Ce a făcut Giulia Anghelescu după ce a aflat că o înșală iubitul

.
Giulia Anghelescu a rememorat unul dintre cele mai tensionate momente din viața ei. Artista i-a povestit unei prietene, cu zâmbetul pe buze, cum a reacționat atunci când a găsit mesaje de la amantă în telefonul iubitului ei.

Citește și – Giulia Anghelescu clarifică lucrurile. Ce spune despre divorţ

„L-am prins pe fostul meu iubit că-şi dădea mesaje cu altcineva. Care era scuza lui de fiecare dată când îl prindeam cu mâţa-n sac: „Nu eu! Nu eu, spiritul meu! Nu e telefonul meu. Nu înţeleg ce a vrut aia să zică: pup buziţele tale moi”. Eu eram cu patru topoare… Dacă aş fi putut”, a povestit Giulia, potrivit cancan.ro.

Vedeta spune că a aflat că este înșelată chiar cu o zi înainte de examenul auto și spune că și-a amenințat iubitul că primul drum pe care îl va face la volan va fi la Sinaia, acolo unde se afla amanta acestuia.

„Mâine am examenul de permis, iau permisul şi primul meu drum va fi la Sinaia şi te iau cu mine. Primul meu mesaj după ce am luat sala, i-am scris: „Hai că am luat sala, te anunţ când iau şi traseul ca să-ţi faci băgăjelul şi să mergem la ea la Sinaia”. Ghici peste cine am dat la traseu… Peste poliţistul drăguţel din cauza căruia picasem sala prima dată”, a adăugat artista.

Citește și – Vedete la cuţite: Ce îi transmite Giulia Anghelescu Iuliei Albu

Foto – arhiva Unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton