Câţi bani au primit la nuntă Oana Moşneagu și Vlad Gherman: „Înainte, darul pentru miri era un fel de salt în viață”

.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au trăit unul dintre cele mai importante momente din viața lor atunci când și-au unit destinele în fața altarului. După o pregătire intensă și minuțioasă, cei doi au organizat o nuntă fastuoasă, la care au participat aproape 160 de invitați. Câţi bani au primit după eveniment şi ce au făcut cu darul?

Câţi bani au primit la nuntă Oana Moşneagu și Vlad Gherman

Nunta Oanei Moşneagu şi a lui Vlad Gherman a fost unul deosebit, plin de surprize muzicale și momente emoționante, cei doi miri reușind să creeze amintiri neprețuite. Cei doi s-au bucurat alături de naşii lor, Anca Sigartău şi Dragoş Pandele, în prezenţa celor 160 de invitaţi, de fiecare clipă şi de atmosfera de sărbătoare.

Cât despre sumele primite de la invitați, acestea au fost pe măsura așteptărilor celor doi actori, reușind să acopere o parte din cheltuielile considerabile ale evenimentului, potrivit declaraţiilor celor doi pentru Xtra Night Show. Deși inițial au sperat să iasă pe plus, Oana și Vlad au recunoscut că, având în vedere costurile actuale ale organizării unei nunți, este dificil să mai obții un profit semnificativ.

„Am acoperit cheltuielile. O parte din ele. Ne-am ales niște lucruri destul de speciale, în general. Am reușit cu banii primiți cadou să acoperim o parte din cheltuieli. Oricum, e cam greu în ziua de astăzi, așa cum se fac nunțile în ziua de astăzi și la ce bugete presupun ele, cred că este destul de dificil să mai faci o nuntă cum se făcea înainte, pe vremuri, să vezi cu cât ieși după nunta aia și poate mirii după nuntă reușesc să își ia ceva pentru ei, înainte darul pentru miri era un fel de salt în viață, ca să își ia ceva în casă. Nu prea se mai întâmplă asta”, a declarat Oana Moșneagu la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi: Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit religios. Decor de basm, într-o locație de vis, la nunta actorilor / Galerie foto

Citeşte şi: Terapia de cuplu, lipiciul din relația dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman: „Ne-a ținut împreună și ne-a dat speranță” / Exclusiv

Cu toate acestea, cei doi actori nu regretă nicio clipă deciziile luate în ceea ce privește nunta lor. Vlad Gherman a subliniat că au ales să nu facă rabat de la nimic, dorindu-și o nuntă care să le reflecte personalitățile și dorințele.

„A zis bine că o parte. Să nu dăm din casă. Într-adevăr, nu am vrut să facem rabat de la nimic. Am luat tot ceea ce ne-am dorit. (…) Am făcut fix ce ne-am dorit și atunci chiar ne-am asumat. Când discutam și organizam nunta, că cel mai probabil nu o să ieșim pe plus”, a adăugat Vlad Gherman, pentru sursa menţionată anterior.

Ce vor să facă cu darul de nuntă

Înainte de nuntă, Oana Moşneagu a fost invitată la „Fresh by Unica”, unde a dezvăluit ce au de gând să facă cu banii care le vor intra în conturi, în următoarea perioadă.

Astfel că, Oana și Vlad au continuat să investească banii câștigați, dar nu într-o casă proprie, ci în garsoniere pe care le închiriază. Cei doi locuiesc în continuare într-un apartament închiriat, considerând că această variantă le oferă flexibilitate și mobilitate, având în vedere natura meseriei lor.

„Investim banii câștigați în garsoniere, ne vin niște chirii de acolo, chiria din apartamentul nostru în care am sta se plătește din chiriile celelalte, și mai punem niște bani deoparte. Poate n-o să ne luăm niciodată casa noastră sau apartamentul nostru”, ne-a explicat Oana.

Citeşte şi: Oana Moșneagu a lucrat în India înainte să devină actriță: „Eram ca un chinez într-o fabrică. M-am întors pe minus” / Exclusiv

Citeşte şi: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, pregătiți pentru aventura „Asia Express”: „S-ar putea să apară copilul înainte” / Exclusiv

În ceea ce privește planurile de viitor, Oana și Vlad își doresc să devină părinți și să achiziționeze o casă, însă recunosc că momentan nu sunt pasionaţi de această idee. De asemenea, cei doi plănuiesc să plece în luna de miere în această iarnă, având ca destinație Maldive, urmând să se alăture prietenilor lor pentru o vacanță în Asia.

„Am renunțat la căutare, este ceva superb. Păi să duci o nuntă, să mai cauți o casă, e deja… (…). Am avut un avânt la un moment dat și ne-am lovit de realitate și de ceea ce înseamnă piața imobiliară în momentul ăsta și prețurile de pe piața imobiliară. Am zis ok, hai să mai stăm! Hai să terminăm cu nunta, să ne facem niște socoteli, să vedem cam pe unde suntem la sfârșitul anului, cu banii pe care îi punem deoparte împreună și, după ce am tras linie, vedem dacă are sens să facem pasul ăsta. Mai nou luăm în calcul varianta în care ne mutăm într-un apartament mai mare, tot cu chirie”, a mai declarat Oana Moșneagu pentru „Fresh by Unica”.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton