Câți bani a primit Andra ca să cânte imnul la meciul dintre România și Elveția. „Răspund cu cea mai mare plăcere”

.

Andra (37 de ani) a fost întrebată de un urmăritor din mediul online câți bani a primit pentru a cânta imnul țării noastre la meciul de fotbal dintre România și Elveția de marți, 21 noiembrie 2023.

Directă și deschisă, Andra a răspuns acestei întrebări și nu numai. Cântăreața a fost acuzată și că a „stâlcit” imnul nostru, lucru pe care l-a clarificat de asemenea.

Cum a răspuns Andra când a fost întrebată câți bani a primit să cânte imnul României pe Arena Națională

Andra a interpretat imnul României pe Arena Națională înainte de meciul dintre România și Elveția. Solista a declarat că momentul a fost onoare imensă pentru ea.

După ce a publicat un videoclip cu reprezentația ei, Andra a primit un val de aprecieri și complimente, dar și câteva critici și întrebări, printre care și cu cât a fost plătită să câte imnul.

„Răspund cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna Pro bono!”, a scris Andra în mediul online.

Andra Măruță a emoționat suporterii de pe Arena Națională și publicul telespectator de acasă cu interpretarea sa, iar tricolorii au câștigat partida cu scorul de 1-0.

Citește și: Cum se poartă Andra cu echipa ei atunci când nu este pe scenă? Artista a făcut un show la Forza ZU / Exclusiv

Citește și: Andra a apărut fără niciun pic de machiaj. Imaginea cu care surprinde soția lui Cătălin Măruță

Andra, acuzată că a stâlcit Imnul Național

Deși majoritatea internauților au felicitat-o pentru interpretarea sa, au existat și comentarii negative. „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând «croiește-ți altă soarte»”, a comentat cineva pe Facebook.

Diplomată, Andra a răspuns: „Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”.

Înainte de a urca pe podium pentru a intona Imnul Național, Andra s-a declarat foarte fericită că echipa națională a reușit să se califice la Campionatul European după meciul cu Israel.

Ulterior, în mediul online, Andra a publicat următorul mesaj: „Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună «Hai România» este absolut extraordinar!”.

Foto: Instagram/Andra

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton