Ce decor atipic a fost la cununia lui Ianis Hagi! Zeci de brazi roșii au atârnat deasupra meselor invitaților

.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit pe 25 decembrie, în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au participat peste 400 de invitați.

De Crăciun, fiul lui Gheorghe Hagi și iubita lui, Elena Tănase, și-au oficializat relația în fața ofițerului Stării Civile, la doar câteva luni după ce s-au logodit.

Ianis Hagi: „Noi suntem fericiţi, bucuroşi. Este un moment unic pentru ambele familii!”

După cununie, petrecerea a avut loc într-un restaurant din nordul Bucureștiului, iar printre invitații de seamă de la marele eveniment s-au numărat părinții Simonei Halep, Gică Popescu, Gigi Becali și Gabi Balint. Atmosfera a fost întreținută de fomația machedonească Pindu. Iar decorul din restaurant a fost unul spectaculos. Pentru că nunta a fost chiar în ziua de Crăciun, Ianis și Elena au decis ca sala de restaurant unde a avut loc petrecerea să fie amenajată cu mulți brazi suspendați, Crăciunițe și trandafiri roșii.

Deasupra fiecărei mese, s-a aflat câte un brad de Crăciun vopsit în roșu împodobiși cu flori de Crăciunițe, globuri și trandafiri. Vezi în GALERIA FOTO imagini spectaculoase din sala unde a avut loc petrecerea de nuntă a lui Ianis Hagi.

Gheorghe Hagi: „Ne dorim nepoți”

Proaspeții însurăței s-au declarat extrem de fericiți și emoționați de marele eveniment.

“Noi suntem fericiţi, bucuroşi. Este un moment unic pentru ambele familii. Le mulţumim şi lor că au fost aproape de noi. Ne-au susţinut necondiţionat din prima zi. Este un an pe care îl voi ţine minte mereu. Cununia civilă este ceva unic, ceva ce mi-am dorit de mic copil. Să-mi găsesc jumătatea. Ne iubim. Ne apreciem. Ne respectăm” – a explicat Ianis Hagi, citat de Observator.

“Sunt foarte emoţionată! Foarte bucuroasă că am ajuns în acest moment alături de jumătatea mea” – a spus, la rândul ei, Elena.

Citeşte şi: Kira Hagi va apărea în aceeași producție Netflix cu Michelle Obama

Citeşte şi: Iubita lui Ianis Hagi, implicată într-un accident rutier în Scoția

Citeşte și: Cât a costat inelul de logodnă oferit de Ianis Hagi iubitei sale. Fiul lui Gică Hagi i-a cerut mâna Elenei Tănase la Paris

Citeşte şi: Cine este Elena Tănase, tânăra care i-a furat inima lui Ianis Hagi și cum a reacționat Gică Hagi

Tatăl lui Ianis, Gheorghe Hagi, a spus că este nerăbdător să devină bunic.

„A venit timpul să mergem după copii. E o seară minunată pentru noi. E și Crăciunul! Crăciun fericit tuturor, bucurie, fericire și sănătate! Suntem fericiți. Și socrul mic este fericit. Sperăm ca ei să fie responsabili, să se iubească și să împartă totul amândoi.

Ianis comandă la dans, ei comandă acum. Va fi o seară frumoasă. Ne dorim nepoți, dar depinde de ei. Noi suntem în spatele lor și îi vom sprijini. Nunta după Euro, în vară. Avem timp. Și-au luat o responsabilitate mare, să fie uniți. Dumnezeu să le dea binecuvântare!”, a declarat legendarul fotbalist.

Ianis și Elena s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani și au fost mereu discreți cu relația lor. Elena Tănase provine dintr-o familie înstărită de aromâni, tatăl ei fiind Dimciu-Palavoti Tănase, un antreprenor cu afaceri în domeniul construcțiilor și în agricultură. Ea este din Constanța și a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din localitatea situată la malul Mării Negre.

Foto – Instagram / TikTok

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton