Ce au făcut Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf în ziua procesului cu Anamaria Prodan. Imaginile publicate de antrenor

.

Corina Caciuc s-a simțit defăimată de acuzațiile care i-au fost aduse de Anamaria Prodan și a dat-o în judecată. Astăzi, când ar fi trebuit ca iubita lui Laurențiu Reghecampf și fosta lui soție să se afle față în față la Judecătoria Buftea, surpriză. Corina Caciuc nu și-a făcut simțită prezența la proces, iar avocata ei a susținut că e plecată din țară.

Anamaria Prodan a fost deranjată de această poveste și a susținut că avocata nu a venit cu probe care să îi susțină vorbele. Laurențiu Reghecampf a postat pe rețele de socializare o serie de poze prin care pare că a încercat să lămurească situația.

Anamaria Prodan, despre lipsa Corinei Cauciuc de la proces

„Astăzi m-am prezentat, cum era și normal, alături de cei doi avocați ai mei, la Tribunalul din Ifov. Nu s-a prezentat nimeni. Amanta soțului meu nu a ajuns. Domnișoara avocat a încercat din răsputeri să o convingă pe doamna judecător că este gravidă, că locuiește în străinătate, că soțul meu nu a putut să beneficieze de contract în mână, pentru că cei din Arabia Saudită l-au pus să semneze în limba arabă.

Chiar am schimbat două cuvinte cu avocata amantei soțului meu și i-am explicat că e puțin jenant să vii nepregătit și pierzi, practic, timpul și al meu, al judecătorului, al avocaților. În momentul în care a întrebat doamna judecător de ce nu este Corina Caciuc la proces, avocata a încercat să spună că este plecată din țară”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Cum a vrut Laurențiu Reghecampf să demonstreze că partenera lui de viață nu e în țară

Laurențiu Reghecampf a vrut să demonstreze că actuala iubită și fiul lor îi sunt alături, în Arabia Saudită, acolo unde antrenează, și a urcat pe rețelele de socializare mai multe poze în care apar împreună.

În imaginile postate se poate observa că sarcina Corinei Cauciuc a avansat destul de mult, iar acest lucru face ca întoarcerea ei în țară, cu avionul, să fie imposibilă.

Citeşte și: Vica Blochina, despre relația cu Victor Pițurcă, partea ei de adevăr: „Poate mă urăște că s-a aflat și s-a spart această bubă”

Citeşte și: Cumpăna prin care au trecut Shurubel și soția lui: „Șase luni de recuperare, un pumn de antibiotice pe zi și Iulia, acolo lângă mine” / Exclusiv

Citeşte și: Angelina Jolie a ieșit în oraș cu fiul ei de 20 de ani. De ce l-a acuzat Pax pe Brad Pitt că i-a făcut viața un iad

Citeşte și: Cosmin Seleși și soția lui, Irina, nași pentru un cuplu din Maramureș: „Una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea”

„Ferească Dumnezeu să nu se întâmple ceva cu el, că nimeni nu va avea grijă de el”

Anamaria Prodan se declară impresionată de felul în care arată fostul ei soț acum și susține că Laurențiu Reghecampf ar avea ceva probleme de sănătate. Ea susține că atunci când erau împreună situația era cu totul alta.

„Din omul care a plecat din această familie, omul pe care noi l-am îngrijit ca pe un ou, pentru faptul că știam ce probleme medicale are, astăzi, este o epavă. Ferească Dumnezeu să nu se întâmple ceva cu el, căci vă rog să mă credeți că nimeni nu va avea grijă de el. Va fi aruncat pe stradă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate. Și va fi stors până la ultimul leu de pensie alimentară, și parcă văd că tot pe scări la noi, la Snagov, va ateriza. Și tot pe capul nostru”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Foto: Facebook, Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton