Ce cerințe are 50 Cent pentru concertul susținut în România. Meniul special pregătit pentru celebrul rapper

.

50 Cent va susține un concert la București, pe 18 august și, la fel ca multge alte vedete internsaționale, artistul a avut o listă cu cerințe. Rapperul va fi însoțit de cinci persoane și toți vor fi întâmpinați și tratați regește. Pretențiile acestuia sunt multe și se întind de la camera în care va sta până la meniul cu care va fi servit.

50 Cent, listă de cerințe pentru perioada în care va sta în România

50 Cent vine în România în doar câteva zile pentru a susține un concert la Romaero, în cadrul a celei de-a doua ediții a Summer în the city. Însă, înainte de a ateriza la București, artistul a trimis o listă cu cerințe pentru a se asigura că totul este pe placul lui.

Rapperul va fi însoțit de cinci persoane, astfel că organizatorii i-au pregătit o cameră VIP. Conform așteptărilor lui 50 Cent, aceasta trebuie să fie dotată cu două canapele cu două sau trei locuri, două fotolii duble, o canapea cu trei locuri, șapte scaune, măsuță de cafea, cinci mese auxiliare, o masă normală, față de masă preferabil neagră, o oglindă înaltă și una laterală, un frigider, un suport de haine, două covoare asortate, trei coșuri de gunoi de mărime medie, plante de palmier și plante mixte, temperatura reglabilă și lumină reglabilă. De asemenea, acesta a cerut ca podeaua să fie de bună calitate sau să aibă mochetă.

Citește și: 50 Cent, anchetat de poliție după ce ar fi amenințat un om al legii

Citește și: Ele sunt vedete de la Hollywood cu nasul perfect. Medicii esteticieni sunt de acord!

Ce mâncăruri sunt pregătite pentru rapperul american

50 Cent și echipa sa vor să aibă tacâmuri și ustensile specifice, tăvi încălzite, pahare din plastic, pahare din carton și o frapieră cu gheață.

Din meniu vor face parte preparate precum Mac n Cheese, cripsy strips, aripioare de pui, friptură gătită foarte bine, salată Casesar cu piept de pui feliat și doi cheeseburgeri cu felii de castraveți murați.

Citește și: 10 copii de vedete care seamănă izbitor cu părinții lor

Citește și: Cum arată vila din insula Mustique pe care a deținut-o Prințesa Margaret a Marii Britanii. Pentru ce preț poate fi închiriată

Cei care vor să îl vadă concertând live pe rapperul american trebuie să știe că un bilet costă între 283 și 1090 lei, în funcție de zona aleasă.

În deschiderea rapperului american vor urca pe scenă mai mulți artiști din România, precum Nicole Cherry, Puya, Grasul XXL, Guess Who și Oscar.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu 50 Cent

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton