Câți bani au dat Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru jucăriile fetițelor lor: „Cât un avans pentru o mașină”

.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc și au împreună și două fetițe. Victoria și Iris sunt răsfățate de părinții lor, astfel că au acasă o colecție impresionantă de jucării.

Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că a cheltuit o mică avere pe păpușile fetelor sale, însă încearcă să nu se gândească la câți bani a dat pe ele. Totuși, aceasta spune că acum încearcă să le convingă pe cele mici să se joace cu jucăriile pe care le au deja și să nu mai achiziționeze altele.

Câți bani au dat Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe jucăriile fetelor lor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au mers la premiera filmului „Barbie” alături de Victoria și Iris. Cum filmul nu este recomandat unor copii atât de mici, artistul a explicat că au venit împreună pentru păpușile Barbie, nicidecum pentru peliculă. Și asta pentru că Victoria și Iris au o pasiune pentru aceste păpuși.

Întrebați de jurnaliștii de la Ego.ro câți bani au dat pe jucăriile fiicelor lor, Gabriela a răspuns: „Cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro”.

„Cumnata mea a venit la noi, la un moment dat, și s-a apucat să le strângă și să le numere. I-am zis: “Dacă îndrăznești vreodată să îmi spui câte sunt…”. Mi-a spus: “De ce?”. I-am zis: “Pentru că în momentul în care o să îmi spui câte sunt, o să știu câți bani am cheltuit!”, a povestit prezentatoarea pentru sursa citată.

„Noi am venit la Barbie mai mult pentru păpuși, filmul fiind 12+!”, a completat Tavi Clonda.

Citește și: Gabriela Cristea, despre traumele din căsnicia cu Marcel Toader: „Da, m-a agresat fizic!”

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre divorțul și viața alături de Marcel Toader: „Mă pusese bou la jug. Am pierdut 480 000 de euro” / Video

Citește și: Regula pe care și-au impus-o Gabriela Cristea și Tavi Clonda în timpul certurilor: „Prefer să mergem așa”

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au propria piscină cu apă sărată. Cât i-a costat proiectul

Cum le conving pe Victoria și Iris să nu mai ceară alte jucării

Convinși că Victoria și iris au prea multe jucării, Tavi Clonda și Gabriela Cristea încearcă să le convingă pe acestea să nu mai ceară alte păpuși, mai ales dacă prețul lor este prea mare.

Artistul a precizat că le spune fetițelor, atunci când nu mai vor să le ia alte jucării, „că nu e de vârsta lor, că nu e pentru copii sau e pentru copii mai mari”.

„Am încercat să recurgem și la o altă metodă, nu știm dacă este bună sau nu: “Este puțin prea scumpă și nu se merită!”. Nu prea ține asta, dar mai încercăm așa ușor. Uneori, când chiar este prețul exagerat, înțeleg”, a mai spus Tavi Clonda.

La rândul ei, Gabriela Cristea zice că încearcă să le păcălească pe Victoria și Iris.

„Am început să instituim metoda: “Mami, cumpărăm jucării doar o dată pe lună, când ia mami salariul!”. Apoi zic: “Nu a luat mami salariul, nu, nu a luat!”. Le duc așa cât mai mult”, a povestit prezentatoarea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton