Ce cadou a primit miliardarul Jeff Bezos de la logodnica lui, Lauren Sanchez. Imaginile au ajuns virale

.

Jeff Bezos a împlinit în urmă cu câteva zile vârsta de 60 de ani, iar iubita lui, Lauren Sanchez i-a făcut un cadou inedit. Ce ar fi putut să îi ofere unui bărbat care are totul? Ei bine, pe ea însăși, într-o ținută sexi.

Fosta prezentatoare de știri a postat „cadoul” pe rețelele de socializare. În imaginea distribuită pe pagina sa de Instagram, Sanchez, în vârstă de 54 de ani, apare într-o ținută care nu lasă loc imaginației.

Cadoul sexi pe care Lauren Sanchez i l-a făcut lui Jeff Bezos

Lauren Sanchez s-a gândit că cel mai frumos cadou pentru cea de a 60-a aniversare a logodnicului ei ar fi o ținută sexi și un look nou-nouț.

Astfel, aceasta a îmbrăcat o rochie Dolce & Gabbana în valoare de 2,095 dolari, de dantelă, pe sub care și-a pus un sutien negru și o pereche de bikini în aceeași nuanță.

Aceasta și-a accesorizat ținuta sexi cu inelul de logodnă cu diamant primit de la Jeff Bezos și un colier masiv tot cu diamante.

„La mulți ani, iubitule”, este mesajul transmis de fosta știristă.

Pe lângă rochia mulată și transparentă, Lauren Sanchez a prezentat și un look nou. Aceasta apare în fotografie cu breton, însă nu se știe dacă a apelat la ajutorul unui stilist pentru noua sa coafură sau doar a folosit o perucă.

Răspunsul lui Jeff Bezos nu a întârziat să apară. Iar la secțiunea de comentarii, antreprenorul american a scris: „Aș călători fericit în jurul soarelui cu tine”.

Citește și: Cum a cunoscut-o Jeff Bezos pe iubita lui, Lauren Sanchez

Citește și: Uimitor! Cu cine s-a căsătorit fosta soție a miliardarului Jeff Bezos

Sanchez a dezvăluit în mediul online că ea și Bezos au sărbătorit aniversarea acestuia la Paris. Femeia a postat o imagine din camera de hotel, ce avea vedere spre Turnul Eiffel.

S-au logodit anul trecut

Jeff Bezos și Lauren Sanchez s-au logodit anul trecut, în luna mai, după o relație de patru ani. În momentul în care s-au cunoscut, cei doi erau căsătoriți cu alte persoane, de care au divorțat la scurt timp.

Astfel, în 2019, Bezos a decis să pună punct căsniciei cu Mackenzie Scott, care i-a fost soție timp de 25 de ani și care i-a dăruit patru copii.

Sanchez a divorțat și ea de Patrick Whitesell pentru a putea fi cu magnatul american.

Citește și: Cum arăta garajul în care a prins viață Amazon. Jeff Bezos, imagini rare cu biroul în care a pus bazele unui gigant comercial

Citește și: Ce semnificație are numele ales de Daniela Crudu pentru fiul ei: „Așa îl cheamă”

Cei doi și-au făcut relația publică câteva luni mai târziu, iar în mai 2023 s-au logodit.

Fosta jurnalistă a povestit despre clipa în care Jeff Bezos a cerut-o de soție într-un interviu acordat revistei Vogue, în noiembrie 2023. Aceasta a dezvăluit atunci că bărbatul i-a pus marea întrebare în timp ce se aflau pe yachtul lui, după o cină romamtică sub stele.

Bezos a ascuns inelul cu diamant roz sub perna ei, iar aceasta a recunoscut că aproape a leșinat când l-a văzut.

Lauren Sanchez a povestit atunci că au început să planifice nunta, însă pentru moment încă nu s-au hotărât dacă aceasta va fi un eveniment de amploare sau dacă va avea loc în America sau peste ocean.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu „cadoul” sexi primit de Jeff Bezos de la Lauren Sanchez

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton