Ce a făcut Romanița Iovan pentru Irinel Columbeanu înainte de mutarea lui la azil. Fostele iubite nu-l mai ajută acum

.

Irinel Columbeanu s-a mutat de aproape o lună în azilul de bătrâni unde și-a petrecut ultimii ani din viață tatăl său, Ion Columbeanu.

În vârstă de 66 de ani, fostul afacerist miliardar, a luat această decizie din cauza problemelor serioase cu banii pe care le are, dar și pentru că este singur de atâția ani și nu are pe nimeni să-l îngrijească.

Lăsat baltă de fostele iubite, Irinel Columbeanu a ajuns la azil

“Ideea a venit deoarece și tatăl meu a fost aici, cunoșteam despre ce e vorba. Și dincolo, dacă locuiam singur m-am gândit că în cazul care mi se înrăutățește starea fizică, dacă mi se întâmpla ceva, nu avea nimeni cum să mă îngrijească.

Și atunci, beneficiind de experiența anterioară a faptului că l-am dus pe tatăl meu acolo și știam despre ce e vorba, am luat legătura cu domnul Cassian, am văzut că este încă în funcțiune acest centru pentru seniori și am hotărât să mă instituționalizez acolo.” – a spus el în emisiunea Exclusive VIP, moderată de Cristi Brancu.

Citeşte şi: Irina Columbeanu i-a trimis bani tatălui ei la azil. Cum a reacționat Irinel Columbeanu

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, complet schimbat de când s-a mutat la azil. „Voi sta acolo cât mai mult!” Cum arată acum

Citeşte şi: Imagini dezolante din vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, la trei ani de la incendiu. Cum arată astăzi / Foto

Citeşte şi: Irinel Columbeanu a negat că soțul Monicăi Gabor, Mr. Pink, s-a oferit să-l ajute. „Irina mi-a trimis 200 de dolari” / Video

Mutarea la azil a lui Irinel Columbeanu implică o serie de costuri pe care fostul afacerist nu și le permite. Cheltuielile lunare la cămin sunt de câteva mii euro, iar Columbeanu are o pensie de circa 2.000 de lei, iar o parte din bani îi sunt opriți de bancă. Așadar cine îl ajută să-și achite lunar cheltuielile de la azil? Irinel Columbeanu spune că dacă în trecut a mai primit ajutoare financiare de la fostele iubite, acum toată lumea l-a lăsat baltă.

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună”

El a mărturisit că Romanița Iovan, cea cu care a avut o relație în trecut, i-a plătit chiria pentru ultimul apartament în care a locuit, chiar înainte ca el să ajungă la azil. Gestul Romaniței l-a impresionat pe Irinel, dar acum nu mai primește ajutor din partea ei.

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie! Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, filmat chiar la azil.

„E posibil să pot să îmi recuperez vila de la Izvorani”

Fostul afacerist încă mai speră că își poate recupera vila de la Izvorani, care a ars în 2013 și care aparține acum unei avocate.

„E posibil să pot să îmi recuperez vila de la Izvorani. Casa este acum a unei avocate, care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. Un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară.

Nu am avut asigurare la casă, pentru că nu am avut bani să o plătesc. Banca a executat niște terenuri sub prețul pieții, era o banca grecească. Am vândut tot, ceasul de la mână, niște monede de aur, tot ce aveam! Am crezut că o să-mi revin. Nu știu câți bani am pierdut, nu le-am ținut socoteala”, a adăugat acesta.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton