Ce a făcut Florin Ristei cu banii pe care i-a câștigat cu trupa Amicii. „Am avut mare succes. Mama lui l-a sfătuit bine”

.

Florin Ristei lua cu asalt topurile alături de alți patru băieți în anii 2000, pe când cânta în trupa Amicii. Piesa Dana le-a adus recunoașterea și i-a împrietenit cu câștigurile. Florin Ristei și-a investit cel mai bine veniturile obținute. La sfatul mamei sale, profesoară de franceză, și-a luat un apartament.

Ceilalți nu au fost atât de norocoși. Fiul lui Leo Iorga, Edy, care a făcut parte, de asemenea, din trupă i-a cheltuit pe distracție. Astăzi, el recunoaște că nu mai păstrează legătura cu Florin Ristei.

Edy Iorga, despre trupa Amicii: „Eram copii, pe atunci, era în anul 2000. Am avut mare succes cu piesa Dana”

„Eram copii, pe atunci, era în anul 2000. Am avut mare succes cu piesa ”Dana”. Dar să știți că nu am intrat în trupă pe pile, eu, la vremea aceea, făceam parte din Corul Allegretto, tocmai mă întorsesem din Polonia, de la un concurs de canto, unde am obținut locul 4. Florin Ristei câștigase Karaoke Show, la Prima TV, iar ceilalți trei colegi erau de la Palatul Copiilor, unde aveau o trupă mică.

Cei de la Roton au aflat că sunt fiul lui Leo Iorga de-abia în ziua în care am semnat contractul. E bine de menționat asta, pentru că prea s-a spus că am intrat pe pile în ”Amici” și nu este deloc adevărat”, spune Edy Iorga, conform Playtech.

Învăţătoarea lui Florin Ristei şi-l aminteşte perfect. “A făcut parte dintr-o generaţie care mi-a rămas mie în suflet. A excelat ca elev. De mic era foarte ambiţios, dar şi muncea pe măsură. Asta nu doar pentru că era constant sub supravegherea mamei, care era profesoară de franceză. Era cuminte, respectuos şi pe alocuri chiar ruşinos. Era întradevăr frumos, avea şi părul lung şi era popular printre colegi”, a dezvăluit învăţătoarea Anica Năstase, conform Libertatea.

”Am făcut niște socoteli și cred că, în cei patru ani de spectacole, cu trupa ”Amici”, am câștigat în jur de 80.000 de euro”

Florin Ristei și colegii lui de formație au strâns bani frumoși în acea perioadă. Artistul s-a ales chiar cu un apartament în Berceni.

”Am făcut niște socoteli și cred că, în cei patru ani de spectacole, cu trupa ”Amici”, am câștigat în jur de 80.000 de euro. Florin Ristei zicea că și-a luat un apartament în Berceni, din ce a câștigat, mama lui l-a sfătuit bine.

Eu, însă, i-am spart pe toți, ca un idiot. Ieșeam în ”Orășelul Copiilor” cu micuții din vecini, îi adunam pe toți din față blocului și plecam în parc. I-am distrat pe toți, iar eu am rămas fără bani și cu facerea de bine. Mi-am luat totuși un telefon, de ultimă generație, iar singura investiție reală a fost într-un computer performant”, adaugă Edy Iorga.

Citeşte și: Câți bani are în cont Prințul William? Răspunsul dat de Prințul de Wales la întrebarea indiscretă pusă de un adolescent

Citeşte și: Goldie Hawn și-a înșelat soțul cu Warren Beatty și a avut mai multe aventuri: „Era întotdeauna pregătită să se distreze”

Citeşte și: Mara Bănică, la 48 de ani: „Mă simt singură și cam a nimănui”

Citeşte și: Mike și Iulia Albu, în lacrimi la America Express. Ce au pățit cei doi concurenți la cazare / Video

De ce s-a destrămat trupa Amicii

În 20004 s-a produs ruptura, iar băieții au pornit pe drumuri separate. Astăzi, se salută atunci când se văd.

”Nu știu de ce ne-am despărțit, în 2004, după patru ani de colaborare, varianta oficială ar fi că s-a dorit o schimbare de proiect, a încercat Florin Ristei să facă o trupă cu doi chitariști, dar nu prea a prins.

Cu Florin am rămas în relații bune, ne salutăm, când ne vedem, e mult să spun că am rămas într-o prietenie. Am auzit că are o iubită, Naomi, pe care a cunoscut-o la X-Factor, fostă concurentă, din Anglia. Nu comentez, dragostea și gusturile nu se discută, este alegerea lui”, spune fiul lui Leo Iorga.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton