Catinca și Oana Roman, războiul declarațiilor. Surorile nu se iartă. „Nu plătește nimic pentru mama din banii ei”

.

Oana Roman a rupt orice legătură cu sora ei, Catinca, după ce a acuzat-o că nu își vizitează mama la azil. Nu și-au mai vorbit, iar au perioadă lucrurile păreau că s-au liniștit între cele două. Până acum, când între Oana Roman și Catinca s-a iscat din nou furtuna.

După ce Oana Roman a susținut că banii pentru azilul unde se află mama ei, Mioara Roman, vin din fondurile ei, Catinca a izbucnit. Ea susține că adevărul e cu totul altul.

Catinca Roman: „Nu am văzut niciun act, nu știu nimic, nici cum se numește azilul”

 “E bolnavă, din păcate. Nu plătește din banii ei azilul, ci din pensia mamei. Pensia mamei plus pensia de handicap îi ajung. Nici măcar nu mă mai agit. Oana se face singură de râs. Și dacă ar fi fost adevărat că plătește ea azilul din banii ei, tot nu ar fi trebuit să se laude în gura mare. Lucrurile astea se fac discret, dacă avea ceva cu mine, îmi spunea în privat. Dar, repet, nu plătește nimic pentru mama din banii ei. Eu nu am văzut niciun act, nu știu nimic, nici cum se numește azilul. Și nu pentru că nu aș fi vrut, ci pentru că nu am putut comunica.

Oana a uitat de perioada în care mama a avut o depresie, imediat după divorțul de Petre Roman. Sora mea pe atunci nu stătea foarte mult acasă, să-și aducă aminte cine a avut grijă de mama în acea perioadă, cine a stat lângă ea în cele mai negre zile”, a spus Catinca Roman pentru Cancan.

Citeşte și: Catinca Roman spune totul despre relația pe care o are cu Oana. De ce au ajuns în conflict

Citeşte și: Oana Roman: „Mama mi-a rupt inima. Asistenta mi-a spus că se trezește noaptea și o strigă pe Catinca”

Citeşte și: Oana Roman a învins moartea. Marius Elisei i-a fost aproape. „Este ziua în care m-am născut a doua oră”

Oana Roman: „Nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea”

Deși au avut mulți ani o relație frumoasă, Catinca și Oana Roman sunt de ceva vreme în război. Totul a început după ce Oana, hotărâtă să spună lucrurilor pe nume, a anunțat că nu mai vrea să audă de sora ei, pentru că aceasta refuză să ajungă la Mioara Roman, la azil.

„Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei! Mama nu a mai văzut-o pe Catinca din luna iunie-iulie. Dar nu mai vreau să mă mai consum pentru nimeni.

Mi-a explicat printr-un mesaj că ea nu consideră că trebuie să se mai ducă la mama. I-am interzis accesul Catincăi peste tot. Eu nu mai am niciun ajutor acum decât pe doamna Elena, care mă ajută cu Isa. Eu sunt cumva singură pe lume. Mai am o familie în spate, familia lui Pepe”, declara Oana Roman.

Citeşte și: Oana Roman a dat cărțile pe față despre relația cu Marius Elisei. S-a mutat fostul soț în casa vedetei?

„Mama mi-a rupt inima, m-a întrebat de ce nu vine Catinca”

Fiica lui Petre Roman a explicat cum a plecat cu o strângere de inimă de la azil, iar asta după ce o asistentă i-a povestit cum își strigă Mioara Roman fiica cea mare.

„Nu a fost o zi perfectă. Mama mi-a rupt inima, m-a întrebat de ce nu vine Catinca. Asistenta mi-a povestit că se trezește noaptea și o strigă, urlă după Catinca, după fiica ei. Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama, apoi a spus că eu mint și că ea o să meargă. Ei bine nu a fost și asta e foarte urât”, sublinia Oana Roman pe o rețea de socializare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton