Câți bani cheltuie Claudia Pătrășcanu pentru creșterea copiilor ei: „Nu putem să ne luăm de la gură”

.

Claudia Pătrășcanu are doi copii cu Gabi Bădălău, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani. Artista s-a mutat cu băieții ei în Constanța, unde și-a luat casa mult visată. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, aceasta a dezvăluit câți bani cheltuie lunar pentru a-și crește copiii. Aceasta a explicat că atât ea cât și copiii au trăit într-un anumit fel și nu poate să reducă bugetul.

Cât cheltuie Claudia Pătrășcanu pentru creșterea copiilor

Claudia Pătrășcanu este o mamă mândră, care ar face orice pentru bunăstarea copiilor ei. Deși a divorțat de Gabi Bădălău și își crește singură copiii, artista face tot posibilul pentru a le asigura băieților ei tot ceea ce ei își doresc și au nevoie. Și cum au fost crescuți într-o casă mare și nu le-a lipsit nimic niciodată, aceasta își dorește ca fiii ei să crească în același spirit.

Cântăreața a declarat că, deși nu își face calcule cu sumele pe care le chetuie lunar, estimează să îngrijirea copiilor o cosă în jur de 3-4.000 de euro.

„Nu îmi fac niciodată un calcul, nu sunt genul de persoană care să îmi fac pe caiet, cum se făcea o dată. Destul de mult, sunt activitățile extrașcolare, tot ce cumpărăm în casă, haine, aniversările, vacanțe. O familie care sunt împreună și își cresc copiii știu cu siguranță cam cât costă pe lună creșterea a doi copii. E destul, dar nu stau să calculez. Cred că estimez, fără vacanțe, la 3000-4000 de euro, cu tot ce înseamnă și în casă, că până la urmă plătim curentul, gazele. Mi s-a întâmplat să plătesc apa luna trecută 3000 de lei”, a afirmat Claudia Pătrășcanu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, despre procesul cu Bianca Drăgușanu. De ce nu mai are voie să îi pronunțe numele: „Încontinuu am fost provocată”

Citește și: Ce relație are Claudia Pătrășcanu cu părinții lui Gabi Bădălău: „Am ținut la oamenii aceștia”. Fosta soacră i-a făcut plângere penală

Aceasta spune că și ea și copiii s-au obișnuit cu un anumit stil de viață și nu vrea să le arate cum este să crești fără posibilități financiare.

„Atât eu cât și copiii am crescut la un anumit nivel și nu putem să ne întoarcem acum să ne luăm de la gură. Sub nicio formă. Atât cât pot și Dumnezeu îmi dă putere, voi încerca să le ofer cât consider eu că se poate”, a mai spus ea.

Artista, despre ajutorul financiar primit de la Gabi Bădălău

Deși Gabi Bădălău le plătește pensie alimentară copiilor lor, Claudia Pătrășcanu spune că nu se bazează pe acei bani pentru că au existat luni în care el nu a depus niciun ban în contul băieților.

„Nici nu iau în considerare banii de la fostul soț. Nici nu știu dacă îi primesc, eu l-am rugat să facă un cont special pentru ambii copii, unde să vireze banii. Nu s-a întâmplat acest lucru. Eu nu am nevoie de nimic, dar copiii au, că doar nu cresc cu aer. Se întâmplă să treacă și 2-3 luni fără să fie niciun ban în cont sau să existe maxim 3000 de lei”, a afirmat Claudia Pătrășcanu în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și: Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe mama lui că a dat foc la casă cu copiii în ea: „Are o doză de ură și răutate”

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, primele declarații după ce s-au logodit. Cum arată inelul: „Are niște versuri gravate”

Artista a precizat că nu știe de ce fostul ei soț nu le trimite bani copiilor lunar, așa cum ar trebui, dar ea face tot posibilul să nu le lipsească nimic.

„Au fost 6 luni când nu le-a pus niciun bănuț. Noi nu ne conducem viața după banii pe care îi da tatăl copiilor. Eu îmi îngrijesc copiii în continuare la fel, cât am posibilitatea asta și cât se poate. Nu știu dacă o face din răzbunare, nu știu care este motivul, dumnealui știe cel mai bine”, a mai zis ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Claudia Pătrășcanu 

Sursă foto: Instagram, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton