„Am început să văd negru-n fața ochilor”. Ce a pățit Anca Țurcașiu în Asia Express 2024. Dezvăluirile făcute de artistă

.

Anca Țurcașiu a făcut echipă cu Andreea Samson pe Drumul Zeilor, în cel mai nou sezon al emisiunii Asia Express. Artista, în vârstă de 54 de ani, a povestit că a trecut prin clipe foarte grele în timpul competiției, când i s-a făcut rău.

De ce au decis Anca Țurcașiu și Andreea Samson să plece împreună în Asia Express

Adrenalină la maximum și o cursă memorabilă, care va împinge vedetele să-și depășească limitele, așa poate fi descrisă competiția Asia Express din acest an.

„Nu cred că vom mai trăi așa ceva a doua oară-n viață. Fiecare zi aduce cu ea atât de multe surprize. E o provocare imensă, parcă suntem tot timpul într-un film de acțiune. Orice mi-am imaginat acasă – cât poate fi de frumos, dar și de solicitant – este de 100 de ori mai intens în realitate”, a declarat actrița Andreea Samson, coechipiera Ancăi Țurcașiu.

Cele două au vorbit despre motivele care le-au adus împreună pe Drumul Zeilor, convinse fiind că au toate ingredientele pentru a alcătui o echipă de succes.

„Am simțit că avem aceeași energie, același vibe, același fel de-a fi… A fost vorba de chimie”, a spus Anca.

„Ne dorim să fim competitive, dar să nu devenim încrâncenate. Cu nervii stăm bine. Plus că eu am citit biblioteci de cărți motivaționale. Suntem și foarte credincioase – iar acesta e încă un lucru care ne leagă. Pentru că pornim cu Dumnezeu la drum”, a adăugat ea.

Citește și: Betty Salam și-a rupt piciorul în Asia Express. Prin ce peripeții au trecut artista și soțul ei, Cătălin Vișănescu

Citește și: Irina Fodor, detalii din culisele Asia Express: „Este cel mai complicat lucru”

Cu ce probleme s-a confruntat Anca Țurcașiu pe Drumul Zeilor

Totodată, Anca a dezvăluit și unele dintre problemele cu care s-a confruntat pe Drumul Zeilor.

„Eu consider că sunt o femeie foarte puternică. Dar aici mi s-a făcut rău pentru prima oară în viața mea. Mi-am luat rucsacul în spate, erau 40 de grade, am urcat un deal și-am început să văd negru-n fața ochilor”, a povestit vedeta, mărturisind că găsirea cazării a ocupat, de asemenea, un loc fruntaș printre provocări: ”Aseară ne-am rugat o oră pe ceas de niște oameni să ne primească să dormim la ei acasă.
Ne-au și verificat, crezând că suntem criminale sau hoațe.”

Anca și Andreea au declarat, însă, la începutul cursei, că fiecare obstacol le va motiva și mai tare – pentru că au intrat în această competiție cu gândul de a câștiga.

„Cred că toți își doresc să se întoarcă învingători. N-ai cum să pleci pe acest drum și să spui că nu contează, nu mă interesează, vreau doar să particip”, a afirmat Andreea. 

Citește și: Pierderea financiară care a învățat-o pe Andreea Bălan să economisească: „Eram tânără și era firesc să nu știu” / Exclusiv

Citește și: Emily Burghelea, despre semnele pe care le-a primit înaintea accidentului din Mauritius. Soțul influenceriței: „Am crezut că a murit”

Cine sunt concurenții Asia Express 2024

Nouă perechi de vedete se aliniază la startul aventurii de pe Drumul Zeilor, în sezonul 7 Asia Express, de pe 1 septembrie, la Antena 1. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, înfruntând arșița copleșitoare și alte obstacole precum bariera lingvistică și traficul infernal, concurenții se vor lupta zi de zi să-și găsească transport și cazare, pentru a putea parcurge cel mai lung traseu de până acum – 11 etape, în loc de 10 – cu cele mai neașteptate misiuni de rezolvat.

Iată care sunt perechile care au plecat pe Drumul Zeilor:

Reality show-ul va avea premiera la Antena 1 pe 1 septembrie, programul de difuzare rămânând cel consacrat – duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri, de la 20.30. În prima săptămână, premiera maraton va aduce, însă, cinci ediții consecutive, în loc de patru: duminică, de la ora 20:00 și de luni până joi, de la ora 20:30.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Anca Țurcașiu și Andreea Samson în Asia Express 2024

Sursă foto: PR, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton