Ce afaceri are Călin, fratele Adelei Popescu. În ultimul business a investit peste 1,5 milioane de euro: „Am realizat că în România există o nevoie” / Exclusiv

.

Călin Popescu, unul dintre frații mai mari ai Adelei Popescu, activează de mai mulți ani în domeniul afacerilor. În ultimul său business, Călin a investit mai mult de 1,5 milioane de euro. Într-un interviu pentru Unica.ro, Călin a vorbit despre anii în care a lucrat în televiziune, despre afacerile sale, dar și despre relația pe care o are cu frații lui, Bogdan și Adela.

Ce afaceri are Călin, fratele Adelei Popescu

Adela Popescu are doi frați mai mari, pe Călin și Bogdan. Bogdan este cadru militar, în timp ce Călin a ales calea antreprenoriatului. Într-un interviu pentru Unica.ro, Călin Popescu a spus în ce domenii are afaceri, dar și care este atmosfera care se creează atunci când întreaga lui familie se reunește.

Călin Popescu a lucrat timp de aproximativ 7-8 ani în televiziune ca director de locații pentru serialele TV românești. Despre respectiva perioadă, Călin ne-a povestit că a fost una foarte frumoasă, în care a evoluat în mare măsură. Ulterior a făcut pasul spre antreprenoriat, decizie care i s-a părut firească, motiv pentru care, în continuare, gestionează mai multe afaceri.

Citește și: Cum arată hotelul din Vama Veche deschis de Gina Pistol, Smiley, Irina și Răzvan Fodor, Radu Vâlcan și Adela Popescu. Cât costă o noapte de cazare

„Am realizat că în România există o nevoie”

Călin Popescu are afaceri în domeniul alimentar și IT, iar de curând a investit într-un nou business, un centru de wellness care pune la dispoziția clienților mai multe terapii moderne, printre care terapia prin plutire și masajul craniosacral. Călin este de părere că ceea ce lansezi în univers primești, iar obiectivul lui a fost acela de pune bazele unui proiect de pe urma căruia oamenii să beneficieze.

„Am trecut printr-o experiență prin care mi-am dat seama că terapia prin plutire, floating, este o terapie miraculoasă. De aici a început toată povestea. În timp ce gândeam afacerea, am realizat că în România există o nevoie de terapii holistice pe zona asta de relaxare și de luptă împotriva anxietății. E o problemă care guvernează cam toată clasa de mijloc. Am realizat că există terapii prin care îi putem ajuta pe oameni să fie mai bine, să se reconecteze, să aibă o calitate a vieții mai bună”, a spus Călin Popescu, pentru Unica.ro.

Citește și: Adela Popescu a început o tradiție nouă cu cei trei copii pe care-i are cu Radu Vâlcan: „Au mare nevoie. Și pentru mine este senzațional”

A investit 1,5 milioane de euro în cel mai nou business

Investiția în acest centru a sărit de 1,5 milioane de euro și, cu toate că a întâmpinat nenumărate situații pe care nu le-a anticipat, Călin Popescu este încântat de rezultat. Resursele financiare pentru investiția recentă au provenit din celelalte două afaceri ale lui Călin.

„Aici e o investiție care a fost creată din alte business-uri. Am în domeniul alimentar și în domeniul IT, cam astea sunt domeniile pe care eu le acopăr. În domeniul alimentar sunt furnizor de pește de captură, am o fabrică pe malul Mării Negre. Iar în zona de IT suntem integratori de soluții pentru digitalizarea companiilor, atât companiile private, cât și cele de stat, pentru administrație publică”, a spus Călin Popescu, pentru Unica.ro.

Citește și: De ce a plecat Adela Popescu din televiziune: „A fost momentul în care am zis că e suficient” / Video

Cât de apropiați sunt Adela Popescu și frații ei, Bogdan și Călin

Am vorbit cu antreprenorul și despre relația pe care o are cu cei doi frați. Călin are un frate mai mare cu doi ani, Bogdan, și o soră mai mică decât el cu opt ani, actrița, cântăreața și prezentatoarea Adela Popescu. Călin ne-a spus că nu s-a sfătuit cu Bogdan și cu Adela înainte să demareze noul business, dar că sunt trei frați foarte uniți.

„Frații mei nu sunt oameni de afaceri, aici îți trebuie puțină îndrăzneală, decizia a fost în totalitate a mea, însă ei au fost alături de mine și sunt, în general. Noi suntem trei frați foarte uniți și ne sprijinim în orice proiect are unul sau celălalt. Am primit tot sprijinul din partea lor. Și Bogdan și Adela au fost alături de mine și sunt”, ne-a dezvăluit Călin Popescu.

Citește și: Adela Popescu nu s-a îndrăgostit din prima de Radu Vâlcan. Dezvăluiri despre începuturile relaţiei: „Nu era pe gustul meu”

„Știe că are o protecție specială din partea noastră”

Deși a fost mezina, Călin spune că Adela nu a fost răsfățata familiei, dar că ei doi și fratele lor mai mare au avut o relație extraordinar de bună dintotdeauna. „Ea tot timpul s-a simțit protejată. Noi am fost acolo în permanență și știe că are o protecție specială din partea noastră. Chestia asta îi dă un echilibru, să zicem, emoțional, zic eu”, a mărturisit antreprenorul, pentru Unica.ro.

Adela Popescu nu este singurul artist din familie. Deși fratele ei Bogdan este cadru militar, acesta face parte și dintr-o trupă rock. În mod paradoxal însă, atunci când se reunește întreaga familie, nu prea se ascultă muzică.

„Povestim, râdem, nu se ascultă muzică. Avem atât de multe de povestit, e un zgomot continuu. Suntem olteni, vorba aceea, că oltenii sunt mai vorbăreți. Și pur și simplu povestim. Râdem, facem aceleași glume aproape de fiecare dată, nu e nimic nou. Și Radu (Vâlcan, soțul Adelei – n.red.) are același umor sec. Dar râdem din politețe. (râde) Nu. Noi ne simțim foarte bine unii cu alții”, a încheiat Călin Popescu, pentru Unica.ro.

Foto: Instagram/@callinpopescu

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton