Ce cadou a primit Adi Nartea de la fetele lui, înainte să plece la Asia Express 2024

.

Adi Nartea se pregătește să plece în Asia Express 2024, unde va face echipă cu Cosmin Vîjeu. Însă, înainte de a părăsi România, actorul a primit un cadou prețios de la cele două fiice ale sale. Pentru a-l face să se simtă mai aproape de familia sa în timp ce străbate continentul asiatic, Mara și Petra i-au oferit tatălui său ceva care să îi amintească în fiecare clipă de ele.

Adi Nartea a primit un cadou special de la fetele lui, înainte de Asia Express

Concurenții Asia Express 2024 au început să își facă bagajele, întrucât sâmbătă, 2 martie, vor porni spre Thailanda, prima țară pe care o vor străbate în cele două luni ale competiției. În timp ce își pregătea trollerul, Adi Nartea a fost surprins de cele două fiice ale sale, dar și de soția lui, Alina. Acestea i-au făcut un cadou cu totul special: un tricou alb, pe care și-au pus amprentele, dar au desenat și întreaga familie, chiar și pe cățelușa Millie.

Pe tricou stă scris și un mesaj impresionant: „We got you, tati”, însoțit de o inimioară.

De asemenea, Petra și Mara i-au făcut lui Adi Nartea un tatuaj ce reprezintă un trifoi cu patru foi, pentru a-i purta noroc actorului în marea aventură în care urmează să se avânte.

Citește și: Andrei Ursu, primele declarații despre relația cu Vlad Condurache. Ce sfat prețios le-a dat bunica lui Vlad înainte de Asia Express 2024

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Cei doi participă la Asia Express 2024

Adi Nartea face echipă cu Cosmin Vîjeu

Atât Adi Nartea cât și Cosmin Vîjeu se pregătesc intens pentru competiția ce anul acesta se va desfășura în Thailanda, Malaezia și Indonezia. Cei doi au mers împreună la sală, unde au ales să meargă pe bandă, Cosmin chiar cuducând o greutate în spate, pentru a se obișnui cu ruscacul pe care va fi nevoit să îl care kilometri întregi, în fiecare zi.

„Sunt fericit să am un bilet în acest express. Urmăresc emisiunea de mult timp. Mi-am dorit să ajung aici și iată-mă la linia de start. Asia Express este cel mai puternic reality show, iar pentru mine înseamnă emoție, aventură, suspans și cunoaștere, înseamnă descoperirea sinelui în raport cu ceilalți. Îmi place jocul și joaca, de asta sunt actor. Dacă pe scenele teatrelor interpretez diferite personaje, vreau ca pe „marea scenă” din Asia Express să mă aduc pe mine, să mă redescopăr, să mă reinventez și să îmi depășesc limitele. Sunt curios și eu de cum voi acționa și reacționa în diferitele situații complet noi pentru mine. Am ocazia să îmi descopăr și mai bine partenerul de scenă, pe Adi, în care am încredere totală. Împreună vom reuși să străbatem drumul zeilor trecând peste diferitele provocări și obstacole. Abia aștept să îi cunosc pe ceilalți colegi de drum și … să începem competiția. Va fi ceva unic. Ne vedem pe Drumul Zeilor”, a spus Cosmin Vîjeu înaintea competiției Asia Express.

Citește și: Carmen Negoiță, de urgență la medicul estetician înainte de Asia Express 2024. Ce intervenții și-a făcut

Citește și: Lidia Buble, judecată pe nedrept la „Asia Express”. „Și-acum am rămas frustrată, treaba aia nu a fost deloc adevărată” / Exclusiv

De ce a acceptat Adrian Nartea provocarea Asia Express

Deși spunea în urmă cu ceva timp că i-ar plăcea să participe la Asia Express, Adrian Nartea preciza, în același timp, că are nevoie de acordul soției și al fiicelor sale. Și asta pentru că ar însemna să fie plecat mult timp de acasă. Se pare că acestea nu au avut nimic împotrivă, ba chiar îl încurajează.

„Participarea la Asia Express e pentru mine o provocare pe care mi-am dorit-o de mult timp. Voiam ca oamenii să cunoască şi alt Adrian. Îmi plac la nebunie genul asta de concursuri si mai ales aventurile. Acum, că am acceptul şi susținerea fetelor mele de acasă, am zis că nu am cum să ratez această oportunitate. Eu nu am aşteptări, pentru că atunci când ai aşteptări, există riscul să fii dezamagit. Vreau doar să mă bucur, să îmi testez abilitățile și să bifez o experiență unică în viată alaturi de un bun prieten în care am incredere şi cu care râd la tot pasul. Abia aștept să fac primul pas pe Drumul Zeilor”, a declarat Adi Nartea.

Cine sunt concurenții care participă la Asia Express, Drumul Zeilor

Nouă echipe s-au pregătit deja de marea provocare Asia Express, Drumul Zeilor. Iată care sunt acestea:

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată tricoul pe care Adi Nartea l-a primit cadou de la familia sa, înainte de plcarea în Asia Express 2024

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton