Ce asemănare este între Theo Rose și Beyonce. Descoperirea făcută de iubita lui Anghel Damian

.

Theo Rose (26 ani) susține că a descoperit o asemănare între ea și Beyonce (42 ani). Se pare că, din cauza ph-ului, pielea lor se schimbă atunci când poartă anumite culori, atât la machiaj cât și la haine. Iubita lui Anghel Damian a făcut dezvăluirea în timp ce se aranja pentru o ședință foto.

Ce asemănare există între Theo Rose și Beyonce

Theo Rose le-a povestit fanilor ei de pe rețelele de socializare că a descoperit că există o mică asemănare între ea și Beyonce Knowles. Potrivit artistei, cântăreața de peste Ocean are același ph ca ea și atunci când poartă anumite culori la haine sau machiaj, i se schimbă și culoarea pielii.

„S-a constat la nivel colectiv că eu și Beyonce avem în comun treaba asta cu culorile pe piele care își schimbă natura. Adică, nouă dacă ne pui culoare rece pe noi, ne învinețim. Și dacă ne pui culoare caldă, ne îndulcește trăsăturile. La machiaj mă refer și la haine”, a spus iubita lui Anghel Damian pe InstaStory.

Aceasta a precizat că și-a dorit foarte mult să găsească ceva în comun cu Beyonce și, în cele din urmă a aflat că au același ph.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre nunta cu Anghel Damian. Când va avea loc evenimentul

Citește și: De ce l-a evitat Theo Rose pe iubitul ei, Anghel Damian, după ce l-a cunoscut. „Era o chestie din ochi” / Video

„Am găsit și explicația. Ce se întâmplă: de la mirul din frunte pe care ni l-a pus Dumnezeu nouă, s-a schimbat PH-ul. Și nu mai merge orice culoare. Ea o avea culori care merg până la urmă. La noi în România n-au ajuns sau cel puțin la mine, în casa mea. Astfel că ne ajută mai mult anumite nuanțe. Am ținut și eu cu tot dinadinsul să găsesc o asemănare între mine și Beyonce”, a mai zis Theo Rose pe rețelele de socializare.

Artista și-a făcut prima intervenție estetică

La doar 26 de ani, Theo Rose a decis să treacă pragul medicului estetician. Nu pentru a-și face vreo schimbare majoră, ci pentru a elimina o aluniță de pe nas. Potrivit acesteia, alunița era în creștere.

„Mai știți alunița mea, căpușa mea, de pe nas? Am scos-o. Gata, mi-am luat la revedere. Prea nu se concentra nimeni când voia să se uite în ochii mei, îi pica ochii pe alunița asta. Și era și în creștere. Era un pic nesimțită, se obrăznicise în ultima vreme. Gata!”, a scris cântăreața pe rețelele de socializare.

Citește și: Theo Rose, dată de gol de profesoara de limba franceză. Ce activități avea artista în timpul orelor: „Îți plăcea să faci pe Leana”

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie. Însărcinată în șase luni, artista și-a etalat burtica de gravidă

Alunițele reprezintă un potențial factor pentru apariția cancerului de piele. Orice modificare a acestora poate fi un semn că există riscul să fie un melanom.

Theo Rose trăiește de mai bine de un an o frumoasă poveste de dragoste cu regizorul și actorul Anghel Damian cu care are și un băiat, Sasha Ioan. Micuțul va împlini în luna iunie 1 an. Cei doi au dezvăluit că urmează să se căsătorească civil, iar mai apoi vor face cununia religioasă și petrecerea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton