Ce decizie a luat Oana Zăvoranu după divorțul de Alex Ashraf: „Sunt alt om acum”

.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au anunțat că divorțează anul acesta, după 10 ani de relație, dintre care 7 de căsnicie, din cauza infidelității bărbatului. Recent, în mediul online, Oana a dezvăluit ce decizie a luat, la scurt timp de la separarea de fostul soț.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au cunoscut într-o perioadă întunecată din viața actriței, o perioadă în care nu mai credea în iubire. Povestea lor de dragoste s-a sfârșit de curând, însă, din cauza infidelității bărbatului.

Oana Zăvoranu, după despărțirea de Alex Ashraf: „Vreau să îmi șterg tatuajele. Nu mă mai reprezintă”

„Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de câtă trădare e vorba. I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva. Nu cu una de la bordel!”, declara Oana Zăvoranu la sfârșitul lunii septembrie, pentru Cancan.

Oana Zăvoranu a dezvăluit în mediul online că a decis să renunțe la tatuajele sale. „M-am sucit! Vreau să îmi șterg toate tatuajele. Nu mă mai reprezintă… Sunt alt om acum”, a scris pe rețelele sociale. „Cine știe cel mai bun loc unde se șterg tatuajele, fără să rămână urme, rog să îmi scrie pe Instagram. E prima oară când fac apel la voi, că umblați poate mai mult decât mine prin locuri din astea. Repet, vreau cel mai bun loc cu rezultat garantat. Mulțumesc anticipat!”, a completat.

Oana Zăvoranu are mai multe tatuaje, pe fiecare braț și pe partea inferioară a spatelui. În 2020, Oana și Alex și-au făcut tatuaje cu un citat, numele, semnul zodiacal și data de naștere a celuilalt. Astfel, Alex și-a tatuat: „The course of true Love never let us Apart 16.06.1973 Oana Zăvoranu”, iar Oana: „The course of true Love never let us Apart 31.10.1986 Alex Ashraf”.

Citește și: Oana Zăvoranu a dat-o în judecată pe Nicoleta Dragne. De ce este acuzată fosta ispită de la „Insula Iubirii

Citește și: Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj. „Mi-au zis că notarul este prieten”

Citește și: Oana Zăvoranu vrea să candideze la președinție. „Nu e o glumă”

Alex Ashraf s-a mutat cu amanta

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au format un cuplu din 2013 până în 2023. S-au căsătorit după trei ani de relație, pe 9 septembrie 2016. Amândoi se aflau la a doua căsătorie. Din primul mariaj, Alex are și un copil.

Oana și Alex dețin din anul 2017 o clinică în Sectorul 5 din București. Din vara anului acesta, clinica este închisă. În afara acesteia, cei doi foști parteneri de cuplu nu ar avea alte bunuri de împărțit, potrivit Cancan. Alex Ashraf a fost cel care a depus actele de divorț, după ce s-a mutat cu amanta.

În 2011, Oana Zăvoranu a divorțat de primul soț, artistul Pepe, după 5 ani de căsnicie. „A fost o dragoste foarte frumoasă, ne-am căsătorit din dragoste, am stat din dragoste, a fost o poveste din-aia, noi doi împotriva tuturor. M-am îndrăgostit de altcineva. Vă dați seama că nu îl mai iubeam de dinainte să fiu divorțată de el, așa că nu am cum să-l iubesc acum, după atâția ani, dar l-am iubit foarte mult”, declara actrița în iulie 2023, pentru Click!.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton