Ce a spus Adriana Simionescu despre divorţul de soţul ei, Nicu: „Şi în ziua nunţii ne-am ciondănit”

.

Adriana Simionescu, fiica celebrului manelist Adrian Minune, a pus capăt speculațiilor legate de o eventuală despărțire de soțul ei, Nicu, la doar două luni după nunta lor. Cu o declarație sinceră și directă, Adriana a adus lămuriri asupra situației, dezvăluind că au existat tensiuni între ea şi partenerul de viaţă chiar şi în ziua nunţii.

Adevărul despre divorţul dintre Adriana Simionescu şi soţul ei, Nicu

Adriana Simionescu și Nicu s-au căsătorit în iulie, într-o ceremonie grandioasă care a captat atenția tuturor. Cuplul, care are deja o fetiță împreună, părea să fie pe un drum de vis. Însă, în culisele fericirii afișate, emoțiile și stresul au jucat un rol important, provocând mici conflicte chiar în ziua cea mare.

Nu am fost la un pas de despărțire nici înainte de nuntă, nici după. În ziua nunții ne-am ciondănit puțin, dar asta doar pentru că eram amândoi extrem de emoționați. Este absolut normal ca într-un cuplu să existe mici tensiuni atunci când stresul este la cote maxime. Nu știu cine a avut dorința asta atât de mare să facă rău, dar vreau să-i anunț că nu au reușit!”, a declarat Adriana Simionescu cu o atitudine hotărâtă, într-o apariție televizată, potrivit unimedia.info.

Citeşte şi: Adriana Simionescu s-a despărțit de soț. Anunțul, la câteva zile după ce Karmen Simionescu a dezvăluit că divorțează

Citeşte şi: Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu divorțează după cinci ani de căsnicie

După ce în presă au apărut zvonuri despre o posibilă separare a celor doi, fanii și apropiații cuplului au fost șocați. Nu doar că Adriana și Nicu abia își începuseră căsnicia, dar vestea despărțirii a venit la scurt timp după ce Karmen, sora mai mare a Adrianei, a confirmat divorțul de soțul său, Bogdan Căplescu, după cinci ani de căsnicie.

Faptul că două dintre fiicele lui Adrian Minune au fost implicate în scandaluri legate de viața lor personală într-un interval scurt de timp a amplificat interesul publicului. Cu toate acestea, Adriana Simionescu a ținut să clarifice lucrurile imediat, pentru a pune capăt speculațiilor nefondate.

Nu ne-am certat așa cum s-a spus și, mai ales, nu suntem la un pas de divorț. Suntem bine, suntem fericiți și tocmai am fost la masă la mama acum două zile. Cei care ne cunosc știu că ne iubim și că micile ciondăneli sunt absolut normale”, a mai adăugat ea, potrivit sursei menţionate anterior.

Reacţia lui Adrian Minune, după ce a citit că fiica sa şi Nicu vor divorţa

Una dintre cele mai interesante mărturisiri făcute de Adriana a fost legată de reacția părinților ei și ai lui Nicu. Se pare că familia a fost, de asemenea, afectată de zvonurile din presă, însă susținerea lor a fost de neclintit.

Părinții mei au fost tot timpul alături de noi și știu exact cum stau lucrurile. Nu s-au trezit din somn să vadă pe la TV că noi ne-am certat sau divorțat. Au fost puțin surprinși când au auzit zvonurile și m-au sunat imediat să afle dacă este adevărat. Le-am explicat că totul este o minciună și că nu are niciun sens ce se vehiculează. Suntem împreună, suntem fericiți și totul este în regulă”, a mai spus fiica cea mică a lui Adrian Minune, potrivit unimedia.info.

Deși presa a speculat intens pe tema unei despărțiri între Adriana Simionescu și Nicu, realitatea este cu totul alta. Cu o familie unită și o relație plină de iubire, fiica cea mică a lui Adrian Minune a reușit să pună capăt tuturor speculațiilor, declarând clar și răspicat că nu există nicio criză în căsnicia lor.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton