Ce a spus Nelu Cortea despre munca „de sclavă” pe care Livia Eftimie, fosta soţie a lui Cătălin Bordea, o făcea la clubul de stand-up: „Un salariu mai mare decât pregătirea”

.

La scurt timp după ce naşa de cununie a Liviei Eftimie i-a luat apărarea finei sale, în scandalul de proporţii cu Cătălin Bordea, Nelu Cordea a făcut noi dezvăluiri despre cum s-au desfăşurat, de fapt, lucrurile între cei doi foşti soţi.

Nelu Cortea, noi detalii despre cum a arătat, de fapt, mariajul dintre Livia Eftimie şi Cătălin Bordea

Nelu Cortea a lansat noi critici la adresa Liviei Eftimie, fosta soție a comediantului Cătălin Bordea, după ce nașa de cununie a fostului cuplu a apărat-o public pe Livia. Cortea, un prieten apropiat, dar şi partenerul de scenă a lui Cătălin Bordea, a negat vehement afirmațiile făcute de nașa de cununie și a adus noi detalii despre activitatea Liviei la clubul de stand-up comedy.

Nelu Cortea a declarat pentru Fanatik.ro că Livia Eftimie a fost plătită pentru munca depusă la club și că salariul ei era mai mare decât ar fi meritat, datorită relației sale cu Cătălin Bordea. Mai mult decât atât, comediantul a mărturisit că nu i se par deloc relevante discuţiile despre job-ul pe care aceasta l-a avut, în contexul în care a fost plătită pentru munca depusă.

Citeşte şi: Teodora Nedelcu, fosta iubită a lui Spike, rupe tăcerea despre relația artistului cu Livia Eftimie. „Nu am zis nimic până acum!”

Citeşte şi: Cătălin Bordea, prima reacție după ce fosta soție, Livia Eftimie, a fost atacată dur de prietenii lui: „Am niște prieteni foarte buni”

„Nu poți să vorbești despre chestii de la club dacă n-ai fost acolo. Adică poate că ea știe ce i-a spus, dar, nu, nu! Ce treabă are din Canada? Înțeleg că încearcă să își apere prietena, dar, adevărul, adică poți să întrebi pe oricine a fost la club, acolo. Păi noi eram comedianți, noi făceam stand-up, ea era angajată la club, oricum, cu un salariu mai mare decât pregătirea pe care o avea, pentru că era soția lui Bordea și n-a avut nimeni o problemă cu asta… Dar ea a fost plătită să lucreze la club, adică să zici că ai muncit pentru că ai fost plătit e aberant. Nu înțeleg. Mi se pare stupid să vorbești, să te plângi că ai muncit pentru un job pentru care ai fost plătit. Era un business de familie acolo”, a spus Nelu Cortea pentru fanatik.ro.

Nelu Cortea a mai adăugat că atacurile Liviei Eftimie par să fie o încercare de a atrage atenția publicului și de a crește popularitatea pe Instagram, menționând că Spike, actualul partener al acesteia, și-a pierdut din succes din cauza scandalului.

„Am impresia că artistul ei, care e și iubitul ei, nu prea mai vinde din cauza scandalului pe care l-a pornit ea și atunci încearcă și ea un pic de scandal ca să îi crească Instagramul, cel mai probabil, ceea ce s-a și întâmplat, că așa se face, aparent”, a mai spus comediantul pentru sursa menţionată anterior.

Pe de altă parte, nașa de cununie a Liviei și a lui Cătălin Bordea a oferit o perspectivă diferită asupra situației, lăudând dedicarea Liviei în toate aspectele vieții.

„Știam că e într-o relație cu un tip care face stand up, că locuiesc în chirie și că se ocupă de booking pentru show-urile lui și parcă și a unor colegi de breaslă de-ai lor. Când ieșeam cu ea, îi zdrăngănea telefonul ăla continuu. Programări, dar nu vreau masa aia, da pe dracu și pe lacu. Apoi desena aranjamente de mese, le rotea până era toată lumea mulțumită. Apoi mergea și le căra, le așeza și se certa cu toți netoții ce căutau nod în papură înainte de show-uri.

Când nu se ocupa de club, se ocupa de casă. Zicea cineva că nu a gătit de două ori în viața ei. Dragă cineva, află de la cei care au fost prezenți la început, că Livia gătea în fiecare luni. Și tot atunci făcea și curățenie generală. Fără să se abată de la asta, cu o precizie absolut robotică. Ani de zile, luni de luni. Nu că ar fi trebuit să ne uităm în oala asta… dar mna. Detalii”, a spus naşa de cununie a lui Cătălin Bordea şi a Liviei Eftimie, potrivit unica.ro.

Citeşte şi: Ce fel de soție era Livia Eftimie, fosta parteneră de viață a lui Cătălin Bordea. Nașa lor de cununie a dat cărțile pe față: „Am încercat să le fiu aproape”

Livia Eftimie a fost criticată dur de prietenii lui Cătălin Bordea după ce a decis să împărtășească versiunea ei în privința despărțirii, la aproximativ un an de la semnarea divorțului. Ea susține că problemele din căsnicia lor au început cu mult timp înainte de divorț, în timp ce Nelu Cortea și alți apropiați ai lui Bordea îi contestă vehement declarațiile, acuzând-o că încearcă să atragă atenția și să își promoveze noua relație.

Disputa publică dintre Livia Eftimie și prietenii lui Cătălin Bordea continuă să atragă atenția, fiecare tabără prezentând propria versiune a faptelor. Declarațiile contradictorii și atacurile reciproce fac dificil de stabilit adevărul, dar clarifică faptul că despărțirea dintre Livia și Cătălin Bordea rămâne un subiect sensibil și controversat.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton