Câți bani au primit Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru participarea la America Express

.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost primii concurenți eliminați de la America Express, Dumul Soarelui. Cei doi au rezistat în competiție timp de trei săptămâni, iar pentru această perioadă au primit o sumă considerabilă de bani.

Se știe că, de obicei, vedetele își negociază onorariul atunci când participă la un show televizat, iar artiștii au reușit să obțină o sumă care nu este deloc de trecut cu vederea.

Câți bani au primit Edward Sanda și Cleopatra Stratan pentru America Express

Deși nu s-au aflat printre cele mai puternice echipe din acest sezon al emisiunii America Express, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au reușit să reziste trei etape în această competiție. Au mai fost odată pe punctul de a fi eliminați, după prima săptămână, însă au fost salvați de culoarea soarelui ascuns în cufăr.

În cea de-a doua etapă și-au revenit și, deși au fost votați să intre în cursa pentru ultima șansă, cei doi soți au scăpat de eliminare, ajungând la finish pe locul doi.

A treia etapă i-a găsit din nou pe ultimul loc și, după ce echipa lor a fost atacată de motocicliști înarmați, moralul concurenților a scăzut considerabil. De data aceasta, nu au mai reușit să scape de eliminare.

„Pentru noi competiția se încheie aici, în Columbia! Suntem recunoscători și onorați că am avut șansa unică de a participa în America Express, mai ales împreună. A fost o experiență în toate nuanțele: mai bune, mai rele, mai frumoase sau mai grele și chiar dacă am avut atâta noroc în competiție, cu siguranță va rămâne pentru noi experiența unică a vieții noastre! Mulțumim din suflet tuturor colegilor, prietenilor și oamenilor dragi, care ne-au susținut! Vă iubim”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram, după eliminare.

Citește și: Imaginea cu Aris Eram și Laura Giurcanu care a stârnit un val de reacții. Detaliul observat de fani

Citește și: Sonia Simionov, cu ochii în lacrimi la America Express: „Părinții mei vin de la coada vacii”

Pentru a participa la America Express, potrivit Click, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au primit câte 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în America de Sud. Astfel, pentru cele trei săptămâni în care au alergat prin Columbia, aceștia au primit câteva 4.500 de euro, în contul familiei lor intrând, per total, 9.000 de euro.

Au scos o piesă după ce au fost atacați în Columbia

În ultima etapă ce s-a desfășurat în Pasto, Columbia, Cleopatra Stratan, Edward Sanda și echipa lor de filmare a fost implicată într-un jaf armat. Mai mulți motocicliști i-au înconjurat și i-au amenințat cu pistoalele pentru a le da telefoanele mobile.

Cu toții au scăpat nevătămați, însă, a doua zi, șeful Mafiei din acel oraș i-a urmărit în timpul filmărilor.

După această experiență, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au scos o nouă piesă, intitulată „Cu pistolul la tâmplă”.

Citește și: Echipa America Express, urmărită de șeful mafiei din Pasto, Columbia: „Multe lucruri se puteau întâmpla”

Citește și: Victor Slav și iubita lui, Selina, mire și mireasă în Franța. Fotografii superbe cu perechea în Chateau De Nainville

„Nu e ușor, să-ți treacă viața prin fața ochilor / Captivi într-un decor apăsător”, „trăiesc ce n-am trăit, când frica în suflet m-a lovit / Doamne îți mulțumesc că m-ai ferit / Când mi-a fost mai greu m-ai întârit”, sunt câteva din verusurile noii piese lansate de cei doi artiși, a doua zi după ce a fost difuzată eliminarea lor la televizor.

În doar 15 ore de la lansarea, videoclipul piesei a fost vizionat de peste 50.000 de persoane.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Edward Sanda și Cleopatra Stratan la America Express

Sursă foto: PR, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton