Ce cadou a primit Theo Rose de la mama lui Anghel Damian, după ce a născut: „E din Africa de Sud!”

.

Theo Rose (25 de ani) a adus pe lume primul ei copil pe 14 iunie 2023. Artista și iubitul ei, Anghel Damian (31 de ani), au devenit părinții unui băiețel, care a primit numele Sasha Ioan. Familiile celor doi sunt în culmea fericirii, iar primele vizite și daruri au făcut deja primite de proaspăta mămică și de fiul ei.

Theo Rose a apărut în direct la tv, la câteva ore după ce a devenit mamă, și spune că a avut o naștere ușoară, deși a trecut printr-o cezariană. Băiețelul, Sasha Ioan, a cântărit 3,800 g și a măsurat 54 cm.

Mama lui Anghel Damian, primul cadou pentru nepotul oferit de Theo Rose

“A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă aștepatm să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite a început să gângurească pe aici. Cred că ‘tata’ o să zică prima dată, că din ce văd așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată!

„Să-i poarte noroc, să-l protejeze!”

Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3,8 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-său. E foarte cuminte. A dormit până acum. Acum, probabil, că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori.” – a precizat ea, printr-o intervenție prin video call în emisiunea “La Măruță”.

În aceeași intervenție, Theo a mai spus că a primit un cadou de la viitoarea soacră, mama lui Anghel Damian. Este vorba despre un talisman, o piatră prețioasă din Africa de Sud, menită să-i aducă noroc copilului.

Citeşte şi: Theo Rose, prima apariție la TV la câteva ore după ce a născut. Cum se simte iubita lui Anghel Damian

“Am primit de la mama lui Anghel, de la bunica lui Sahsa, am primit o pietricică din Africa de Sud. E prețioasă, ea știe, că face niște cercetări pentru animațiile pe care le filmează. E o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze. Și i-am pus și eu aici o brățărică” – i-a mai spus Theo lui Măruță.

“Anghel e emoționat. Stă și se uită așa la el…”

Familia artistei, părinții și sora ei i-au fost alături la spital și s-au emoționat până la lacrimi când au văzut copilul. Cât despre Anghel Damian, tatăl copilului, Theo a spus că a fost și el extrem de emoționat. Mesaje de felicitare au primit și din partea prietenilor, iar Codin Maticiuc și George Ivașcu au dat dovadă de originalitate într-un moment atât de important pentru proaspeții părinți.

Citeşte şi: Theo Rose și Anghel Damian, păcăliți de medicul care îi monitorizează sarcina: „Eram siguri că vom avea fetiță”

Citeşte şi: Cine este Raluca Diaconu, nașa de botez a copilului lui Theo Rose și al lui Anghel Damian

Citeşte şi: Theo Rose, de nerecunoscut. Ce dezvăluiri a făcut artista: „E greu să fii femeie însărcinată” / Video

Citeşte şi: Theo Rose îi spune „tipă” mamei lui Anghel Damian. Cum se înțelege artista cu viitoarea soacră

“E emoționat, nu îndrăznește să îl ia prea mult în brațe. Stă și se uită așa la el… ” – a zis Theo.

Cu ce se ocupă mama lui Anghel Damian, „soacra” lui Theo Rose

Mama lui Anghel Damian, Anca, este de profesie regizor și producător. Theo a dezvăluit în urmă cu câteva luni că se înțelege de minune cu viitoarea soacră. Atât de bine, încât artista folosește apelativul “tipă” pentru a i se adresa.

„Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu, are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare” – a dezvăluit Theo Rose, la Pro FM.

Anca Damian este cunoscută în lumea filmului mai ales pentru regizarea și producerea filmului “Crulic – Drumul spre dincolo”, din 2011, o peliculă ce narează cazul Crulic.

În 2018, mama lui Anghel Damian a primit premiul pentru “Cel mai bun regizor” la Festivalul de Film de la Varșovia, pentru producția “Moon Hotel Kabul”.

Foto – capturi video / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton