Câți bani cere Georgiana Lobonț pentru a cânta la evenimente. Onorariile marilor soliști de muzică populară și de petrecere

.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică de petrecere din România. Aceasta are o mulțime de evenimente la care este invitată să cânte și este îndrăgită de publicul larg, cariera ei fiind în plină ascensiune. Și mulți s-au întrebat ce onorariu are artista pentru un program.

Un organizator de evenimente a dezvăluit care sunt prețurile pe care le cer Georgiana Lobonț și alți câțiva cântăreți de muzică de petrecere pentru a cânta la o nuntă sau alt eveniment privat.

Câți bani cere Georgiana Lobonț pentru a cânta la evenimente

O fire veselă și deschisă, Georgiana Lobonț a reușit să își câștige rapid o mulțime de fani. Iar oamenii vor să le cânte și să îi distreze la nunți și alte evenimente private. Astfel că artista și-a stabilit un onorariu fix de la care nu se abate.

La fel se întâmplă și în cazul Vlăduței Lupău, ale cărei cântări sunt solicitate de românii din Ardeal.

„Georgiana și Vlăduța au mare succes în Ardeal, de acolo și sunt ambele. Ele cântă pe gustul celor de acolo, ca stil, ca ritm, nu merg doar pe horă și pe sârbă, ca la București, cântă mai variat, mai bagă și o hațegană. Se dansează mai multe jocuri, în acea zonă, ardelenii sunt mai sociabili, organizează mai multe petreceri, sunt și mai culți, din punct de muzical, în școli se pune mare preț pe muzică”, a afirmat un organizator de evenimente pentru Playtech.

Citește și: Georgiana Lobonț, primul mesaj după ce a pierdut sarcina: „Viața merge mai departe” / Video

Citește și: Ce dormitor spectaculos are Vlăduța Lupău! Artista a arătat imagini din noua locuință de vis / Foto

Prețul crește dacă artistele vin însoțite de instrumentiști

Astfel, cum se bucură de un mare succes, cele două artiste au ajuns să ceară 1.500 de euro pentru un recital solo. Iar prețul crește considerabil dacă sunt însoțite și de instrumentiști.

„Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au un onorariu de câte 1.500 de euro, pentru un recital solo, iar dacă vin cu instrumentiștii, onorariul lor sare de 5.000 de euro, dar poate ajunge și la 7.000 de euro, depinde de contract. Georgiana Lobonț vine la petreceri cu zece oameni, în trupă, normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni. Pentru cei 5.000 de euro, Georgiana are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute. Prețul mediu, per solist de muzică populară, în toate zonele țării, este de 1.500 de euro. Diferența, până la 5.000 de euro, este dată instrumentiștilor, la sonorizare, la transport, tot e de dat”, a precizat organizatorul de evenimente.

Citește și: Georgiana Lobonț, după ce s-a spus că ar divorța de Rareș Ciciovan: „Totul a evoluat atât de frumos” / Video

Citește și: Teo Trandafir, lăsată fără cuvinte de soțul Georgianei Lobonț: „A fost o experiență năucitoare”

Ce onorarii au Sofia Vicoveanca și Niculina Stoican

Aceeași sursă a dezvăluit și care sunt onorariile unor nume mari din muzica populară precum Sofia Vicoveanca și Niculina Stoican.

„În Moldova, în top, ca vedete, la petreceri, sunt Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu și Daniela Condurache, cu un onorariu de 1.500 de euro pentru un recital”, a precizat organizatorul.

„Mai au succes, în Capitală, Niculina Stoican, Nicu Paleru și Steliana Sima, tot cu 1.500 de euro, dar și trupele Hora și Rustic, care au un program variat, mai de oraș, un program de etno, de muzică dance, dar și de muzică ușoară”, a precizat acesta.

Elena Merișoreanu, despre succesul înregistrat de Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău

Elena Merișoreanu a povestit că Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au un succes uriaș în Ardeal, unde mirii își stabilesc data nunții în funcție de programul solistelor.

„La modă sunt acum Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău. Ele rup, acolo, în Ardeal, au toate evenimentele. Mirii își fixează nunțile după cum au ele liber. Asta e schimbarea, Georgiana și Vlăduța cântă folclor autentic și poartă cu mare sfințenie costumul popular”, a afirmat Elena Merișoreanu pentru sursa citată anterior.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton