Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

.

Catrinel Menghia, în vârstă de 38 de ani, este însărcinată pentru a doua oară. Actrița, stabilită în Italia, mai are o fetiță, Caroline Leon, în vârstă de 4 ani.

Catrinel Menghia va devenit din nou mamă și a dat vestea cea mare într-un mod inedit. Românca a apărut pe coperta revistei Donna Moderna, unde și-a expus burtica de gravidă.

Catrinel Menghia, însărcinată pentru a doua oară

Catrinel Menghia a publicat pe pagina sa de Instagram coperta celui mai nou număr al revistei Donna Moderna, iar fotografia a surprins întreaga lume. În imagine, actrița de origine română apare cu burtica de gravidă, ceea ce înseamnă că anul viitor familia ei se va mări.

Pe copertă, Catrinel este îmbrăcată într-un pulover gri, ridicat peste burtă, arătând astfel că este din nou însărcinată, în timp ce pe cap poartă un șal gros bej.

Din anul 2012, Catrinel are o relație cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, cu care are o fetiță ce a venit pe lume în februarie 2019.

Catrinel Menghia nu a dat nicio declarație despre cea de-a doua sarcină, astfel că momentan nu se știe în câte luni este însărcinată sau când urmează să vină pe lume cel de-al patrulea membru al familiei sale.

Pe de altă parte, mai multe vedete din România i-au transmis mesaje de felicitări pe rețeaua de socializare, după ce modelul a anunțat sarcina.

„Felicitări, mama! Ce drăguț”, a scris Alina Ceușan, în timp ce Andreea Berecleanu și Lavinia Petrea i-au trimis câteva inimioare.

Citește și: Catrinel Menghia s-a fotografiat nemachiată. Cum arată actrița la 37 de ani: „O floare printre flori”

Citește și: Cum arată fiica lui Catrinel Menghia. Caroline Leon a moștenit trăsăturile mamei sale

Citește și: Catrinel Menghia, complet goală pe internet

Citește și: Cum arătau cele mai cunoscute vedete la începutul carierei. Imaginile care arată cât de mult s-au schimbat

De ce a ales românca să trăiască în Italia

Catrinel Menghia avea 16 ani în momentul în care a fost descoperită de un agent de moddeling, în timpul unei călătorii la București și după șase luni deja se mutase în Capitală pentru a începe o carieră în acest domeniu.

După o perioadă a decis să își ia viața în piept, profitând că are un permis de călătorie de la părinții ei pentru a profita de alte oporutnități apărute în afara țării. Catrinel Menghia a defilat pentru unele din cele mai mari case de modă din lume, precum Giorgio Armani.

Între timp, Catrinel Menghia și-a descoperit și pasiunea pentru actorie, ajungând să joace în mai multe filme, precum „La promessa”, „Tutti i rumori del mare” și „Città Ideale”, în acesta din urmă având și rol principal.

Timp de șase ani, Catrinel a fost căsătorită cu Massimo Brambati, fost fotbalist și avocat, de care a divorțat în anul 2011.

Un an mai târziu l-a întâlnit pe Massimiliano Di Lodovico, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste și în prezent.

Acum, cei doi urmează să devină părinți pentru a doua oară în anul 2024.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Catrinel

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton