Câţi bani cere Florin Ristei ca să cânte la un eveniment: „Atât iau pe o oră”

.

Florin Ristei a câştigat X Factor România, în urmă cu 11 ani, iar de atunci cariera sa a luat avânt în industria muzicală românească. Artistul a dezvăluit ce onorariu încasează pentru o singură oră de cântat, alături de trupa sa.

Care este onorariul lui Florin Ristei pentru o oră de cântat

Florin Ristei şi Speak au fost invitaţi la testul poligraf al lui Selly de pe canalul său de YouTube. Printre întrebările curajoase adresate artistului, s-a numărat şi o întrebare referitoare la onorariul lui Florin Ristei şi al trupei sale la un eveniment.

Artistul a dezvăluit că pentru o oră de cântat cere suma de 8.500 de euro, argumentând că în echipa lui se află 10 oameni pe care trebuie să îi plătească, astfel că în buzunarul lui nu intră suma totală.

Mai mult decât atât, înainte să dezvăluie suma pe care o încasează după o oră de cântat, Speak a scos în evidenţă că acesta poartă un ceas foarte scump.

Citeşte şi: Ce a făcut Florin Ristei cu banii pe care i-a câștigat cu trupa Amicii. „Am avut mare succes. Mama lui l-a sfătuit bine”

Cât iau pe un concert?! 8.500 de euro cel puțin. Am 10 oameni. Iau 8.500 de euro pe o oră de cântat. Asta direct prin mine, pentru că nu mă vinde nimeni altcineva. Dacă auziți vreodată prețuri din altă parte, să ne sunați, că e mai ieftin”, a spus Florin Ristei.

De ce s-au despărţit Florin Ristei şi Naomi Hedman

Povestea de dragoste dintre Florin Ristei şi Naomi Hedman a ajuns la un sfârşit, după trei ani în care aceştia au format un cuplu. Artistul a dezvăluit în podcastul „La Ţocii” că motivul care a stat la baza separării nu a fost evaporarea sentimentelor, ci din contră. Artistul a recunoscut că încă o iubeşte pe brunetă. Se pare că cei doi nu mai sunt împreună deoarece niciunul dintre ei nu a vrut să renunţe la ţara natală, astfel că după 3 ani în care Naomi a făcut naveta Anglia-România, fotomodelul a decis că vrea să se întoarcă pe meleagurile natale.

Citeşte şi: Ce face Naomi Hedman după despărțirea de Florin Ristei. Cum a fost surprinsă în Marea Britanie

„Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”, a declarat Florin Ristei.

Care sunt cei mai bine plătiţi artişti din România

În 2023, în topul celor mai bine plătiţi artişti din România se numărau Delia, Loredana Groza şi Carla’s Dreams. Potrivit unui sondaj făcut de presshub, Inna cere pentru un show de 45 de minute într 17.000 şi 19.000 de euro plus TVA, iar în acest onorariu nu intră costurile de transport şi cazare.

Pe un loc inferior se află Loredana Groza şi Carla’s Dreams care încasează 15.000 de euro pentru un concert.

Citeşte şi: Delia, cu adidași de 1.100 euro în vacanță în Elveția: „Mi-am luat bărcile”

Delia ia pe o oră de cântat suma de 15.000 de euro, însă dacă spectacolul durează doar 40 de minute, atunci suma încasată de aceasta este de 12.500 de euro. Aproximativ aceeaşi sumă de bani este cerută şu de Smiley, care pentru un concert de 45-60 de minute cere 12.000 de euro. Sumă care nu achită costurile de transport şi cazare.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton