anului. Unele au plecat în căutarea zăpezii, altele au ales să obțină un bronz perfect la plajă și să se lase dezmierdate de valurile mării. Oricum ar fi, distracția e la cote maxime, iar fotografiile postate demonstrează asta.

Dacă Monica Bîrlădeanu a ales să schieze în Italia în timpul unei scurte pauze de filmare la serialul „Groapa”, Andreea Mantea a plecat cu fiul ei, David, în Maldive. Aceeași destinație a fost și pe lista Dianei Munteanu, care recunoaște că își dorea de 15 ani să ajungă aici. Iată unde au fugit celelalte celebrități!

Dana Rogoz a plecat cu familia în Zanzibar

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir au ales să își încarce bateriile după un an încărcat în Zanzibar. Actrița și regizorul au ajuns aici cu cei doi copii, Vlad și Lia, înainte de Revelion. “Vlad și cu mine ne-am făcut o lista de rezoluții pentru 2024 (în timp ce Lia dormea) și pot să spun doar că e multă speranță, multă ambiție, mult optimism la început de drum în familia noastră.

Altfel, în prima zi din an am ajuns în Jozani Forest Național Park, unde am văzut maimuțele, ne-am plimbat printre mangrove și am învățat o mulțime de lucruri interesante la Spice Farm.
Toate fotografiile sunt făcute în prima zi a anului, că să ne aducem aminte că am început în forță! La mulți ani!”, a povestit Dana Rogoz, pe rețelele de socializare.

Andreea Mantea stă la plajă în Maldive

Andreea Mantea a fugit cu fiul ei, David, în Maldive, iar distracția e pe măsură. Prezentatoarea a întâmpinat noul an într-o locație pe plajă. Vedeta etalează la soare o siluetă de zile mari, iar complimentele nu lipsesc: “Bați toate puștoaicele alea din casă la capitolul corp”, i-a scris un urmăritor. Vedeta a mărturisit ce așteaptă de la acest an. “2024 să fii bun, blând, frumos, să vii cu sănătate, iubire, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor și rugăciunilor! NOUL AN, 2024, ESTE MINUNAT DE FRUMOS! Așa este. Așa să fie”, a fost mesajul postat de Andreea Mantea, pe o rețea de socializare.

Diana Munteanu: “Am visat 15 ani să ajung aici! E paradis!”

Și Diana Munteanu se relaxează în aceste zile în Maldive. Prezentatoarea de la Antena 1 a postat mai multe imagini din vacanța de poveste pe care o trăiește. Diana alerargă pe plajă sau privește către marea albastră, iar cadrul este unul de poveste. “Am visat 15 ani să ajung aici! E paradis! Vis implinit!!”, a mărturisit vedeta, pe o rețea de socializare.
Diana Munteanu are un trup frumos sculptat și demonstrează din nou că, la 45 de ani, poți arăta ca o adolescentă.

Adelina Pestrițu a început anul în Maldive

Adelina Pestrițu a petrecut noptea dintre ani așa cum a visat, în Maldive, asta după ce s-a relaxat într-o vacanță în Laponia. “Se termină un capitol și începe altul.
Încheiem un an cu bune și rele și pornim cu zâmbetul pe buze spre 2024 și cu noi speranțe. Mi-am făcut și eu câteva rezoluții printre care am inclus și timp pentru mine și pentru seriale noi”, a mărturisit bruneta, pe Instagram.

Citeşte și: Catrinel Menghia a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. „La mulți ani 2024!”

Citeşte și: Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriță: „Pagina 1 din 366 a început cu un sincer Da”

Citeşte și: Mara Bănică, reacție după ce a fost criticată pentru operațiile estetice: „Hai să vă spun un lucru!” Mesajul jurnalistei

Citeşte și: Vlăduța Lupău a început anul 2024 cu fiul la Urgențe: „Îl ținem minte!”. Cum se simte băiețelul solistei acum

Cosmin Seleși: “Recomand maxim trei zile de stat aici, este foarte aglomerat”

Cosmin Seleși și-a luat o vacanță mai lungă și a plecat cu familia în Asia. Prezentatorul de la PRO TV colindă acum mai multe orașe: “Am plecat din Kuala Lumpur. Un oraș cu de toate, nici nu știu cum să-l numesc, multi-cultural, multi-nu știu ce. Un oraș cu multe influențe! Predominant sunt musulmanii ( normal, fiind o țară musulmană) indieni, chinezi și chiar japonezi! Găsești mâncare din toate colțurile lumii!”, povestește Cosmin Seleși.

Cu toate astea, prezentatorul nu crede că trebuie să zăbovești aici prea mult timp. “Recomand maxim trei zile de stat aici, este foarte aglomerat! Cazare în Bukit Bitang, este polul cumpărăturilor și restaurantelor, un fel de centru vechi,

Transport, recomand metroul și Monorail, iar pe distanțe lungi „Grab”, un fel de Uber.
Am simțit așa că vor să ajungă la nivelul Singapore, dar mai au mult! Mai ales la curățenie!

Nici aici nu se fumează oriunde, sunt locuri special amenajate. Obiective turistice: Petronas Tower, Petrosains museum, Batu Cave. Nu este un oraș scump, o idee mai ieftin față de România. Acestea fiind spuse, merită văzut măcar o dată în viață! An bun și liniștit! Nu uitați: ÎN VIAȚĂ RĂMÂI DOAR CU AMINTIRILE! Vă țuc!”, adaugă el.

Ramona Olaru, răsfăț în Barbados

Ramona Olaru a ales să întâmpine anul în Barbados după ce și-a luat casa mult dorită. “2023, să îi spui lu’ 2024 să semene cu tine, că ai fost prea mișto! Și vreau să te păstrez sau să păstrez tot ce ai adus tu! Ai fost anul celor mai mari schimbări și celei mai mari evoluții și vindecări!
Și mai lasă-i vorba lu’ 2024 să nu ia pe nimeni, atât!

A, încă ceva… adu-ne claritate și bunătate… Știm noi ce să facem cu ea, că de durere și suferință e plină lumea”, a fost mesajul ei pentru începutul acestui an.

Monica Bîrlădeanu schiază în Italia

Monica Bîrlădeanu a ales să întâmpine acest an în forță și a plecat la schi în Italia. „1 ianuarie pe mine m-a prins pe pârtiile Dolomitilor, unde a și nins astă noapte, așa că peisajele erau mult mai prezentabile de dimineață și uite-așa am și ce să vă arăt. În orice caz, situația zăpezii pe Italia, cel puțin, se prezintă cam așa. Să avem cu toții un an nou binecuvântat cu tot ce ne e de folos fiecăruia dintre noi”, spune Monica Bîrlădeanu.

Foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton