Ce a postat Alexandru, fiul lui Ion Țiriac, după ce iubita lui, Sorana Cîrstea, a fost atacată online. Mesajul de la care a pornit valul de hate

.

Alexandru Țiriac formează de mai mulți ani un cuplu discret cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea. Recent, sportiva a primit un val de hate online după ce a publicat un mesaj controversat pe Instagram. La scurt timp, iubitul ei a reacționat.

Deși nu și-au confirmat niciodată public relația, Alexandru a însoțit-o pe Sorana la ultimele trei turnee, Madrid, Roma și Roland Garros, unde a urmărit-o din loja ei oficială. Curând, perechea ar avea în plan să se mute împreună în complexul imobiliar Stejarii Collection, relatează Pro Sport.

Alexandru Țiriac a reacționat la valul de hate primit de Sorana Cîrstea, după ce a publicat un mesaj controversat pe Instagram

După startul turneului Wimbledon, Sorana Cîrstea a publicat următorul mesaj pe pagina de Instagram: „Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”. Mesajul ar fi fost interpretat greșit, spune sportiva, dând naștere unor reacții violente din partea comunității LGBTQ+ și nu numai.

„E atât de dezgustător… E un motiv întemeiat s-o urăști. Ce înseamnă să-i faci pe copii inocenți din nou? Să putrezești în iad!”; „Nici nu știu ce înseamnă. Dacă te iei după anumite standarde «feminine», femeile atlete nu ar trebui să existe”; „Foarte dezamăgitor”, acestea au fost doar câteva dintre reacțiile de pe Twitter.

La scurt timp, Alexandru Țiriac a reacționat în mediul online. „2023 pe scurt. Vreau să știe toată lumea că sunt heterosexual! Așa că mă puteți lăuda pentru curajul meu incredibil!”, a transmis iubitul Soranei Cîrstea, la Insta Story.

Citește și: Sorana Cîrstea, prima reacție după ce Țiriac Jr. ar fi flirtat cu fosta soție pe Instagram

Sorana Cîrstea a explicat semnificația mesajului publicat pentru ea

Știrea a fost preluată inclusiv de presa internațională. „Ironia, desigur, este că cel care a creat meme-ului (n.red.: distribuit de Sorana) ar pune la îndoială feminitatea lui Cîrstea – fiind o femeie sportivă musculoasă, care își propune să urmeze o carieră în afara casei și toate celelalte. Transfobia merge foarte des mână în mână cu misoginia interiorizată”, a scris jurnalistul american David Kane.

Sorana a explicat mai târziu semnificația din spatele mesajului postat. „A fost un mesaj care a venit după sosirea mea la Wimbledon și a fost un mesaj pozitiv. Ieri am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și m-a impresionat extraordinar de mult eleganța ei, eleganța doamnelor de aici, cât de frumos sunt îmbrăcați bărbații, toți la costum, cu cravată, și câtă disciplină au copiii, ce inocență, și totul a venit dintr-o admirație a mea față de acest turneu și de toate lucrurile frumoase pe care le-am văzut aici, care reprezintă acest turneu”, a explicat pentru Eurosport.ro.

„A fost un mesaj pozitiv care, în general, în ziua de astăzi se poate interpreta oricum, însă mesajul a fost unul pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât de frumoasă e lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. De aici a fost inspirația înainte de această postare. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una foarte pozitivă”, a încheiat.

Citește și: Ce cadou de Crăciun a primit Ioana, unica fiică a lui Ion Țiriac

Cum s-au cunoscut Alexandru Țiriac și Sorana Cîrstea

Alexandru Țiriac (46 de ani) și Sorana Cîrstea (33 ani) s-au cunoscut la Stejarii Country Club, unde ambii au apartamente. Înaintea acestei relații, din 2014 până în 2017, Sorana a format un cuplu cu un jucător de tenis din Columbia, Santiago Giraldo. La rândul lui, Alexandru a fost căsătorit cu modelul Ileana Lazariuc (41 de ani), alături de care are doi fii, Alexandru și Nicholas. Fostul cuplu a divorțat în 2017, după 8 ani de căsnicie.

Citește și: Soțul Serenei Williams, atac dur la adresa lui Ion Țiriac

La finalul anului 2022, Sorana Cîrstea și Alexandru Țiriac au mers împreună în vacanță în Nepal și Bhutan, înainte de a zbura în Kenya.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton