Ce alimente evită Flavia Mihășan pentru a se menține în formă la 39 de ani: „Este o poveste în spate” / Exclusiv

.

Flavia Mihășan (39 de ani) este una dintre cele mai în formă vedete de pe micul ecran. În acest scop o ajută, desigur, profesia de dansatoare. Pe lângă repetițiile pentru diferite spectacole, cel mai recent fiind musicalul „Shrek”, pe Flavia o ajută și alimentația disciplinată și stilul de viață activ al unei mame cu doi copii mici care muncește. Invitată la Fresh by Unica, prezentatoarea de la „Neatza cu Răzvan și Dani” ne-a spus cum se menține în formă în ciuda programului încărcat, ce alimente evită și de ce, dar și cum arată rutina ei de îngrijire a pielii.

Cum se menține Flavia Mihășan în formă și care sunt alimentele pe care le evită

Înainte să se angajeze la Antena 1, Flavia Mihășan lucra deja de mai mulți ani în televiziune ca dansatoare. În anul 2009, Flavia a făcut parte din trupa de back up dancers a Elenei Gheorghe la Eurovision. În prezent, Flavia este prezentă la „Neatza” doar duminica, restul timpului dedicându-l familiei și spectacolelor în care dansează, printre cele mai recente numărâdu-se musicalurile „Chicago” și „Shrek”.

Flavia Mihășan este mama a doi copii, Carol și Tudor. În martie 2023, după o pauză de patru ani, Flavia s-a întors ca gazdă la „Neatza” în weekend. De atunci, pentru dansatoare a devenit mai greu să se împartă între carieră și familie. Nu a renunțat la pasiunea ei, însă, deoarece își dorește să fie un model de profesionalism pentru cei mici.

Atunci când nu repetă pentru niciun spectacol, Flavia optează pentru antrenamentele de acasă.

„Nu merg la sală. Nu îmi place. Nu am timp. Fac acasă. Eu am făcut mișcare și în timpul sarcinii, până într-un anumit moment când efectiv nu mai puteam. Cred foarte tare în a fi constant. Toată lumea mă întreabă cum arăți așa după doi copii. E important să ai o rutină de mișcare. Durează 15 minute, fetelor, doamnelor. O saltea de Yoga, puteți să vă cumpărați și niște greutăți mici, și vă puneți pe YouTube 15 minute de mișcare și dacă asta ajunge să fie o rutină… Pe mine mă doare spatele dacă nu fac”, a povestit Flavia Mihășan la Fresh by Unica.

Citește și: Cum colaborează Flavia Mihășan și Marius Moldovan în creșterea celor doi copii: „El este un tată foarte implicat” / Exclusiv

„Mănânc foarte mult avocado”

Cât despre alimentație, dansatoarea ne-a povestit că nu consumă decât carne de pește și chiar și pe aceea foarte rar, nu mănâncă prăjeli și nu exagerează nici cu dulciurile.

„Eu nu mănânc carne. Cred că de 18-20 de ani. Mănânc pește rar, dar nu mănânc carne. Mănânc foarte mult avocado. Nu prea mă interesează foarte tare aspectul ăsta. Adică mănânc ce este, mănânc ce le gătesc copiilor, dacă le gătesc fără carne. Important, le gătesc copiilor cu carne. Le dau fix așa cum am fost noi crescuți, cu ciorbiță de perișoare. Nu sunt vreo super-gospodină, dar mă străduiesc”, a mai spus Flavia, pentu Unica.ro.

Care sunt deserturile ei preferate

Flavia îi sfătuiește pe cei care îi admiră silueta să-și asculte corpul și să descopere singuri ce alimente le oferă energie și care sunt alimentele care nu le fac bine.

„Nu mănânc prăjeli, nu mănânc cartofi prăjiți, deși asta este. Dacă ar fi să mă întrebi ce aș putea mânca pentru totdeauna ar fi cartofii prăjiți. Dar este o poveste în spate. Mâncam cartofi prăjiți când eram la școală. Și era o problemă mare. Adică ni se spunea la școală. Noi am crescut, fiind adolescente, cu gândul că suntem grase. Ceea ce nu e normal. Noi eram niște adolescente care treceam prin niște schimbări hormonale. Mă refer la metoda prin care se făceau lucrurile mai demult și atunci cred că mi-a rămas asta în creier. Nu, cartofi prăjiți nu, deși îmi plac foarte mult”, ne-a mai dezvăluit prezentatoarea de la Antena 1.

Cu toate că îi plac cartofii prăjiți, dansatoarea nu și-a făcut un obicei din a-i pregăti la ea acasă. Se întâmplă, în schimb, când mai iese în oraș, să și-i comande. În rest, Flavia evită excesele de orice fel. Nu este nici împotriva deserturilor. Preferatele ei sunt ciocolata și înghețata, dar le consumă ponderat.

Citește și: Flavia Mihășan, de la îndoiala medicilor că va merge vreodată, pe scena musicalului „Chicago”. „Dansul mi-a salvat viața” / Exclusiv

Cum arată rutina Flaviei Mihășan de îngrijire a pielii

Despre rutina ei de îngrijire a pielii, Flavia ne-a povestit că este destul de complexă. Dansatoarea este atentă ca produsele pe care le folosește să fie potrivite timpului ei de ten, iar ingredientele sale preferate sunt vitamina C și acidul hialuronic.

„Folosesc un demachiant potrivit tipului meu de ten, un serum, după o cremă de față, cremă de ochi, mască de două ori pe săptămână, mască pentru buze, balsam pentru buze. Îmi place vitamina C. Mi se pare că îmi dă un boost. Acidul hialuronic și cam atât”, a spus Flavia Mihășan, la Fresh by Unica.

Citește și: Flavia Mihășan a fost hărțuită de un admirator: „Ani de zile. Am fost și la poliție”. Cum i s-a schimbat viața după ce a născut cei doi copii / Exclusiv

Flavia Mihășan, invitată la Fresh by Unica

Tot la Fresh by Unica am mai vorbit cu Flavia și despre cum dansul i-a salvat viața, despre familia ei și provocările rolului de mamă, despre auto-cunoaștere și iubire de sine, printre multe altele. Urmărește interviul integral mai jos și pe YouTube!

Foto: Instagram/@flavia_mihasan

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Bogdan Pîrlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton