Ce așteptări are Iulia Pârlea de la viitorul soț: „Îmi doresc copii” / Exclusiv

.

Iulia Pârlea este invitata de astăzi de la Fresh by Unica, sezonul 2. Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV ne-a făcut dezvăluiri despre bucuria începutului de an – apariția primului nepot în familie- , câștiguri, pierderi și lecții învățate. În spatele chipului angelic se ascunde o poveste pe care dacă ai răbdare să o descoperi poți înțelege mirajul televiziunii din alt unghi și o poți cunoaște pe Iulia dincolo de micul ecran. „Eu am prezentat și știri, și știri sportive, și divertisment. Mi s-a părut extraordinar de greu să prezint vremea”, spune invitata noastră.

La Fresh by Unica, Iulia Pârlea a dezvăluit că își dorește copii, dar și care sunt calitățile pe care i-ar plăcea ca viitorul ei soț să le aibă. Din fostele relații, prezentatoarea TV a învățat că cea mai importantă este iubirea de sine și că dragostea nu este îndeajuns.

Iulia Pârlea este singură de mai mulți ani, lucru pentru care este recunoascătoare. În acest interval de timp, Iulia s-a dedicat carierei și dezvoltării sale personale. Acum, prezentatoarea TV știe exact ce vrea de la un partener, dar și de la o relație.

Ce a învățat Iulia Pârlea din fostele relații

Totodată, Iulia Pârlea este și mult mai sceptică față de compromisurile dintr-o relație. Din punctul ei de vedere, respectul este esențial.

„Din fostele relații am învățat că iubirea nu e îndeajuns. Dacă nu există respect în toate formele nu ajungi nicăieri. Am învățat că, în primul rând, eu trebuie să am o părere bună despre mine și eu trebuie să am grijă de mine, ca partenerul să vadă asta și să îmi ofere și el. Și am învățat că la primul cuvânt greșit sau la primul pas strâmb ar trebui să te gândești de două ori dacă mai dai o șansă”, a spus Iulia Pârlea, la Fresh by Unica.

Citește și: Iulia Pârlea s-a îndreptat către biserică după pierderea mamei. „Am avut sentimentul că mi s-a rupt stâlpul de sprijin” / Exclusiv

Ce așteptări are de la viitorul soț. „Îmi doresc copii”

De la viitorul soț, Iulia Pârlea se așteaptă, în primul rând, ca acesta să se iubească și respecte pe sine. Pentru jurnalistă mai este important ca bărbatul care-i va deveni partener de viață să-și iubească și să-și respecte familia și să fie un om la locul lui.

Nu în ultimul rând, soțul Iuliei Pârlea ar trebuie să-i împărtășească principiile de viață. Dacă se înțeleg și au această bază, Iulia este convinsă că pot lupta împreună pentru relația lor. Iulia Pârlea a devenit recent mătușă pentru prima oară. Prezentatoarea TV își dorește ca, în viitor, să aibă și ea copii.

Articolul continuă după GALERIA FOTO

Citește și: Iulia Pârlea, mătușă înainte de termen. Bebelușul a avut alte planuri. „Ne-a dat mari emoții” / Exclusiv

„Sunt momente în care îmi pare rău că am ajuns la 38 de ani și că n-am făcut un copil”

„Da, da îmi doresc copii și sunt momente în care îmi pare rău că na, am ajuns la 38 de ani și n-am făcut un copil. Dar nu e o disperare. Știu că el o să vină atunci când o să fiu pregătită, când cel de sus hotărăște că e bine să am și eu un copil. Dacă mă întrebai acum 10 ani, spuneam că vreau să am trei copii. Acum nu cred că mai pot să fac trei, dar doi… Să vină primul și pe urmă vedem”, a mai declarat Iulia Pârlea, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Am mai vorbit cu Iulia Pârlea și despre copilăria și relația ei cu Dumnezeu, despre terapie și social media, despre cum se menține, dar și despre cum, într-o seară după muncă, a fost urmărită de un bărbat până acasă.

Urmărește interviul integral mai jos, pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook!

Citește și: Iulia Pârlea face bilanțul lui 2023. “Nu s-a întâmplat nimic din ce mi-am propus. Nici casă nu mi-am luat, nici mașină”/ Exclusiv

Citește și: Iulia Pârlea: „Iubirea nu este de ajuns. Pentru o relație e nevoie de mult mai mult” / Exclusiv

Fresh by Unica, sezonul 2

În fiecare miercuri, de la ora 19:00, dezbatem subiecte mondene și de actualitate cu invitați din diverse domenii de interes. Vorbim cu ei despre experiențele personale care i-au modelat în oamenii din prezent și analizăm teme actuale, de la terapie și dezvoltare personală, până la alimentație și fitness. Până acum, în sezonul al doilea i-am avut invitați pe Ozana Barabancea, Lili Sandu, Misha Miller, Adrian Nartea, Vlad Gherman și Dr. Costin Dămășaru.

Printre invitații sezonului 1 Fresh by Unica s-au numărat prezentatorii TV Cristi Brancu, Cove și Andreea Marin și actrițele Alexandra Velniciuc, Laura Cosoi și Andreea Ibacka. Le-am în platou și pe artistele Andreea Bălan, Alina Sorescu și Alexandra Ungureanu. Au mai trecut pragul redacției și Carmen Brumă, expert în nutriție, jurnalistele Paula Herlo și Iulia Ionescu și artistul Marcel Pavel, printre alții.

Foto: Instagram/Iulia Pârlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton