Câți bani are în cont Prințul William? Răspunsul dat de Prințul de Wales la întrebarea indiscretă pusă de un adolescent

.

Prințul William a fost dezbrăcat de secrete. Sau cel puțin asta spera un copil de 11 ani în momentul în care i-a pus Prințului de Wales indiscreta întrebare legată de contul său bancar.

Moștenitorul tronului britanic este obișnuit cu întrebările incomode, primite deseori de la admiratorii Familiei Regale, însă cea pusă de un copil de 11 ani l-a lăsat fără cuvinte pe William.

Întrebarea indiscretă adresată de un adolescent Prințului William

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a făcut o vizită în Manchester, la Hideaway Youth Project. Acolo l-a întâlnit pe Amir Hassan, cu care a avut un dialog interesant.

Tânărul în vârstă de 11 ani nu a ținut cont de faptul că se adresează viitorului regele al Marii Britanii când l-a întrebat direct: „Câți bani ai în contul bancar?”, notează The Telegraph.

Auzind întrebarea, Prințul William a râs, înainte de a răspunde: „Nu știu”.

Deși preferă să fie discret și respectă cu strictețe protocolul regal, se știe că Prințul William are o situație financiară foarte bună. În momentul în care Regele Charles a urcat pe tron, William a moștenit ducatul Cornwall, o proprietate formată dintr-o moșie de terenuri agricole, proprietăți și afaceri comerciale, a cărei valoare este etimată la 1.3 miliarde dolari.

Ducatul a fost înființat de Regele Edward al III-lea în anul 1337 pentru a oferi un venit moștenitorului tronului.

Regele Charles l-a folosit, de asemenea, pentru a plăti pentru viața și munca publică a moștenitorului și a familiei acestuia.

Citește și: Poreclele primite de copiii regali, George, Charlotte și Louis la școală. Cum se alintă William și Kate Middleton

Citește și: Cum a reușit Kate Middleton să îl câștige de partea ei pe Regele Charles. De ce a plâns Prințesa în ziua nunții cu William

Citește și: Meghan Markle nu se mai afișează cu diamantele de la Diana. Prințul William e îngrijorat

Citește și: Cum arată casa Cristinei Bâtlan de la „Imperiul Leilor”: „Acesta este un tatami tradițional japonez”. Locuința este amenajată în stil asiatic

Câți bani are în cont Prințul William

Toată lumea este curioasă să afle ce avere au membrii familiei regale. Totuși, monarhia este discretă atunci când vine vorba de finanțele sale, astfel că este destul de dificil de preconizat ce sume se află în conturile acestora.

Pe de altă parte, potrivit Celebrity Net Worth, Prințul William ar avea o avere netă de 100 milioane dolari. Străbunica lui, regretata regină Elisabeta I, care a decedat în anul 2002, a pus cea mai mare parte a averii sale, estimate la 89 milioane dolari, într-un fond fiduciar pentru strănepoții ei, William și Harry.

În momentul morții fostei regine, BBC anunța că atât William, cât și Harry, vor moșteni 17.9 milioane dolari, precizând că cea mai mare parte a banilor va merge către Harry. Decizia a fost luată astfel, întrucât William va avea mai multe beneficii financiare când va deveni rege.

După decesul reginei Elisabeta a II-a, Charles a urcat pe tronul britanic, iar Prințul William a devenit moștenitor. Asta înseamnă că a primit o moștenire semnificativă, precum și o mulțime de titluri noi ce i-au extins portofoliul de proprietăți, pe lângă titlul de Duce de Cambridge și Rothesay. Cel mai important, William a moștenit Ducatul de Cornwall.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul William

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton