Ce a găsit Daniel Pavel la Ana Maria Pop, viitoarea soție, și nu a avut în vechile relații: „Ea nu se abține să fie calmă” / Exclusiv

.

Daniel Pavel (46 ani) și iubita lui, Ana Maria Pop, urmează să se căsătorească sâmbătă, 8 iunie. Înaine de ziua cea mare, prezentatorul emisiunii „Survivor România” a făcut dezvăluiri pentru Unica.ro despre relația pe care o are de 2 ani cu cea care urmează să îi fie soție.

Ce a găsit Daniel Pavel la iubita lui, Ana Maria Pop, și nu a avut în vechile relații

Daniel Pavel și Ana Maria Pop trăiesc o frumoasă poveste de iubire de doi ani, iar acum urmează să devină și soț și soție. Invitat la Fresh by Unica, prezentatorul Survivor România a dezvăluit cu ce este diferită relația pe care o are cu logodnica lui față de celelalte relații pe care le-a avut în trecut.

„Am cunoscut-o pe Ana după primul sezon de Survivor, când s-au întâmplat cel puțin două lucruri formidabile. Dintr-odată am devenit foarte cunoscut, grație acestui proiect. Acest succes peste noapte a durat vreo 20 de ani de media. De la ofițerul de marină care a început să lucreze în mass-media. A trebui să fac față acestei celebrități, să mă prezint cum trebuie, la înălțimea ocaziei. În paralel, relația de 7 ani pe care o aveam, locuiam la Viena atunci, se destrăma. Ceva creștea, ceva murea. Am cunoscut-o la câteva luni după despărțire și eram în proces de construcție, să fac pace cu mine. Ana a completat absolut ce era, ce fusese, la nivelul evoluției pe care zic eu că am avut-o atunci și am tot crescut”, a afirmat Daniel Pavel la Fresh by Unica.

Prezentatorul emisiunii Survivor România spune că logodnica sa este o persoană foarte calmă care îl ajută să evolueze.

„Și calmul, ea nu se abține să fie calmă. Ea e. Per se generează grația feminină pe care toate o aveți, asta e limpede. Însă câteodată unii ca mine scot ce e mai rău și ea are resurce, asta e clar. E un ocean și eu, evident, zic eu că evoluez și îmi iau seama și cresc toate celelalte”, a mai spus Daniel Pavel.

Deși formează un cuplu de câțiva ani, Domnul Dan, cum este cunoscut telespectatorilor, spune că încă mai are de descoperit multe lucruri la relația cu Ana Maria Pop.

Citește și: Daniel Pavel, afectat de comentariile negative din online. Cum l-a temperat iubita lui: „Mi-a luat telefonul de câteva ori”/ Exclusiv

Citește și: Daniel Pavel, gest romantic pentru logodnica lui, înaintea filmărilor Survivor All Stars: „Când pleacă dimineața la muncă”

„Am un băiat de 20 de ani, face în ianuarie. Cu mama lui Antoniu, cu Anca, avem o relație extraordinară de atâția ani. Nu e vorba că ele nu au avut, cele care au fost într-adevăr vitale pentru evoluția mea, și eu sper pentru evoluția lor, însă Ana vine și completează fiecare palier și eu cred că mai avem de văzut, de descoperit”, a precizat Daniel Pavel.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor avea 400 de invitați la nuntă

După ce s-au cunoscut la un eveniment monden în anul 2022, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au rămas de nedespărțit. Acum, pe 8 iunie, cei doi vor ajunge și în fața altarului, iar la petrecerea de nuntă le vor fi alături 400 de invitați.

„Numărul (n.r. de invitați) se pare că a ajuns la 400. (râde) O să fie foarte mulți oameni. Evenimentul va avea loc pe 8 iunie. Eu plec în Dominicană, țin să precizez, pentru mireasă, știe draga de ea. (zâmbește) Am promis că vin și vin și voi fi cu câteva zile înainte, cu ajutorul Domnului”, ne-a mărturisit Daniel Pavel, la Fresh by Unica.

Citește și: La nici 5 ani, fiica Alinei Pușcaș a uimit la evaluarea făcută în sistemul privat de învățământ: “Au băgat-o direct la școală”/ Exclusiv

Citește și: Cum arăta Romanița Iovan în tinerețe. Celebra creatoare de modă a sărbătorit 33 de ani de carieră

Totodată, el a precizat că va fi o nuntă luxoasă, care se va desfășura la Palatul Snagov.

„Da, va arăta ca o nuntă luxoasă, va fi lux. Dar lux în limba latină, în origine, înseamnă lumină, și pe asta aș vrea să mă duc. Va fi o nuntă luminoasă, o mireasă luminoasă, o pereche luminoasă. Va fi pe lumină”, a precizat prezentatorul.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Daniel Pavel și Ana Maria Pop

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton