Câți bani cere Irina Loghin pentru un concert. La 84 de ani, este favorita organizatorilor de evenimente: „Merită, spune și bancuri”

.

Irina Loghin a reușit întotdeauna să adune public la spectacolele pe care le susține și continuă să facă asta și acum, la 84 de ani. Artista se află într-o formă fizică excelentă, nu ezită să se deplaseze și să susțină concerte și prin țară, dacă primește suma solicitată.

Oamenii o adoră, dar și organizatorii de spectacole, care se închesuie să o aibă în show-urile lor. Irina Loghin ar lua în jur de 2000 de euro pentru un recital, dar își condimentează fiecare apariție și cu un moment vesel, iar cu bancurile pe care le spune reușește să facă atmosferă din plin.

Câți bani primește Irina Loghin pentru un concert

”Irina Loghin are și acum, la 84 de ani, un succes imens, se numără printre favoriții spectatorilor și în 2024. Are și un onorariu bun, în jur 2.000 de euro, pentru un recital, la nunți.

Dar, merită, căci, de banii aceștia, Irina Loghin spune și bancuri, știe cu zecile! Lumea se simte bine și o cheamă mereu, este o artistă care și-a păstrat fanii, fiind prezentă și în online, pe conturile sociale, unde postează și momente frumoase din viața de familie”, spune un organizator de spectacole, conform Playtech.ro.

Irina Loghin nu rămână niciodată să doarmă la hotel

Vedeta susține spectacole și prin țară, dar nu rămâne niciodată să înnopteze într-o cameră de hotel. Irina Loghin se grăbește întotdeauna să ajungă acasă, unde este așteptată de cel lângă care stă de o viață, după ce a încântat publicul cu celebrele ei piese.

”Atunci când are spectacole, în afara Bucureștiului, dacă este într-un oraș mai apropiat, Irina Loghin nu doarme la hotel, deși primește o cameră, la fiecare eveniment. O ține să se mai odihnească, să se schimbe, dar nu să și doarmă peste noapte.

După ce și-a terminat programul artistic, ea se grăbește să ajungă acasă, la vila ei din București, unde este așteptată de soț. Are un impresar, care o ajută cu absolut tot, este și șofer și bodyguard, este de toate, un om tare de treabă”, mai spune sursa.

Citeşte și: Cum ține Tily Niculae psoriazisul sub control și ce dietă urmează actrița: „Sunt supusă regulat la analize” / Exclusiv

Citeşte și: De ce au ales Cabral și Andreea Ibacka o vacanță în Dubai: „Dacă locul poate părea luxos, dă lumea cu castraveți stricați”

Citeşte și: Vestea care i-a schimbat viața lui Theo Rose: „Lui Anghel îi dăduseră lacrimile” / Video

Citeşte și: Melanie Griffith, apariție rară în costum de baie, la plajă. Actrița are 66 de ani și a ajuns de nerecunoscut

Citeşte și: „Mama, îți mulțumesc pentru că îmi ești înger păzitor!” Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, și fiica ei, în ipostaze rare. Zici că sunt surori!

Dieta care o ajută să se mențină în formă

Irina Loghin a avut întotdeauna grijă ce mănâncă, de aceea, acum, la 84 de ani, arată impecabil. Vedeta ocolește de mulți ani carnea, iar asta pare să o ajute. Irina Loghin recunoaște că nu îi e întotdeauna ușor, dar respectă acestă dietă. „Fructe, legume și cereale- asta e scara mea de hrană. Și un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer.

În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinerește și fizic, și sufletește. Nu aș renunța la acest mod de viață pentru nimic în lume”, mărturisește solista, potrivit Antena 3.ro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton