Caz tulburător la „Visuri la Cheie”. Saxofonista Alma Răducanu: „Am ajutat, prin muzica mea, un vis să devină realitate” / Exclusiv

.

Cunoscuta saxofonistă Alma Răducanu este invitată specială, în această seară, la Visuri la Cheie, emisiune difuzată la Pro TV.

Dragoș Bucur și colegii săi din echipa Visuri la cheie vor ajunge în Oltenița, la o familie specială. George și Cătălina Fileață au un copil frumos, Darius, dar care a trecut prin probleme de sănătate extrem de grave, după ce a fost diagnosticat cu o tumoare de 5 cm la cap.

Alma Răducanu, surpriză muzicală pentru familia de la Visuri la Cheie

La o vârstă fragedă, copilul a trecut prin zece operații, a petrecut un an într-un spital din Turcia și a avut multe zile în care a luptat cu toate provocările pentru a merge mai departe.

În toată această imagine dură, George, capul familiei nu a putut fi mereu acasă. Lucrează în Anglia pentru a strânge cât mai mulți bani pentru a putea încheia casa în care ar putea locui alături de soție și copil.

În doar câteva ore, coșmarul se va încheia, iar George va putea reveni la muncă în țară. Echipa Visuri la cheie le va duce casa la capăt! Și le va oferi și o surpriză superbă! Mai exact, George și Cătălina vor avea parte de câteva ore romantice, undeva în afara orașului, unde-și vor putea face câteva declarații de dragoste încărcate de sinceritate.

Citește și: Fiica lui Dragoș Bucur: „Nu pot să spun că e foarte afectuos, că nu e!” Mărturisirile sincere ale celor mici despre tatăl lor / Exclusiv

Citește și: Mario Fresh, lecție de viață la Visuri la Cheie: „Am primit o palmă”/ Exclusiv

Citește și:  Dorian Boguță, dezvăluiri din culisele comediei “Încă două lozuri”: “Am avut oameni care ne-au susținut fără să primească un leu”/ Exclusiv

Vreau să-ți spun că te iubesc foarte mult și că mă bucur că am venit acasă, să stau aproape de voi. Am stat destul plecat și dorul de voi m-a apăsat foarte tare. Sunt foarte fericit că sunt acasă, alături de voi și vă iubesc foarte mult. Vă promit că nu mai plec de lângă voi”, spune George.

„Am avut deosebita plăcere sa fac parte din aceasta ediție”

Pe fundal, cei doi vor avea parte și de o surpriză muzicală de neuitat, din partea cunoscutei și frumoasei saxofoniste Alma Răducanu.

În exclusivitate, Alma ne-a spus cum a fost această experiență pentru ea. ”Cu adevărat oameni minunați și profesioniști care lucrează cu drag și dăruință. Am avut deosebita plăcere să fac parte din aceasta ediție și a fost o bucurie imensă, că am ajutat și eu prin muzica mea cântată la saxofon, un vis să devină realitate”.

Tot artista a vorbit și despre cât de important este să nu renunți la visul tău și să crezi în ceva cu adevărat. ”Părerea mea este că prin munca, dăruire, speranța și cu credință în  Dumnezeu, mai devreme sau mai târziu, orice vis poate deveni realitate”, spune Alma Răducanu.

Care este povestea familiei de astăzi, de la Visuri la Cheie?

După ce l-au avut pe Darius, Cătălina și George au simțit că fericirea este puternică în suflet. Tatăl a fost nevoit să plece în Anglia pentru a lucra si a duce la capăt tot ce-și doreau pentru familie, iar Cătălina l-a urmat curând. Până într-o zi când bunica Irina a sesizat ceva la cel mic. ”A început să-l doară capul, să doarmă mult”, le-a spus ea. Fără să stea pe gânduri, Cătălina a revenit în țară. ”M-am dus la spital, au descoperit că avea o tumoare. Starea lui se degradase foarte mult”, povestește aceasta.

A urmat o perioadă grea, doi ani de chin: operații multiple, o intervenție extrem de costisitoare în Turcia și o perioadă în care au fost convinși că-l pot pierde. Darius a luptat și a câștigat: ”Este în remisie. Merge la control, doctorul a spus că este destul de bine”. Acum, familia locuiește la părinții Cătălinei, însă tatăl continuă să fie departe.

Dragoș, Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Oana Boghiu formează echipa care va construi un viitor mai bun pentru o familie specială, în această seară. Ediția Visuri la cheie începe la 21:30.

Foto: PR Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton