Catinca Roman dezvăluie dedesubturile din relația Oanei Roman cu Marius Elisei: „Nu s-au potrivit deloc”

.

Catinca Roman a făcut dezvăluiri despre relația surorii ei, Oana Roman, cu Marius Elisei. Potrivit cesteia, cei doi nu s-au potrivit niciodată, ea observând că cei doi nu se înțeleg prea bine încă de la nașterea fiicei lor, Isabela.

Fiica cea mare a Miorei și a lui Petre Roman consideră că despărțirea lor era inevitabilă și recunoaște că nu a avut niciodată niciun fel de relație cu fostul ei cumnat, pe care nu l-a plăcut.

Catinca Roman, despre relația Oanei Roman cu Marius Elisei

Catinca Roman este de părere că Marius Elisei s-a apropiat de sora ei și pentru a câștiga notorietate, acesta dorindu-și să devină cunoscut. Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, sora Oanei Roman a vorbit despre problemele celor doi care se află „într-un fel de război”, după cum a zis Catinca.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv anul trecut, după o relație care a durat 10 ani. Deși au fost căsătoriți și au împreună un copil, Catinca este de părere că cei doi nu s-au potrivit niciodată, iar Elisei s-a apropiat de sora ei pentru a deveni cunoscut. Pe de altă parte, Oana Roman ar fi fost îndrăgostită de fostul ei soț și i-a trecut cu vederea diferite lucruri pentru că și-a dorit foarte mult o familie.

„Acum e un fel de război. Eu cred că o componentă din dorința lui Marius de a fi împreună a fost și asta, de a deveni cunoscut. Nu mi se pare ceva rău să îți dorești asta. Problema că trebuie să ai background-ul necesar pentru a deveni cunoscut. Nu s-au potrivit. Mi s-a părut că Oana s-a potrivit foarte bine cu Cornel, au avut o legătură care a rămas până în ziua de azi. Eu nu am fost încântată. Argumentul Oanei a fost că era îndrăgostită și era foarte entuziasmată. Am văzut cum a fost la nuntă, nu s-ar fi căsătorit doar de dragul de a se căsători, ea e foarte religioasă”, a povestit Catinca Roman.

Citește și: Oana Roman, despre anii de iad cu Marius Elisei: „Nu exista niciun fel de contact, nici fizic”

Citește și: Oana Roman vrea să o dea în judecată pe Vica Blochina. Cele două au ajuns la cuțite: „Asta se numește escrocherie”

„De atunci am văzut că lucrurile scârțâie”

Catinca Roman spune că a observat că Oana Roman și Marius Elisei au probleme în căsnicie încă de la nașterea Isabelei, când a petrecut mai mult timp în casa lor. Mai mult, aceasta spune că nu îl crede pe Marius Elisei care a declarat că între el și Oana existau zilnic certuri.

Citește și: „I-a plecat sluga de acasă?!”. Marius Elisei, replică acidă pentru Oana Roman, după ce a fost acuzat că și-a abandonat fiica

Citește și: Câți bani cere Irina Loghin pentru un concert. La 84 de ani, este favorita organizatorilor de evenimente: „Merită, spune și bancuri”

„De ce nu a plecat? Cred că e o exagerare chestia asta. Eu i-am văzut de foarte multe ori, am fost la ei în casă. Oana e vulcanică, dar de aici până la a umili pe cineva zilnic, e distanță mare. Dacă ar fi fost un troc corect, ar fi mers. Eu în primele luni după ce a născut Oana, am stat mult în casa lor, ea a avut probleme, iar eu stăteam cu cea mică. De atunci am văzut că lucrurile scârțâie, era un dezechilibru. Atunci știam mai puține insight-uri. Am observat anumite lucruri, pe care ei nu le vedeau din interior. Am crezut că e doar o perioadă, mai ales că născuse, nici pentru un bărbat nu e cea mai happy perioadă”, a afirmat Catinca Roman.

Totodată, sora Oanei Roman spune că nu l-a agreat niciodată pe Marius Elisei, iar relația lor era atât de rece încât nu a avut niciodată numărul lui de telefon.

„Noi nu eram în niciun fel de relație. Nici nu am avut numărul lui. Nu (nr. Nu l-a agreat) și îmi asum. Nici ca mentalitate, nici ca principii, nici ca preocupări, absolut nimic, în schimb o ador pe Isa”, a precizat Catinca Roman în cadrul emisiunii.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv în luna septembrie a anului trecut, iar la câteva zile distanță bărbatul s-a afișat în compania unei alte femei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Catinca și Oana Roman

Sursă foto: Instagram, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton