Câți bani câștigă Laura Giurcanu? Firma concurentei de la America Express a „explodat” în 2022

.

Laura Giurcanu este un model, o creatoare de conținut online și o personalitate TV cu afaceri cu profit de peste 95% în 2022, fără salariați, arată bilanțurile societății sale, potrivit Economica.net.

Laura Giurcanu are, cumulat, o comunitate online de milioane de urmăritori pe Instagram, Facebook, TikTok și YouTube. Este urmărită de peste 885.000 de oameni pe Instagram, de peste 200.000 pe Facebook și are peste 380.000 de abonați pe canalul de YouTube.

Ce câștiguri are Laura Giurcanu de la America Express 2023. Firma ei a avut o marjă de profit net de peste 95% în 2022

Laura Giurcanu și-a început cariera la vârsta fragedă de doar 14 ani, participând în sezonul 2 al emisiunii-concurs „Next Top Model by Cătălin Botezatu”, pe care l-a și câștigat. A activat ca model în următorii ani, ulterior făcând tranziția la o carieră online și în televiziune.

Laura Giurcanu deține integral firma Laugiu Enterprise, a confirmat Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC) pentru Economica.net. Firma are ca obiect de activitate principal comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la America Express. Cum a apărut într-un videoclip The Weeknd și cine e iubitul ei

Laugiu Enterprise a avut o cifră de afaceri netă de peste 2 milioane de lei în 2022, de peste trei ori mai mare decât cea din anul 2021. Societatea deținută de Laura Giurcanu a avut un profit net de peste 1,95 de milioane de lei în 2022, de peste patru ori mai mare decât în 2021, arată bilanțurile firmei, comparate de sursa citată.

Laugiu Enterprise a avut o marjă de profit net de peste 95% în anul 2022, cu peste 14 puncte procentuale mai mare decât profitabilitatea obținută în 2021, arată calculele Economica.net, pe baza situațiilor financiare ale firmei. Laugiu Enterprise figurează fără salariați în 2022 și 2021.

Citește și: Laura Giurcanu și Aris Eram formează cel mai nou cuplu din showbiz. Imagini cu cei doi sărutându-se, după America Express

Citește și: Cu ce bărbați celebri s-a iubit Laura Giurcanu în trecut. Influencerița a fost la un pas de nuntă

Câți bani a câștigat Laura Giurcanu pentru participarea la America Express 2023

În mai 2023, Mihai Trăistariu a dezvăluit câți bani primesc vedetele pentru participarea la America Express și în alte reality show-uri TV. Potrivit cântărețului, sumele se încadrează între 1.500 și 2.500 de euro per ediție. Suma exactă este negociată de fiecare concurent în parte, în funcție de câtă notorietate are. În prima săptămână de competiție, Laura Giurcanu a câștigat, așadar, cel puțin 7.500 de euro. Ea și co-echipiera ei, Sânziana Negru, au câștigat prima imunitate din acest sezon.

Citește și: Cine a câștigat America Express 2024? Echipele Alexia – Aris Eram și Laura Giurcanu – Sânziana Negru au ajuns în finala sezonului 6

Citește și: Cu ce s-au confruntat Sânziana Negru și Laura Giurcanu la America Express: „Acum plângem, acum râdem!”

Cine este Laura Giurcanu

Laura Giurcanu s-a născut pe 22 decembrie 1996 și a făcut atletism de performanță timp de 7 ani. Laura nu are studii superioare, este model, creator de conținut online și personalitate TV. S-a lansat pe YouTube în anul 2015. În aceeași perioadă, alături de actorul Matei Dima alias Bromania, Laura a început să filmeze videoclipuri amuzante pentru Facebook și YouTube. A devenit treptat nelipsită din feed-urile de Facebook și Instagram, iar mai apoi de la televizor.

În 2018, Laura Giurcanu a preluat rolul de vlogger în emisiunea „Vocea României” de la PRO TV. Patru ani mai târziu, influencerița a acceptat provocarea „Survivor România”. A fost eliminată după 3 luni de competiție, în aprilie 2022. Ultima oară a publicat un videoclip pe YouTube în urmă cu doi ani. În 2020 a lansat și un podcast, „SEENcer”, care are doar 6 episoade. I-a intervievat pe Maria Vigheciu, Matei Dima, Sânziana Negru, Connect-R, Teodora Burz și Alexia Eram.

Foto: Instagram/Laura Giurcanu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton