Câţi bani are, de fapt, Cornel de la „Insula Iubirii”. Totul despre afacerea pe care o deține soțul Iustinei Loghin

.

Cel de-al optulea sezon al reality-show-ului „Insula Iubirii” a reușit să cucerească inimile telespectatorilor din toată țara, iar printre cuplurile care au reușit să rămână în atenția publicului s-a numărat și cel format din Cornel Luchian (38 de ani) și Iustina Loghin (26 de ani). Relația lor nu a fost una lipsită de provocări și controverse, dar, în ciuda tuturor încercărilor, cei doi au părăsit Thailanda de mână, iar acum așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Dar ce se află, de fapt, în spatele succesului lor financiar? Şi cât de adânci sunt buzunarele lui „Corny” – concurentul care este un nume important în afacerile din România.

Câţi bani are Cornel Luchian de la „Insula Iubirii”

În timp ce Iustina Loghin se lăuda în cadrul emisiunii cu situația financiară solidă a partenerului său, adevărul este ceva mai complicat. Cornel Luchian nu este doar un simplu concurent la „Insula Iubirii”; el este și un om de afaceri care a reușit să își construiască un mic imperiu în domeniul construcțiilor. Dar, ca orice poveste de succes, și aceasta are o latură întunecată.

Citeşte şi: Iustina de la Insula Iubirii a anunțat sexul copilului pe care îl va avea cu Cornel. Tânăra va naște în toamnă

Citeşte şi: Iustina şi Cornel de la „Insula Iubirii”, în vacanţă cu Claudiu şi Simona. Cele două concurente nu se aveau la inimă în timpul emisiunii de la Antena 1

Deși concurentul de pe Antena 1 a investit cu succes în afacerea sa actuală, trecutul său financiar nu a fost lipsit de provocări. Fosta sa soție, Ada Sarmiza, a făcut acuzații șocante, susținând că acesta ar fi cheltuit sute de mii de euro din fondurile companiei pe vacanțe de lux și intervenții estetice pentru noua sa iubire, Iustina. Cu toate că Iustina a recunoscut că partenerul ei de viaţă a investit în ea, inclusiv 10.000 de euro pentru implanturi mamare și rinoplastie, acesta nu pare să fie capătul poveștii.

Cornel Luchian și fosta lui soţie, Ada Sarmiza au deținut împreună Edil LC Arte Buzz SRL, o firmă specializată în lucrări de pardosire și placare a pereților. Firma lor a avut un parcurs promițător, ajungând să aibă în conturi peste 300.000 de euro. Însă, după acuzațiile legate de utilizarea banilor în scopuri personale și o serie de probleme fiscale, firma a fost nevoită să declare insolvența, intrând ulterior în faliment la începutul anului 2024. Autoritățile fiscale au decis că cei doi trebuie să returneze statului aproape 300.000 de lei, o lovitură majoră pentru fostul cuplu.

Chiar dacă trecutul financiar al lui Cornel Luchian nu a fost unul fără pete, el a reușit să își pună pe picioare o nouă afacere, tot în domeniul construcțiilor. A înființat o firmă proprie, care a cunoscut o creștere spectaculoasă în ultimii ani. Dacă în 2018 compania sa avea o cifră de afaceri de doar 175.644 de lei și un singur angajat, în prezent, firma gestionează aproape 2 milioane de lei și numără 6 angajați.

Iustina, dezvăluiri compromiţătoare pentru afacerea lui Cornel în cadrul emisiunii

Succesul financiar al lui Cornel nu este singurul aspect care i-a adus notorietate. Relația sa cu Iustina Loghin a fost intens mediatizată, mai ales după dezvăluirile făcute de aceasta în cadrul show-ului „Insula Iubirii”.

Deși concurentul a încercat să păstreze un profil mai discret, Iustina a dat numeroase detalii despre averea sa și planurile pe care le au împreună. Însă, povestea lor de iubire nu a fost lipsită de scandaluri. Într-un moment de confesiune, concurenta de la „Insula Iubirii” a vorbit despre problemele financiare ale lui soţului ei și despre planul acestuia de a o pune pe ea ca administrator al firmei pentru a evita problemele cu ANAF-ul.

Cu toate acestea, după încheierea emisiunii, concurenţii par să fi lăsat toate problemele în urmă. Cei doi sunt în așteptarea unei fetițe pe care au decis să o numească Ivana Nectaria, iar viața lor pare să se îndrepte într-o direcție pozitivă.

Sursa foto: A1.ro, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton