Câți bani primesc vedetele de la Survivor All Stars? Faimosul care a negociat „la sânge” cu PRO TV

.

Câți bani primesc vedetele de la Survivor All Stars și cine este concurentul cel mai bine plătit? Pro TV începe anul 2024 în forță cu Survivor All Stars, emisiune care va putea fi urmărită începând cu 16 ianuarie și pentru realizarea căreia postul tv a investit sume uriașe. Pentru a semna contract cu PRO TV, „faimoșii” cooptați în proiect au negociat „la sânge”.

Mai sunt câteva zile până când reality show-ul Survivor All Stars 2024 va putea fi urmărit pe micul ecran. Emisiunea va fi difuzată începând cu 16 ianuarie, de la ora ra 21:30. Zilele în care fanii vor putea să se uite la emisiune sunt marți, miercuri și joi. Faimoșii și Războinicii care fac parte din primul sezon Survivor All Stars sunt deja în Republica Dominicană, unde fimează de la începutul anului. Cancan.ro a dezvăluit câți bani ar urma să primească vedetele participante la Survivor All Stars 2024, pentru fiecare săptămână petrecută în jungla dominicană.

Câți bani primesc vedetele de la Survivor All Stars 2024

Jador este „faimosul” care ar primi cei mai mulți bani de la PRO TV pentru participarea la Survivor All Stars 2024. Conform sursei citate, Jador ar câștiga 10.000 de euro pe săptămână, mai mult decât Cătălin Moroșanu, TJ Milez sau Elena Ionescu.

Cântărețul de manele are agenda liberă în această perioadă și a acceptat să facă parte din reality show, cu gândul de a ajunge în finală. La un calcul simplu, dacă Jador ajunge în finala Survivor All Stars și va petrece 4 luni în Republica Dominicană, ar urma să încaseze o sumă uriașă, de 160.000 de euro, scrie Cancan.ro.

Citește și:  Ce face Daniel Pavel în Republica Dominicană, în pauzele filmărilor pentru Survivor All Stars: „Să vă spun și un secret” / Exclusiv

Citește și:  Andreea Tonciu, imagini noi din apartamentul de 150.000 de euro din București. „Zilnic muncim” / Video

Citește și: De ce și-a retras Andreea Tonciu fiica de la școala de stat: „Vreau să fie în siguranță”

Andreea Tonciu ar primi 6.000 de euro pentru o săptămână

Pe locul doi al încasărilor s-ar afla Andreea Tonciu. Pentru o săptămână petrecută la filmările Survivor All Stars, “faimoasa” ar primi 6.000 de euro. Ceilalți concurenți primesc sume de până în 5.000 de euro pe săptămână, mai scrie sursa citată.

Soarta concurenților este doar în mâinile lor

Sezonul suprem Survivor All Stars îi aduce în fața telespectatorilor pe cei mai puternici concurenți care au scris istoria show-ului până la acest moment! 10 Faimoși și 10 Războinici sunt pregătiți să ducă lupta la cel mai înalt nivel, iar, în premieră, în acest sezon, soarta concurenților este doar în mâinile lor. Astfel, doar aceștia vor vota cine ajunge în Duelurile Eliminatorii și luptă pentru a nu părăsi competiția. Câștigătorul, ca de fiecare dată, va fi decis de către telespectatori, anunță Pro TV.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor All Stars

Faimoșii sunt Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Cine sunt Războinicii de la Survivor All Stars

Echipa Războinicilor este fomată din Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Care este marele premiu

Faimoșii și Războinicii care se confruntă în reality show se luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Telespectatorii vor decide, în final, prin voturile oferite, cine pleacă acasă cu trofeul și cu cecul.

Daniel Pavel prezintă emisiunea Survivor All Stars, din 16 ianuarie, în fiecare marți, miercuri și joi la PRO TV și pe VOYO!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton