Ce afacere are soțul Mariei Constantin, Robert Stoica: „O să ne extindem. Va fi ceva mult mai de lux”

.

Maria Constantin (36 de ani) s-a căsătorit cu Robert Stoica (33 de ani) în această vară, după aproximativ 3 ani de relație. Recent, interpreta de muzică populară a spus ce afacere are soțul ei și care sunt planurile lor de viitor pentru aceasta.

Maria Constantin și Robert Stoica și-au confirmat relația în primăvara anului 2021 și s-au logodit în 2022, în timpul filmărilor show-ului „Splash! Vedete la apă”. Perechea s-a cunoscut la un eveniment la care cântăreața a fost cea care a făcut primul pas și s-au mutat împreună la scurt timp de la începerea relației. S-au căsătorit la finalul acestei veri și au planuri mari de viitor împreună.

Maria Constantin și Robert Stoica, planuri mari pentru afacerea din Argeș

Soțul Mariei Constantin deține o pensiune în Argeș. Cuplul plănuiește să transforme locația, momentan de tranzit, într-un complex de lux. Invitată în emisiunea „Xtra Night Show”, Maria Constantin a oferit mai multe detalii despre proiect.

„Este (n.red.: afacerea) soțului, dar noi o să ne extindem. Va fi ceva mult mai de lux, cu piscină încălzită, cu toate nebuniile, dar la anul ne vom apuca. Noi suntem doar la stadiul de proiect și de tot felul de autorizații, birocrație. Noi încercăm, să vedem cum ne descurcăm și care este treaba. Este puțin mai greu. Arată foarte drăguț proiectul. Va fi cu piscină încălzită, exterioară, cu o mică saună”, a spus Maria Constantin la „Xtra Night Show”, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment

Citește și: Maria Constantin, o mireasă strălucitoare la propriu! Cu ce bijuterii și-a accesorizat ținuta de nuntă

Maria Constantin: „Vrem să ne extindem mai mult pe turism”

Maria Constantin și Robert Stoica au două posibilități de extindere a afacerii de Argeș, respectiv de a construi complexul din fonduri europene sau din banii lor. Maria Constantin se întreține din cariera artistică și din cea online. Pentru un program de o oră la o nuntă, Maria Constantin încasează 1.500 de euro, prețul fiind negociabil dacă evenimentul este în București sau în apropiere, potrivit Impact. Afacerea lui Robert Stoica este o sursă suplimentată de venit pentru cuplu.

„Suntem amândoi și când sunt doi, puterea crește. Vor fi încă 10 camere mult mai spațioase și cu canapea extensibilă, cu un restaurant de vreo 60-70 de persoane. Nu neapărat pentru evenimente. Vrem să facem și pentru mic dejun, că momentan este pentru cazare și este mai mult pentru tranzit. Oamenii vin, pleacă spre Transfăgărășan sau vizitează Mănăstirea Curtea de Argeș, deci cam atât, dar vrem să ne extindem mai mult pe turism, pentru că este o zonă neexplorată momentan”, a mai spus Maria Constantin, la „Xtra Night Show”.

Citește și: Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

Citește și: Cum o descrie Emilia Dorobanțu pe Maria Constantin, despre care s-a speculat că l-a înșelat pe Marcel Toader cu soțul ei

Cu cine a mai fost căsătorită Maria Constantin

Maria Constantin a fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă. Fosta perechea și-a oficializat relația în anul 2007 și are împreună un fiu, Codrin. Ulterior, solista s-a căsătorit cu regretatul om de afaceri Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. Fostul jucător de rugby s-a stins din viață în august 2019, în urma unui stop cardiac. O perioadă, artista a format un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga.

Foto: Instagram/Maria Constantin

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton