Câţi bani ar fi făcut Diandra din „ispitirea” lui Andrei Rotaru la „Insula Iubirii”. Nu este o sumă deloc mică!

.

„Insula Iubirii”, acest reality-show controversat care scoate la lumină cele mai întunecate dorințe și secrete ale participanților, a oferit un sezon plin de momente intense, dar nimic nu a atras mai mult atenția decât relația dintre Diandra, ispita seducătoare, și Andrei Rotaru, singurul concurent căsătorit din acest sezon. Întreaga țară a privit, șocată și intrigată, cum concurentul de la emisiunea de pe Antena 1, după 10 ani de căsnicie cu Cristina, a cedat farmecelor ispitei. Dar pe lângă drama emoțională și scandalul stârnit, există și o întrebare pe care şi-au ridicat-o mulţi fani ai emisiunii: Cât de mult a câștigat Diandra din acest „joc” al seducției?

Câţi bani ar fi făcut Diandra din „ispitirea” lui Andrei Rotaru la „Insula Iubirii”

Diandra Doris Moga, bruneta seducătoare care și-a pus viața personală pe pauză pentru a participa la show-ul din Thailanda, a reușit să devină una dintre cele mai controversate ispite din istoria emisiunii. Conexiunea ei cu Andrei Rotaru nu a fost doar un joc superficial – a fost un spectacol de seducție și manipulare emoțională care a ținut audiența lipită de ecrane. Fiecare privire, fiecare atingere și fiecare cuvânt dintre ei a fost analizat și disecat de telespectatori, dar şi de ceilalţi concurenţi şi de celelalte ispite din show.

Însă dincolo de dramatismul relației lor și de lacrimile vărsate de Cristina Rotaru pe insula fetelor, există și o parte financiară care nu poate fi ignorată. Conform unor surse din anturajul Diandrei, ispita ar fi plecat din Thailanda cu un cont considerabil mai plin. Suma vehiculată? Nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro! O sumă deloc mică, având în vedere că filmările au durat doar 21 de zile.

Participarea la „Insula Iubirii” nu este doar o oportunitate de a testa limitele emoționale ale altora, ci și o oportunitate de a câștiga bani frumoși. În cazul Diandre Doris Moga, prețul plătit pentru rolul ei de „distrugătoare de relații” a fost unul extrem de generos. Cei 10.000 de euro pe care i-a câștigat nu reprezintă doar o recompensă financiară pentru timpul petrecut în Thailanda, ci și o recunoaștere a faptului că Diandra a fost o piesă centrală în povestea sezonului.

Citeşte şi: Cât costă hainele din magazinul ispitei Diandra Moga de la „Insula Iubirii”. Prețurile nu sunt mici deloc!

Citeşte şi: Cristina şi ispita Diandra, faţă în faţă, la ceremonia specială de la „Insula Iubirii”. Momente dramatice şi întorsături de situaţie: „Andrei a fost cel bolnav”

Cornel Luchian crede că ispita Diandra a fost manipulată de Andrei Rotaru

Însă, ca în orice poveste de pe „Insula Iubirii”, nici drama nu se termină odată cu încheierea filmărilor. Diandra a continuat să fie subiect de discuții și după difuzarea emisiunii de pe Antena 1. Cornel, un alt personaj emblematic al show-ului și actualul soț al Iustinei, a declarat public că ispita a fost doar „un pion” în jocul lui Andrei. Potrivit acestuia, bruneta nu ar fi fost ea însăși pe insulă și ar fi fost manipulată de Andrei pentru a juca un rol în această poveste de „iubire”.

Aceste declarații au ridicat și mai multe semne de întrebare despre autenticitatea relației dintre Diandra și Andrei, dar au consolidat și mai mult imaginea ei ca ispita care a reușit să genereze cea mai mare dramă a sezonului. Deși mulți o critică pentru ceea ce a făcut, Diandra pare să fi învățat o lecție importantă: în lumea televiziunii, drama vinde, iar ea a vândut extrem de bine.

Diandra nu a fost ea însăși pe insulă. De când s-a apropiat de Andrei, ea a devenit doar un pion în jocul lui. (…) Practic, părerea mea este că Diandra, în afara bonfire-ului cu Cristina, nu a existat. De ce nu a existat? Ea a mers acolo și i-a spus toate cuvintele pe care i le-a spus Andrei să le spună. Simplu! Diandra la bonfire-ul cu Cristina a spus ce i-a zis Andrei să zică.

Diandra, de când s-a cuplat cu Andrei pe insulă, nu a mai existat! Înțelegeți? Practic, Diandra era celălalt Andrei. De când a început să vorbească cu el, a manipulat-o, a înfășurat-o cadou și așa a rămas. Diandra trebuie să meargă la anul ca să se descopere și ea însăși.”, a declarat Cornel Luchian în mediul online.

Sursa foto: A1.ro, Instagram şi Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton